Saturday, March 3, 2012

rocco bag review

Rocco bag / Elle

Hello readers!

As I promised, I am making a review of my Alexanger Wangs Rocco looking like bag I got like one month ago. I´ve never written a review, so I hope there will be everything that in a review should be.
I bought this bag on THIS site. The price is 35.99 USD + shipping (10 USD, express: 18 USD ), but I got 5 USD off because of their promotion. I please you. If you bought this bag, please write in the message at check out this: Barbora Ondrackova fashioninmysoul@gmail.com. They will give special points and maybe do a cooperation with me and that would mean everything to me!
I chose the black version, but they sell white too, but I am not the kind of person, who can wear a white bag. The shipping to Germany took something like 7 days, so it was in time, because I did not choose the express one. I wanted this bag for the longest time and I saw it on same other pages too, but actually this is the cheapest version. When the bag arrived I was suprised by the size of, because I expected it to be smaller. I have worn it to school as well and my A4 books fit there perfectly and even a big bottle of watter fits there accurate. Inside you can find one big zip pocket and two opened pockets, one bigger ( my Blackberry fits there ) and one smaller ( my iPhone fits there). The leather is not real, of course, but it looks like really good. For example me, I wouldn´t know the diffrence between real and this one on the first sight. I was a little bit scared about the studs, but I wore this bag to a party ( haha, partying all night ), so I droped it everywhere I could and danced with it and so, but I have all the studs on it and now I know they are really good stuck on the bag. This love arrived with the long strip, which I was a little bit scared about, because one blogger said, it arrived without it. But mine arrived with the strip and I am so happy about it, because when you wear it cross the body, it still looks really cute. The only thing I would say I don´t like is the way how it is sewn. Sometimes you can see some thread, so that is the only disadvantage I found on the bag. At the end I would like to say, that I am satisficted with this bag. When I was ordering it, I wasn´t really sure if I should buy the bag, if I needed another bag or not and I got really lots of questions on my mind, but I fell in love with that bag since I opened the package. I can say, that this is the only bag I wore last month and now I can´t imagine my life without it. The site where I got it, Vj-style, I can only recommend. If you had any questions, just ask in comments or at fashioninmysoul@gmail.com!

Jak jsem slíbila, dneska dělám "review" na mojí Rocco bag, kterou už mám cca. měsíc. Nikdy jsem review nepsala, ale doufám, že tu bude vše, co by v takovém review být mělo. Tuto kabelku tkz. Rocco bag jsem našla na TÉTO stránce. Kabelka sama o sobě tam stojí 35.99 dolarů + poštovné ( 10 USD normální, 18 USD expres ). Já jsem měla 5 dolarů slevu, protože zrovna měli lednovou akci. Ještě než začnu se samotným review bych Vás o něco chtěla poprosit. Pokud si tašku budete objednávat, prosím, do zpráv v check out napište: Barbora Ondrackova fashioninmysoul@gmail.com. Jse o to, že by tím dají speciální body, které mi pomůžou, aby mě vybrali k jejich kooperaci s bloggery. Děkuji moc.
Ale zpátky ke kabelce. Jak můžete vidět, vybrala jsem si černou verzi, protože opravdu nejsem ten typ člověka, který může nosit bílou kabelku, která by zůstala bílou. Doručení kabelky do Německa trvalo necelých 7 dní, což je v časovém limitu, protože jsem si nevybrala express doručení. Strašně jsem Rocco bag chtěla, a tak jsem se dívala na nejrůznější stránky, ale tadle vycházela nejlevněji, protože když už kabelka stála málo, tak bylo zase předražené poštovné a nebo naopak. Když kabelka přišla, byla jsem překvapená její velikostí. A to příjemně. Očekávala jsem jí mnohem menší. V pohodě jsem jí nosila do školy. A4 učebnice a sešity se tam vejdou bez problémů a dát do kabelky i 1,5 litrovou láhev také není problém. Vevnitř pak najdete jednu velkou kapsu na zip a dvě menší otevřené kapsy, třeba na mobil. Jedna je menší ( ale můj iPhone se tam vejde bez problémů ) a jednu větší ( moje Blackberry se tam také vejde ).Což je určitě dobrá zpráva pro lidi jako já, kteří v kabelce potřebují mít miliardu věcí. Co se týče kůže, samozřejmě, že není pravá, ale například já bych na první pohled nerozeznala tudle od té pravé, ale upřímně řečeno, takovédle věci v oku nemám. Čeho jsem se opravdu obávala, jsou "studs" na spodní straně. Strašně jsem se bála, že opadají nebo tak, ale naštěstí stále drží. Kabelku jsem měla s sebou na párty a tam jsem s ní opravdu nezacházela moc opatrně ( ikdyž jsem se snažila ), ale přece jen. "Studs" mám pořád všechny a jsem ráda. Rocco bag přišla i s dlouhým popruhem, čehož jsem se také obávala. Četla jsem review jedné bloggerky, která psala, že jí popruh nepřišel, ale mě dorazil, takže jsem ráda, že mi přišel, protože i křížem vypadá kabelka velice dobře! Jedinou věc, kterou na kabelce můžu zkritizovat, jsou její švy. Ty jediné nejsou moc dobře propracované. Někdy někde kouká nit, ale to se dá naštěstí ustřihnout. Nakonec bych ráda řekla, že jsem ale s kabelkou spokojená, a to maximálně. Když jsem si jí objednávala, opravdu jsem si nebyla jistá, jestli si jí mám koupit nebo ne, jestli jí potřebuji, ale protože se mi líbila, tak jsem si udělala radost. Popravdě jsem ale do ní zamilovala hned jak jsem jí poprvné uviděla v balíčku od Vj-style a poslední měsíc nosím jenom ji. Vj-Style.com, stránku ze které jí mám, můžu jen a jen doporučit. Kdyby ste měli jakékoliv dotazy, prostě se zeptejte tady v komentáři nebo na fashioninmysoul@gmail.com!



SHARE:

14 comments

  1. Thanks for the review! I have one myself from shop:lush and I love it so so much, too! Just adds so much style to any outfit!
    xoxo, Dani of glitzerglitzer.com

    ReplyDelete
  2. I want this bag!
    Thank for doing this review!
    You`re doing very good with this, haha.
    Thank you, again!
    Stefany

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stefany, thank you so much! The bag is really the best!

      Delete
  3. tahle taška je skvělá, před Vánoci jsem si ji přesně z téhle stránky objednávala, ale bohužel mi ani po opakovaném kontaktování nedošla.. peníze mi naštěstí vrátili, ale tašku si stále přeju :((
    -nový design je krásný, ale stýská se mi po pírku a přeju si, aby bylo navráceno zpět ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. To mě mrzí. Ale aspoň, že Ti vrátili peníze. Doufám, že jí nějak seženeš! :) Děkuji za nový design a o pýrku budu přemýšlet!

      Delete
  4. THANK YOUUUU SO MUCHH xo love this review >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you. I am glad you liked it, because it´s my first review!

      Delete
  5. Thank for this review, I was thinking about buying this kind of bag, but I've never found a really good looking bag !

    ReplyDelete
    Replies
    1. No problem lovely. Well, I like this one. Maybe some things could be better about it, but I am definitely satisficted with this one!

      Delete
  6. Ahoj, tuhle tašku bych si taky chtěla koupit, ale na té stránce, co jsi odkazovala, už jí nemůžu najít. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tady je odkaz: http://www.vj-style.com/bottom-rivet-bag-p-306.html?zenid=bb3e59f20a1ce385cf55e80abe30e22f
      Prosím, jestli si jí koupíš, nenapsala bys v check out ve zprávě todle: Barbora Ondrackova fashioninmysoul@gmail.com? Oni by mi daly speciaální body a pomohlo by mi to v branži s blogem. Děkuji moc!

      Delete
  7. tahle kabelka se mi opravdu líbí, psala jsem to už i Sabči na lostincloset.. Tuším, že právě jí to přišlo bez popruhu, ale možná si to teď pletu s někým jiným.
    Přemýšlela jsem, že si ji koupím, ale čím víc nad tím uvažuji, tak zjišťuji, že ji má stále víc a víc lidí a to opravdu nemám ráda :D když třeba potkám holku ve stejném kabátu :D nevím ani proč, ale vadí mi to..
    Ale je opravdu krásná a jsem ráda, že jsi s ní tak spokojená :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je opravdu hezká a já jsem teda ještě s ní NIKOHO nepotkala! Sabči review jsem četla a přišlo jí to bez popruhu, což je divné, protože mně přišel normálně s kabelkou! Chápu, taky nemám ráda, když někoho potkám ve stejné věci, ale pak si řeknu, že mi to stejnak sluší víc a víc to neřeším :D Krásná je a jsem s ní maximálně spokojená!

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig