Friday, April 13, 2012

dubai photos 5: marina walk, ladurée

Today I spent my evening here, on the Marina Walk. It is a really nice place with a lot of caffés, so if you are tired of walking you can just sit in one of them! Anyway, first we wanted to go to the Hard Rock Cafe but then we found out how faraway it is from our hotel and because of the fact that we need to pack our stuff tonight, we decided just to stay near hotel. I am wearing babydoll dress in nude from River Island and Forever 21 jacket. My shoes are from Zara. I am holding my new Céline bag. And the drink? Look on the lower picture!

Dnešní večer jsem strávila tady, na Marina promenádě, té nejznámější v Dubaji. Je to příjemné místo s hodně kavárnami včetně Starbucksu, Paula a podobně. Když už jste unavení z chození, můžete si jednoduše do některé z nich sednout. Původně jsme měli v plánu jet do Hard Rock cafe, ale pak jsme zjistili, že je to téměř na druhé straně města ( přes 30 km ), a protože dneska ještě musíme zabalit, rozhodli jsme se zůstat v blízkosti hotelu. Dneska mám na sobě "babydoll" šaty ve světle růžové z River Islandu a přesto Forever 21 bundu. Boty mám ze Zary. V ruce mám kabelku od Céline a drink? Pokračujte ve čtení pod spodním obrázkem!
 Here is my drink! It is a hazelnut ice latte. I used to drink Frappucino but then my cousine showed me this love and now I drink only this! Yum!

Tady je můj drink ze Starbucksu! Je to oříškové ice late. Vždycky jsem si tam dávala jenom karamelové frappucino, ale pak mi sestřenka dala ochutnat todle a od té doby - jenom todle.
 Yesterday I have been to the beach and in the afternoon I went to the Dubai Mall. As I said, I was looking up some vintage looking jeans shorts with highter waist, so I went to River Island, Miss Selfridge, New Look, Forever 21 and Topshop, of course. And as you can see, I bought something at Topshops!

Včerejší dopoledne jsem strávila na pláži sluněním se a nic neděláním a odpoledne jsem vyrazila do The Dubai Mall. Jak jsem už psala, celou dovolenou jsem hledala nějaké džínové kraťasy s vyšším pasem a trochu vintage lookem, takže jsem prohledala River Island, Miss Selfridge, Forever 21, New Look, ale teprve až v Topshopu mě jedny upoutaly. Mám-li být upřímná, tak jsem tam už byla na začátku dovolené, ale v Topshopu nebylo vůůůůůůůbec nic, takže jsem strašně šťastná, že jsem je tam našla!
 We were in Ladurée and even now I miss that place. It is really lovely place with nice atmosphere and delicious desserts. I am looking forwards my next visit. Yesterday we sat there, ate there ( I had cappucino with vanilla macaroon ) and we had to take some macaroons babes to takeaway! I felt really nice there, in those baroque chairs and I am really excited about it.


Jelikož to byla naše poslední návštěva The Dubai Mall, museli jsme zajít ještě do Ladurée. Je to velice nádherné místo s příjemnou atmosférou. Na rozdíl od minule, jsme se tam i usadili ( bohužel jsem zapomněla foťák, takže mám jedině fotky na Instagramu pro zájemce ) a poseděli. Já jsem měla Capuccino a k tomu vanilkovou makronku. Bylo mi tam velice dobře a jejich barokní design bych brala i do mého pokoje.  Je samozřejmé, že jsem si musela vzít makronky také s sebou, protože je prostě miluji!!! Jsem z té návštěvy opravdu nadšená a už mi to místo chybí!

 And here you can see our macaroons lovely in the box! There are dark chocolate ones, rapsberry macaroons, three vanilla and one almond and one coffee. I love them so much and yes, we spent there a bit more than in a normal coffee. Like ten times more.

Tady můžete vidět, co jsem si koupila s sebou. V krabičce se nachází tři tmavě-čokoládové makronky, dvě malinové, dále tři vanilkové, jedna mandlová a kávová. Strašně mi chutnají, proto jsme tam nechali celkem větší obnos, který by v normální kavárně stačil na deset dnů. Minimálně. 


As you could read in the upper part, I found something in Topshop and here you have chance to see what it was. I got there these lovely shorts! I really wanted some a bit high-waisted, and these are just perfection to me! We were on the tallest building in the world, in Burj Khalifa, and I had my new Hermés by myself there. Next thing I bought today is a mascara from MAC. Their store here is not exactly cheap in contrast to US or Mexico, but in contrast to Czech Republic or Germany, it was cheaper. And I got plenty of macaroons! Yum! I really don´t want to go back to my monthercountry. I will miss this city too much I guess, because they have everything here. I will enjoy my last day here and then bye bye Dubai.

Jak jste se mohli dočíst v hornější části článku, koupila jsem si v Topshopu kraťasy a tady je na obrázku můžete vidět! Také jsme si nenechali ujít návštěvu nejvyšší budovy na světě – a to 883 metrové Burj Khalify. Celý den jsem měla tudle Birkinku od Hermése, na kterou nedám dopustit. A to jsem jí dostala před pár dny. Další věcí, kterou jsem si koupila, je řasenky značky MAC. MAC mi vyhovuje a působí přírodně. Potřebovala jsem řasenku, takže jsem si jednu koupila právě v MACU. MAC v Dubaji není výrazně levný, ale ve srovnání například s Českou Republikou nebo Německem, je stejně o něco málo levnější v Dubaji. Také jsou k vidění makronky, yum! Opravdu, ale opravdu se mi nechce zpátky do Čech. Myslím si, že mi Dubaj bude hodně chybět, ale tak snad se sem podívám zase. Budu si užívat poslední den jak jen můžu a pak, bye bye, Dubaji!
SHARE:

7 comments

  1. božééé jak já ti závidíím :( krásné :)

    ReplyDelete
  2. promin, ale tenhle clanek jsi napsala jak totalni rozmazlenej fracek. tvuj blog je fajn, je jinej. ty vsechny veci ti preji, ale clanek se mi dnes porste vubec nelibi a uz vubec ne slovo ,,tudle" a todle :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky za názor, vždycky se článek nepovede na 100 % a alespoň vím, co zlepšit ;)

      Delete
  3. Já nezávidím, já Ti to naopak moc přeji! :)
    Moc se mi líbí Tvůj outfit. To sáčko vypadá jak od chanela! A moc se mi líbí, jak dokážeš pěkně zkombinovat luxusní kousky s levnějšími. xoxo Mia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc! V dnešní době lidi jenom závídí a kvůli tomu pomlouvají... Podobnost se Chanel jsem také zaregistrovala a moc se mi líbí. Stálo asi 30 dolarů a mám ho ráda!

      Delete
  4. love all the pictures and stuff you got!! just fabulous!!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Gabriele!! I love the Ladurée macaroons!

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig