Saturday, June 30, 2012

a day in prague

wearing neon dress Topshop / leather jacket HERE / H&M tights / Urban Outfitters loafers / H&M bracelet / Chanel necklage / Boston bag Céline

Today I want to share with you some pictures I took while my visit of Prague when I went to the showroom. I was wearing this outfit ( that you could see in my showroom post ).

Dnes se s Vámi chci podělit o fotky, které jsem nafotila během mé návštěvy Prahy v úterý, 26.června, když jsem šla do showroomu, o kterém jsem už psala v příspěvcích předtím. Měla jsem na sobě tento outfit, který jste už mohli vidět v příspěvku o showroomu.
The showroom is located on Paris Street (Pařížská) in Prague, the most luxurious street of Prague. There are stores like Hermés, Prada, Gucci, Louis Vuitton or this new Dior store which I totally adored. Their shopping window looks so classy. I wish I could buy there anything!

Jelikož se showroom nachází někde uprosted Pařížské ulice v Praze, kde jsou ty nejluxusnější obchody celé ČR jako je Hermés, Prada, Gucci, Louis Vuitton nebo Dior, musela jsem ulici projít a samozřejmě že jsem se dívala do výloh. Nejvíc se mi asi líbil nově otevřený obchod Diora. Jejich výloha je prostě úžasná a snad jednou si odtamtud i něco odnesu.
I could not miss the Topshop store. But I have to admit that I was a little bit upset. I wanted there to buy a pair of shorts, but they had only size 25 which is too small for me. The sale stuff looked horrible on me too. But then I went to Zara and I found there two lovely pieces I bought!

Také jsem si nemohla nechat návštěvu jediného Topshopu v České Republice, a to v Palladiu. Byla jsem z něho ale zklamaná. Výběr nic moc. Chtěla jsem si tam koupit kraťasy, ale měly jenom tři kousky a to ještě ve velikosti 25, která mi byla malá. Výprodejové věci na mně vypadaly příšerně, takže jsem odešla bez ničeho. Ale našla jsem dva skvělé kousky v Zaře, na které jsem pyšná!
This is our "mother-daughter" lunch at Paul. How I love Paul. In the upper picture are our bagels for lunch and the last photo is showing a cupcake I took home. I was so yummy! I really love rapsberry! And the Paul bakery makes really good deserts!

A to je můj oběd s mamkou v Paulovi. Určitě jste si všimli, že Paula miluju a proto tam chodím tak často, jak jen můžu. K obědu jsme měly vynikající bagety a k tomu malinový sorbet s pravou domácí šlechačkou. Na dolní fotce je dortík s malinami, který byl výtečný a který jsem si vzala s sebou domů.
a bag from showroom / shopping bag from Zara
all new clothes from Zara
When I saw these shorts I just had to have them! They look so nice and I love the lace on the right side. It is so perfect for summer. It is a little bit high waisted but that makes it even more cute. Then my mom must gone crazy because she bought me these pants in cream. The colour is really unique and I wanted a pair of white jeans for summer ( eventhrough I do not have the legs into them ). They were not cheap, but I am so glad I have them in my closet. Thank you mom! 

Když jsem viděla v Zaře tyhle kraťasy, musela jsem je mít! Chtěla jsem podobné v Topshopu ( ale měly je jen v té 25 ), ale nakonec jsem ráda, že je neměli, protože tydle se mi líbí víc a byly i levnější. Vypadají moc dobře a strašně se mi líbí ta krajka na pravé straně. Jsou "high waisted" a to je dělá ještě perfektnější! Moje mamka se musela zbláznit, protože mi koupila kalhoty, které můžete vidět na fotce. Mají takovou zvláštní barvu, ne přímo krémovou, prostě zvláštní. Strašně moc jsem chtěla světlé kalhoty na léto ( ikdyž do nich nemám nohy ), a tydle jsou perfektní, ikdyž nebyly nejlevnější.

SHARE:

33 comments

  1. I like laced shorts from Zara!
    xoxo

    ReplyDelete
  2. prague is so beautiful! i visited it last summer and your pictures made me miss it like crazy

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh really? I hope you will return and we could meet!

      Delete
  3. krásny outfit, plus pekné veci :-)
    aj ja sa chystám toto leto do Prahy, Praha je skvelá

    ReplyDelete
  4. Krásne kúsky!:)
    a veľmi ti to pristane :)

    ReplyDelete
  5. Kraťásky vypadají moc dobře! A jídlo u Paula také miluji :))))))
    http://angellovely-things.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Zase ti to strašně sluší :)

    musliwithmilk.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Ty kalhoty jsou výborný) Skvělá barva! Dneska jsem si uplně ve stejný koupila shorts, a jsem strašně spokojená. Zaru mám prostě nejradši. Nejvíc vždycky koukám na ty cedulky zezadu, víš co, "nad zadkem", jak jsi jí vyfotila;D) A tahle je uplně luxusní)
    Paul je boží, v poslední době jsem si tam strašně oblíbila sváču v podobě dýňová bagetka a fresh, haha)

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuju! :) Zara je super a poslední dobou tam chodím čím dál častěji! Miluju Paula!!

      Delete
  8. many thanks! :) I will check your blog!

    ReplyDelete
  9. I'm going to Prague in July and this post has gotten me excited about it :)

    megmooandme.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Všechno na těch fotkách se mi líbí! Moc!! :))

    GIVEAWAY O BOURJOIS :))
    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  11. oh my! lovely pics and outfit :)
    btw, I'm in love with the shorts!!

    xxx
    http://thefashionsky.blogspot.com.es

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Bea! I am glad you liked it! I really am!

      Delete
  12. Kraťasy jsou opravdu úžasné!
    Pařížskou nerada procházím, vždycky "slintám" u všech výloh:D

    ReplyDelete
  13. your outfit is so simple and sophisticated at the same time! love it!xx

    ReplyDelete
  14. mňam ty bagety!! :-)
    http://cheerycheesecake.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  15. Ty kraťásky jsou krásné a i kalhoty!! Těším se až je uvidím na Tobě :)
    A s těma bagetama jsi mi udělala hrozné chutě :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. díky moc M :) ty bagety od Paula jsou moc skvělé!

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig