Friday, March 9, 2012

studded loafers

Topshop studded loafers

Hi dolls!

Today I am making a post about my favourite shoes for spring! I wish I could wear it now, but it still cold for it :) I can´t wait for the Dubai trip in April, so I am saving, saving, saving money for it! :) I really want to go there and some days I ago I just found, that there is Laudurée, so I am even more excited about it! I checked the Hermés official site, because of the colour of my Birkin, but I really can´t choose! Any advises? Thank you!

Tady můžete vidět obrázek mých oblíbených mokasín na jaro 2012! Opravdu bych si přála, abych je mohla nosit už teď, ale bohužel tomu počasí nepřeje! :/ Nejvíc se ale těším na dovolenou do Dubaje, kde mám v plánu nakupovat jako o život, no a proto teď šetřím, šetřím a šetřím! :) Nedávno jsem zjistila úžasnou zprávu. V Dubaji je také jeden z obchodů Laudurée s opravdovými, francouzskými makronkami, takže to určitě navštívím! Dneska jsem se dívala na oficiální stránku Hermés kvůli barvě mého Birkinu ( typ tašky ) a opravdu se nemůžu rozhodnout. Takže máte nějaké návrhy? Děkuji!

PS: Nevíte někdo, jestli je Marni kolekce na Příkopech stále k mání? 


SHARE:

32 comments

  1. Ty botky jsou prostě skvělý !
    Baruu ,kdy letíš do Dubaje ? :)
    Na co všechno máš zálusk ? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji! Poletím tam v dubnu! A mám v plánu si koupit hodně věcí! Chtěl bych paletu stínů od Urban Decay Naked 2, Hermes Birkin bag, Chanelku, klínkové boty od Stevena Maddena, hodně věcí z Topshopu a Forever 21! A nejspíš i nějakou MAC a NARS kosmetiku... :)

      Delete
    2. Jéé ,koukám že jsme na tom dost podobě ,ano přesně NARS a MAC !Už se taky těším ,vydržím už jen chvíli a sem ihned v Dubaji ! :)

      Delete
    3. Jo? Kdy tam jedeš ty?? A kam přesně? Přímo do Dubaje?? ;) doufám, že tam Nars bude za super cenu ;)) ale všude je to asi levnější než v Čechách ;)

      Delete
    4. Asi 3.května:) ,ano ,všude přijatelnější ceny než tady v ČR :/

      Delete
    5. Tak to se akorát mineme! Ale užij si to tam! Už si tam byla?? Jo, v Čechách je to extrémně předražený! ;( hlavně MAC a Nars a Topshop ;( ale Topshop tam je levnější, na sto procent! To vím ;) už jsem tam byla!

      Delete
  2. love your loafers. I am actually in a desperate need of some loafers, but i dont know whether to get leopard ones, or studded ones like yours!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello Gabriele! Mocasines are really more comfy than flats, trust me!! And they look really nice! I don't know, maybe both? They look really nice! Both of them! ;) whatever you get, it will look nice!! ;)

      Delete
  3. birkinky sú všetky nádherné,takže ti verím že sa nevieš rozhodnúť a botičky sú krásne,najskôr sa mi nepáčili ale teraz keď som ich videla aj v nejakých outfitoch som zmenila názor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No právem! Všechny vypadají nádherně, ale doufám, že až je uvidím live, tak si nějakou barvu zamiluju! ;) jo? Já jsem si je zamilovala na první pohled a jsem ráda, že je mám! ;)

      Delete
  4. tak strašně moc jsem je chtěla, akorát v krémové!! a když jsem se dostala do topshopu, nebyly tam :'( fňuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chápu! Měla jsem štěstí, že je tam měly, ale taky jsem tam byla už asi před měsícem... ;) zkus jejich stránky!

      Delete
  5. také sháním nějaké takové botky, ale na stránkách topshopu jsem takovéhle nesehnala. Chtěla bych podobné. Nemáš nějaký tip kde bych si je mohla koupit nebo objednat?
    Jinak hodně úspěchů s blogem a jen tak dál :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :( Hm, ono je to celkem dlouho, co je tam měly :( Mají podobné, ale ne tydle studs. Zkus romwe.com!

      Delete
  6. Love those shoes. :) Where did you find your jacket? It's super cute.
    Xo, Smitty

    ReplyDelete
  7. skvělý botky :)

    styleofmacy.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Ces chaussures sont trop belles!!!!

    http://www.afrenchinlosangeles.com/

    ReplyDelete
  9. Dlouho jsem nemohla těmto botičkám přijít na chuť, ale pomalu se mi začínají líbit :)
    Jinak doufám, že až se vrátíš z Dubaje přidáš nějaké fotky :) Já už prahnu po moři jako po ničem jiném :D potřebuji léto!! A ty nákupy v Dubaji Ti fakt závidím, protože tady v ČR je to zabité :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo? já jsem si je hned zamilovala! Od tý doby, co jsem je poprvé viděla! Jo, určitě přidám fotky! Ale letím tam až v dubnu no. Já taky! Jsem strašně ráda, že se konečně oteplilo! V Čechách toho krámy moc nemají a když už je něco pěkného, stojí to majlant :/ V USA jsem si nakoupila kufr a půl věcí, a u nás bych si za stejnou cenu koupila jen věci 3. A to nepřeháním, protože jsem pak kontrolovala cenu na internetu!

      Delete
    2. To máš za chvilku ;) už jsme v půlce měsíce, takže Ti to uteče rychle :)
      A ceny jsou tu fakt hodně rozdílné a je to opravdu škoda, protože kolikrát se dostaneš do USA jen tak na nákupy, že :D

      Delete
    3. Jo, já vím, že je to za chvíli, ale já se tam nehorázně těším, takže si asi dovedeš, jak moc netrpělivá jsem! No, jasně :D My jsme tam byly na Vánoce, takže mými vánočními dárky bylo to, co jsem si vybrala na sebe, takže jsem ráda, že jsem ulovila "studded UGG válenky" a podobně! :) Protože u nás stojí přes 6 000 Kč a v Americe jsem je koupila za 160 dolarů! :) A doufám, že se tam co nejdříve vrátíme, ale no, možná zas na Vánoce! Ale tak my hodně cestujeme, takže mám štěstí, že můžu nakupovat alespoň o dovolených.

      Delete
    4. Kdybych byla na Tvém místě, tak bych se zbláznila nedočkavostí :D takže úplně chápu ;)
      Ty jo, za 160 dolarů?! Tak tomu říkám rozdíl. Tam se musí úplně úžasně nakupovat. Přijedeš s jedním kufrem a odjíždíš s dvěmi :D
      A můžu se na něco zeptat?? Ty jsi češka a žiješ v Německu nebo v ČR?? Jsem z toho trochu zmatená :D

      Delete
    5. No, k tomu zbláznění nemám daleko :D:D Nakupuje se tam nejlíp! Opravdu! Ale tam alespoň že existuje nakupování po internetu, to mi celkem dost zpříjemňuje život. Jasný, že se můžeš zeptat. Já to mám takový trochu komplikovaný. Od 12-i jsem na internátu v Německu a vždycky jezdím na víkendy domů, ale rodiče jsou oba z Čech.

      Delete
    6. Nebýt nakupování po internetu tak asi nemáme moc originálů v šatníku, to je pravda :D
      Páni, studuješ jako nějakou školu v Německu jo. Teda tak teď nevím jestli Ti to závidím nebo ne. Vidím na tom klady i zápory, jako ve všem asi.
      A jsi radši v ČR nebo v Německu? Jsou tam asi lepší obchody, že?? :D
      A děkuji za odpověď ;)

      Delete
    7. Jo, ještě, že existují stránky na netu :) Jo, studuji jenom Gymnázium. Beru to jako šanci naučit se jazyk a tam a moje maturita bude pak platná ve všech zemích Evropy a navíc jsem si o rok zkrátila školu :) Jo, jsem ráda v Čechách i v Německu. V Německu mají asi lepší výběr, ale zase tam není Topshop. Takže každé má něco!

      Delete
    8. Tak to je skvělé :) důležité je, že se Ti tam líbí a jsi spokojená a ta maturita je velká výhoda, že bude platná všude :) známá mojí mamky s tím měla problémy v cizině (bohužel už si nevzpomenu jestli to bylo Německo nebo jiný stát), kde chtěla dělat doktorku a nakonec si musela všechny školy udělat znovu tam. Už je to ale několik let zpět, takže je dost možné, že teď už by to šlo jinak. Už je tam asi 7 nebo 8 let.

      Delete
    9. No, líbí, spíš už přežívám, ale snad mi to bude stát za to... Ale jazyk sse naučím, tak alespoň něco při nejhorším...

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig