Friday, March 30, 2012

new in this week

I wanted to take my camera with me to the city, but it was raining, so I decided to take some pictures for you just at home. Here are my fashion find for this week. As I told you, I got two lovely packages from Forever 21 and Topshop at monday, and here you can see what I ordered. My jean vest on the picture above is one from the stuff I ordered and I am totally into it! It will be perfect for summer and for my Dubai vacation, which will be in few days and I really can´t wait! Another thing I oredered and I got on monday are there golden cross earrings from Topshop. They look cute and I like them! Anf today I bought this lovely shirt from Vero Moda. I saw some dresses in this style, but they were really short, but I liked this tee, so I just had to have it! It´s simple, but classy!

Dneska jsem byla ve městě a původně jsem s sebou chtěla vzít i foťák, jenomže pak začalo pršet a tak jsem se rozhodla vyfotit jenom pár fotek doma, protože držet kabelku, kafe, deštník a foťák by bylo moc. Dneska Vám sdělím víc o mých úlovkách pro tento týden. Jak už jsem se zmínila v předchozím postu, v pondělí mi přišly objednané věci z Forever 21 a Topshopu. Džínová vestička na obrázku je právě jedna z věcí, které mi přišly. Dlouho jsem sháněla nějakou jako tudle a byla jsem opravdu štastná, když jsem našla tudle na stránkách Forever 21. Takže jsem si jí objednala, ale trochu jsem se bála barvy, ale zamilovala jsem  si jí a myslím, že bude dobrým jarním i letním doplňkem, a že se mi bude i hodit na dovolenou do Dubaje, která je mimochodem za pár dní. Ano, správně, nemůžu se dočkat! Další věcí, která mi přišla, jsou náušnice ve tvaru kříže z Topshopu. Myslím, že jsou zajímavé a prostě se mi líbí. Dneska jsem si ještě koupila tenhle krajkový top. Viděla jsem takové šaty, ale byly pekelně krátké a proto mě potěšilo tohle tričko ve Vero Modě. je jednoduché, ale v tom je krása.

On the way to school I bought Elle, because you can always find there something inspirational and good tips where you can get nice clothes, and I like this magazine, so that´s why I got it. I really needed simple black nail polish. First I wanted an Essie one, but I went to two stores and they didn´t have simple black, only dark blue or violett, so I had to buy an OPI one. I didn´t want to spend that much on a nail polish, but on the other side, this is a classy colour and those cheap nail polishes, like Esence and so, you have them on your nail like for two hours and then they´ll go down. So, it´s worth to buy a bit expensive one.

Cestou do školy jsem si v neděli koupila Elle, protože mě baví dívat se na kousky, které si pravděpodobně nikdy nekoupím, a jsou tam dobré tipy na nejrůznější akce, takže proto. Dneska jsem byla nejdřív v D&M drogerii, protože jsem chtěla nějaký jednoduchý černý lak. Nechtěla jsem utratit za něj moc, ale také jsem nechtěla žádný "obyč", který se sloupe dvě hodiny po nanesení. Po několika minutách váhání jsem se rozhodla pro Essie, ale bohužel neměli klasickou černou. Takže jsem ještě běžěla do Douglase, kde mě ale také zklamali. A jak jsem to vyřešila? Vyhrála to zančka OPI, se kterou jsem nadevše spokojená a která na nehtech drží.

And at the end there is a picture of my dinner. The only meat I eat is fish meat and I really like salads, so this  is one of the best dinners for me. I will make a look post tomorrow, so don´t forget to check. I wish you nice, stressless weekend! 

A nakonec ještě fotka večeře. Jsem napůl vegetarián, protože jím jen rybí maso a zbožňuji saláty, takže todle je jedna z mých nejoblíbenějších večeří. Zítra nafotím lookpost, takže se nezapomeňte podívat! Přeji krásný, relaxační víkend!

SHARE:

11 comments

  1. You made me so hungry... for food AND for shopping. damn you internet.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, I know exactly what you are feeling like!

      Delete
  2. páni, skvělé úlovky!!
    -těším se, až je uvidíme na tobě ;))

    ReplyDelete
  3. i love the denim vest you got!:) how long are you going to dubai for? so lucky!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you!! I like the vest too! I will go there approximately for 10 days!

      Delete
  4. já sice vegetarián nejsem, ale rybí maso mi chutná ze všech nejvíc :) na saláty mě moc neužije, protože jsem alergická na rajčata a nechutnají mi olivy :D jinak sním už všechno.. mám raději ovocné, to bych mohla jíst od rána do večera :)
    A to tričko je kouzelné, mám ráda jednoduché věci, podle mě je v jednoduchosti největší krása :)
    Skvělý post!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem vegetarián tak napůl, jím jenom rybí maso. S tou alergií to mě mrzí, asi nic moc, ale alespoň máš zase ovoce ;);) Jsem ráda, že se triko líbí!

      Delete
  5. Mohla bych se tě prosím zeptat, jaké máš zkušenosti s Topshopem? Objednávala jsem si 13.3. boty a dodací lhůta je podle nich 7 dní, ale už to budou dva týdny, tak začínám mít celkem strach, že už nepříjdou. Budu ti moc vděčná za odpověď :)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig