Friday, September 21, 2012

MILLITARY  JACKET  WITH  STONES

Photobucket

Today I have a little surprise for you - one girl a class up from my school offered me that she would be my photographer. We took some pictures and here its the result! I totally love the photos and I am so happy she helped me with photographing. I would never taken so beautiful pictures on my own. When we went out, I decided to take out my new millitary jacket with stones on the pocket from Choies. I love the millitary trend and thats why the parka it so my style. I paired it with my dark red pants. They are really hot this season. I love them so much! As shoes I went for my Aumbush boots in black from Topshop. They are really comfy and you can wear them basicly to everything. Today I am about to go to the Dreft Fashion Week Afterparty and meet some of my blogger friends. I feel totally excited about it! 

Dnes mám pro Vás malé překvapení - jedna kamarádka, která chodí o třídu výš, mi nabídla, že by byla mým fotografem. Byly jsme spolu venku a tohle jsou jedny z prvních fotek, které jsme spolu nafotily. Moc se mi líbí a já bych se nikdy takhle nevyfotila. Myslím, že rozdíl kvality je znát. Na sebe jsem si vzala novou parku ve vojenské zelené s kameny na kapse od Choies. Vojenský trend se mi líbí sám o sobě, proto je parka pro mě jak udělaná. Zkombinovala jsem jí s vínovými kalhotami, které jsou velice in tuhle sezónu. Obula jsem si kozačky z Topshopu, které jsem si koupila asi před tři čtvrtě rokem. Nejlepší na nich je, že jsou strašně pohodlné a dají se zkombinovat skoro se vším. Dneska vyrážím na Dreft Week Afterparty do Prahy, kde bych se měla sejít i s nějakými bloggery. Už se nemůžu dočkat!

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

parka - Choies (link) / top - Oasap (link) / pants - Marshalls / boots - Topshop / watch - Michael Kors / bracelet - Topshop / necklace - Chanel / bag - Celine

SHARE:

17 comments

  1. Tak to je fakt skvělý! Ta parka je úžasná (podobnou teď maj v zaře, ne?) a ty kalhoty k tomu.. Moc ti to sluší:)

    ReplyDelete
  2. Velice hezké fotografie:)Moc ti to sluší Baru:) (P.S. Jinak včera mi dorazily konečně ty botičky z TOPSHOPU, jak jsem ti psala na formspringu, mám velikou radost:))

    ReplyDelete
  3. you look stunning!love your jacket and your Celine bag!amazing and stylish blog girl!Im your new follower!

    ReplyDelete
  4. Super, top ! ♥
    Vínová s khaki vypadá dóst dobře !

    ReplyDelete
  5. Stale nechapu, proc nektere bloggerky maji potrebu podporovat cinske fejky a napodobeniny :( Nela

    ReplyDelete
  6. Vinova a vojensky zelena jsou spolu super. Ale mohla by sis zkusit nejak spravit ty znicene vlasy, nemyslim to zle, ale hrozne to ubira celkovemu vzhledu:( ja mela se znicenyma vlasama taky problem, ale po par tydnech intenzivni pece olejicku a balzamu se rychle spravily.

    ReplyDelete
  7. Mě se vojenský styl taky hrozně líbí, takže za mě úžasné!<3

    ReplyDelete
  8. Ten celek vypadá úžasně! Užij se afterparty :)

    ReplyDelete
  9. jo jo taky doporučuju trošku oživit vlasy, ta blond a žehlení jim asi dává zabrat. super je panthenol šampon který seženeš v lékárně, případně gestil wonder zábal a taky existují ochrany na vlasy před žehlením, které si do vlasů nastříkáš a vlasy se pak tak nevysušují a neničí žehlením.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig