Tuesday, March 27, 2012

pink & roses


Hello dolls!

Here you can see what my "work" place looks like! This week started beautiful, because I got two lovely packages yesterday. They sent me the stuff I ordered ( no, it´s not in the pictures below, but I will make a post soon ). I ordered a jean vest from Forever 21 and cross earrings from Topshop.

Tady můžete vidět, kde pracuji! Tenhle týden začal skvělě, protože mi včera přišly 2 úžasné balíčky s věcmi, které jsem si objednala ( ne, nejsou ty ve spodních obrázcích, ale udělám fotky co nejdřív ). Objednala jsem si džínovou vestu z Forever 21 a náušnice ve tvarů kříže z Topshopu.


Here are some spring finds! The two pieces, the cardigan and tee, I got in the USA, but I didn´t wear it, but now it´s spring and the right time for some pastel colours, so I will wear it a lot! The sweater is from Forever 21 and the shirt from Donna Karan New York. Also I want to read "Style" by Lauren Conrad, so I will take with me on board and read it while flying in Dubai. In the last pictures there are some spring shoes, which I really adore! Those ballerinas are from Marshall´s for like 20 bucks and I really love them! The ones on the right side are from Topshop! I can´t wait till wearing them!

Nahoře můžete vidět mé nějaké jarní tipy! Kousky oblečení, které na horní fotce můžete vidět, jsou z Ameriky. Ještě jsem je nenosila, ale teď je jaro a letí pastelové tóny a barvy, takže je hodlám hodně nosit. Svetr jsem objevila ve Forever 21 a tričko je od Donny Karan New York. Také chci konečně dočíst "Style" od Lauren Conrad. Začala jsem cestou do Ameriky, ale kvůli učení jsem jí nestihla přečíst, takže si jí vezmu s sebou na palubu až poletím do Dubaje, což je mimochodem za 9 dní a já se těším něhorázně!!! Na dolním obrázku jsou mé jarní boty. Baleríny nalevo jsou také z Ameriky, konkrétně z obchodu jménem "Marshalls" a stály mě asi 20 dolarů a strašně se mi líbí! Ty vedle nich jsou z Topshopu a jelikož jsem takové "studded" chtěla, ani nevíte jak jsem ráda, že je mám!

SHARE:

16 comments

  1. I love those shoes from Topshop! So cute. I also want to read Style! Love your desk! :))
    xo Smitty

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey Jess! I love them too! They´re incredible! And you have to read it. I am not a big reader, big I really liked this one :)

      Delete
  2. tvůj pracovní koutek vypadá moc dobře! A ostatní věci jsou taky krásné...

    ReplyDelete
  3. hezké pracovní místo, já mám opak, světlé. každý má mít svůj pracovní koutek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem si nebyla jistá, jestli světlý nebo tmavý, ale vzhledem k tomu, že mám radši černou - tak jsem zvolila tu tmavší variantu :)

      Delete
  4. love your desk area, and that stay calm frame!! oh and how i wish i had those studded flats... :( topshop doesnt sell them anymore, i looked everywhere! Oh well. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Gabriele :) Don´t they? I saw them on Ebay!! Try that :)

      Delete
  5. Replies
    1. Děkuji :) Jsou z německého města poblíž mojí školy!

      Delete
  6. máš moc příjemně vypadající koutek :) a tu Dubaj si pořádně užij, jsem zvědavá, co ulovíš!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc :) Do Dubaje se nehorázně těším a určitě budu hodně fotit a nahrávat na blog :)

      Delete
  7. Replies
    1. Thank you :) Designed my myself, so it is really good to hear that you like it.

      Delete
  8. krásné věci :) už se těším na outfity!
    Po knížce "style" od Lauren prahnu od chvíle co vyšla, ale má angličtina je mizerná, takže čekám až ji konečně přeloží. Se slovníkem v jedné ruce a s knížkou v druhé, bych si to opravdu neužila :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. a úplně bych zapomněla - máš krásně zařízený stůl i pěkně uklizený :)
      Ten bílý rámeček vpravo na stole, mě velice zaujal, je opravdu nádherný :)

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig