Sunday, April 1, 2012

the weekend before dubai

 Finally, I am able to make a post. I just came back home, because I spent the weekend at my cousin´s home. I wanted to take some pictures for you outside, but it was rainy and cold the whole Saturday, so I decided rather not to take my camera with me to the city. Today I wore this outfit: You can see a Vero Moda lace shirt on me, grey H&M jeggins, H&M scarf and I am holding the Rocco bag. On my feet I have comfy zip sides booties from Topshop. I bought my bracelet at H&M and cross earrings at Topshop.

Jelikož jsem strávila celý víkend u mé sestřenky, až teď jsem se dostala k tomu udělat post. Původně jsem chtěla vzít foťák s sebou do města, ale bylo opravdu ošklivo, zima a pršelo, takže jsem to přehodnotila a nechala ho doma. Do města jsem zvolila tento outfit: krajkovaé triko z Vero Mody, které jsem si koupila  v pátek, k tomu šedé "jeggins" z H&M, šálu z H&M a jako kabelku Rocco bag. Obula jsem si pohodlné "zip sides boots" z Topshopu. Náramek je také z H&M a náušnice ve tvaru křížů jsem sehnala v Topshopu.

Here is a preview of adorable things, which I got from my cousin for Christmas. No, I didn´t get crazy, but we didn´t see each other for a long time, so here are my new H&M babes.

Tady je ukázka toho, co jsem dostala od sestřenky k Vánocům. Ne, nezbláznila jsem se. neviděli jsme se od října, takže až teď jsme se dostaly k výměně dárků! A tady jsou nějaké doplňky z H&M, které jsem dostala a jelikož má sestřenka velmi dobrý vkus, jsou dárky opravdu povedené.

 As I said, I got on Friday this OPI nail polish, and I am totally into it. It wasn´t exactly cheap, but I think it was kinda worth it.

Jak už jsem psala, v pátek jsem si koupila tenhle OPI lak, konkrétně "Nicole for OPI". Nebyla to sice nějaká výhodná koupě ( asi 250 Kč ), ale myslím si, že se mi to vyplatilo, protože černé nehty mám ráda a tenhle lak i něco vydrží.

And of course, we went to Pauls and Starbucks, and we drank and ate macaroons ( really lots of macaroons ), so that´s why I am about to go jogging right now. On thursday I am leaving for my Dubai vacation, and I can´t wait till then, I really can´t! I will shoot millions of pictures for you loves!

A samozřejmě jsme se sestřenkou šly do Paula a do Starbucku, kde jsme pily nejlepší kafe a jedly tuny makronek, což je i jedním z důvodů, proč se chystám jít za chvíli běhat. Ve čtvrtek odlétám do Dubaje a už se nemůžu dočkat!! Budu fotit miliardy fotek.

SHARE:

21 comments

  1. oh yes looking forward to the pics!!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ï am looking forwards to there! I saw really amazing pieces at Topshop, and there is much cheaper Topshop, so Ican´t wait!

      Delete
  2. you look so fabulous, and i really love your blog templates!! i feel so great i've found a blog like yours!! ^^ come visit mine and let's follow each other!! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you lovely! I will definitely check out your blog!

      Delete
  3. tak ty doplniky a triko jsou skvělé!♥

    ReplyDelete
  4. ten top je krásný! romantika;) a na makrónky se u Paula chodím jen dívat, přijdou mi nemístně předražené...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji za pochvalu topu, myslím, že se bude hodit třeba i k moři :) Makronky mi přijdou cenově stejně, ale bohužel jsem za ně ochotná dát cokoliv, protože je to jediné, co mi opravdu chutná. Lepší jednou za čas, než pořád, co mi nechutná...

      Delete
  5. Si krásná, moc ti to sluší! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kéž by každý anonymní komentář potěšil jak tenhle Tvůj. Děkuji moc. ♥

      Delete
  6. ten topík je perfektní! pyramidkový náramek mám taky ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji Terez za pochvalu topu :) Náramek se mi líbí a myslím si, že je opravdu hezký! :)

      Delete
  7. Moc ti to sluší! přeju, ať si to v dubaju užiješ a seženeš tam všechno, co chceš :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuji. Také doufám, že něco ulovím :)

      Delete
  8. krásné fotky a to krajkované tričko je nádherné, já chci krajkované šaty, tak snad se mi je podaří v ČR sehnat :)
    Dostala jsi krásné dárečky od sestřenky a už se moc těším na fotky z Dubaje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji za pochvalu trička! Podívej se do H&M nebo Vero Mody. Tam jsem nějaké viděla! Sestřenka má dobrý vkus, takže se trefila a určitě budu fotit!! :)

      Delete
  9. nejsi na těch prvních fotkách focená v Ďáblicích? :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jojo, jsem. To si dobrá, že to poznáš ;)

      Delete
    2. no já tam kousek bydlim :-) a btw sme spolu asi chodili do tanečních :-)

      Delete
    3. ne, to určitě nechodili. já tam mám tetu, ale nebydlím tam (škoda)

      Delete
    4. já myslela, že jsi taky chodila na naměstí míru a myslela jsem, že se znáš s kiki pekárkovou, ale to jsem si tě asi spletla :-)

      Delete
    5. Kiki je moje sestřenka :))

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig