Saturday, September 29, 2012

AUTUMN  &  WINTER  WISHLIST

Photobucket Today I decided to show you a little preview of what I would like to buy this autumn/winter season. I have always worn only black jackets, but this season I feel like it is boring. I really love burgundy colour this autumn and that is the reason why I would love to buy a burgundy biker jacket or coat. Another thing I really want is a sweater with stones. I saw this in Topshop on Oxford Street and I was really stupid - I should buy it. I will order it online, probably. What I am going to order as well is a Rebecca Minkoff Mac Daddy bag. But I am not really sure about the colour. Which colour should I buy? I decide between black, white and burgundy! I have a lot of black bags, so I thought it would be nice to have one in white or burgundy, eventhrough I am worried that I will like burgundy just now. But I really love it! So I need your vote! Talking about burgundy, I fell in love with this bracelet from H&M. Since I am wearing skirts a lot, a tweed one is a total must-have for me. And of course - I was looking for some nice Chelsea boots!

Dneska jsem se rozhodla Vám ukázat to, co bych si chtěla pořídit tuhle sezónu. Vždycky jsem nosila jen černé kabáty a bundy, ale teď mi to přijde nudné. Ráda bych si pořídila nějakého křiváka nebo kabát ve vínové. Další věc, kterou bych chtěla, je svetr s kameny. Stejný jsem viděla v Topshopu na Oxford Street a lituji, že jsem si ho nekoupila - moc se mi líbí. Tak si ho asi objednám online. Dlouho jsem si nekoupila žádnou kabelku a momentálně se pořád dívám na Mac Daddy bag od Rebeccy Minkoff. Líbí se tvarem i velikostí. Ale nemohu se rozhodnout, co se barvy týče. Kterou si mám koupit? Zamilovala jsem si vínovou, ale bojím se, že mě za chvíli omrzí. Klasická černá se mi moc líbí, a stejně tak uvažuji i nad bílou. Takže potřebuji Váš názor. Ve vínové jsem si oblíbila i náramek z H&M. Připadá mi jako skvělý doplněk na podzim/zimu. Jelikož v zimě nosím i hodně sukní, tvídová je pro mě absolutním must have. A samozřejmě - jsem potřebovala i Chelsea boots, ale ty jsem si přivezla z Londýna.


biker jacket - Mango / sweater - Topshop / bag - Rebecca Minkoff / bracelet - H&M / skirt - Topshop / boots - Topshop 
SHARE:

11 comments

  1. Ten křivák si rozhodně kup, je úžasný;) A bílou kabelku bych si asi nekupovala..

    ReplyDelete
  2. Ten vínový křivák je super! Kabelku bych si vybrala buď černou nebo vínovou. :)

    musliwithmilk.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Bílou kabelku bych si nekupovala,spíše vínovou, ja mám a neomrzela me :)

    ReplyDelete
  4. Kabelku kup vínovou. To je nadčasová barva, ta ti vydrží :)

    ReplyDelete
  5. I really love burgundy, I've seen a leather jacket in house of Fraser and I want it so bad!! Xx

    ReplyDelete
  6. burgundy is such a lovely color and chelsea boots are so awesome, I want them!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes! So, I will get the bag in burgundy I guess! :) And I just brought Chelsea boots from London :)

      Delete
  7. Kup si vínovou, fakt!
    Já tak potřebuju nakupovat!

    ReplyDelete
  8. Great choices! I really like this outfit! I didn't think about wearing burgundy, but I think the Rebecca Minkoff bag will be lovely :) xx

    ReplyDelete
  9. great selection. love the burgundy coloured stuff.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig