Sunday, September 16, 2012

PRAGUE FASHION WEEK: DAY 2

Photobucket

Today was my second day of the PFW. I did really enjoy every single show. I had a wonderful place in the first row. The last show the designer Jakub Polanka (whose show was yesterday) with her mother sat next to me and also Czech TV star Mahulena Bočanová. My favourite show was TIQE by Pavlína Balvínová, but in the other shows were some nice models as well. I tried to pick the best photos for you. I hope you will like the pictures! Also I hope to attend the Fashion Week next year again.

Dneska jsem podruhé vydala na PFW. Moc jsem si celý den užila. Měla jsem skvělá místa v první řadě na všech přehlídkách. Na poslední, na které jsem byla, si vedle mě sedl sám Jakub Polanka s maminkou a Mahulena Bočanová. Nejvíce se mi líbila přehlídka TIQE by Pavlína Balvínová, ale samozřejmě jsem si oblíbila modely i z jiných. Snažila jsem se vybrat ty nejlepší fotky, takže doufám, že se Vám budou líbit. Také doufám, že se příští rok budu moct znovu zúčastnit Pražského Fashion Weeku.

Photobucket

Avtandil (Grazie)
Photobucket Photobucket

TIQE by Pavlína Balvínová
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Kateřina Geislerová
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

photos of me: Ceady

SHARE:

28 comments

  1. Na TIQE by Petra Balvínová jsem se těšila a nakonec to nestihla, škoda, vypadá to úžasně:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Přehlídka mě překvapila, moc se mi líbila! :) Asi nejvíc z dneška - a měla jsem i super místo v 1.řadě :)

      Delete
  2. Kateřina G. se mi líbí snad ještě víc než TIQE! :)

    ReplyDelete
  3. Hrozně moc ti to sluší na fotce:) A ostatní fotky jsou taky moc hezký a ty modely.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc ;) jsem ráda, že se alespoň nějaké fotky povedly ;)

      Delete
  4. TIQE by Pavlína Balvínová je úžasný ;)
    Moc ti to slušelo. Můžu se zeptat, odkud máš ten vínový svetřík? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc ;);) ten svetr je z H&M z dnů Marianne. Ještě bude outfit

      Delete
  5. Nádherné fotky! :-) Na outfit se taky těším, protože věřím, že to budou ty nejlepší fotky vůbec :D. :)

    ReplyDelete
  6. chtěla bych vidět detail té sukně a kde si ji pořídila:)bude outfit? I takhle, když ji nevidím celou, jsem si ji zamilovala :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano ano, outfit bude. A budeš mít přímo odkaz na ní :)

      Delete
  7. och, sedieť v prevej rade, to muselo byť! :) pekné fotky

    ReplyDelete
  8. Vedle maminky Jakuba Polanky jsem taky seděla na jeho show :D:D je hrozně milá:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jo? :D on si pak přesedl, protože ho podsela Bočanová :D ale oba vypadali příjemně a mile :)

      Delete
  9. OMG you got to go to fashion week!! How amazingg I hope you know you know you have just inspired me my dear cus I was just saying to my cousin earlier would love to go to fashion week but i'm probably too young to be invited but look at you! Congratz x10 you looked amazing btw and i'm sure you had the best time! xox

    ohsofashionxo.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. There is no age limit, trust me :) But I was one of the most young girls there :D Never the less, it was really amazing and I hope to get invited next year again! I really loved it there! Hope you will attend some fashion week as well :):) When you do, just message me! Because I would like to know how did you liked it :)

      Delete
  10. Barčo, tvůj blog sleduju asi měsíc a prostě ho miluju! Objevila jsem ho náhodou a hned se stal mým nejoblíbenějším. Tohle je můj první komentář, normálně se spíš chodím jen koukat a kochat. :-) Ale musím ti říct, že ti to ohromně sluší, jsi nádherná a stylová. Tenhle oufit se ti moc povedl. :-) Rovnou teda budu mít i dotaz, když už jsem se odhodlala komentovat. Viděla jsem, že máš takové ty wedges z River Island. Myslím ty černé, otevřené, mají pásku kolem kotníků a takový spíš plochý podpatek. Už dlouho nad nimi uvažuju a na webu RI je pořád mají. Chci se poroto zeptat, jaké jsou, jestli pohodlné, jestli se v nich dá chodit a také jak je to s velikost? Normálně nosím 39, ale podpatky mívám 38 většinou, tak jakou zvolit velikost? Vyplatí se za tu cenu vůbec?
    Děkuju moc! Hodně štěstí. :-)
    Radka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jako první bych ti chtěla poděkovat za tak krásný komentář! Normálně neděle nenávidím, ale tohle mi tu dnešní ohromně vylepšilo! :) Jsem ráda, že se ti blog můj líbí. Co se týče bot, tak nevím. Měla jsem je na sobě tak 3x a hned jsem z nich měla odřené paty až do krve a trvalo mi dlouho než se to zahojilo. Asi bych si je znovu nekoupila. Já mám něco mezi 38 a 39. Objednala jsem si 38 a jsou mi akorát. Bála jsem se, ale jsou mi. Snad ti to alespoň trochu pomohlo a kdyby si měla jakékoliv dotazy, ráda je zodpovím :)

      Delete
    2. Jé, tak to mám velkou radost! :-) To já budu komentovat třeba častějc. :-) A hrozně moc děkuju za rychlou odpověď, je pravda, že mě tohle od koupi spíš odradilo, ale to nevadí. Aspoň ušetřím. :-) Takže ještě jednou děkuju za tvůj názor na ně, moc mi to pomohlo. Hledala jsem na internetu různé recenze, ale nikde jsem nic moc nenašla totiž. Asi nakonec počkám na jaro a poohlídnu se po jiných.
      Měj se moc hezky a ať se ti daří. Už se těším na další post! :-)
      A pěknou neděli, papa :-)

      Delete
    3. Děkuji moc, a určitě nemáš zač. Zkus třeba ty druhé, podobné, bez paty. V těch by se mohlo chodit líp. Doufám, že nějaké seženeš :)

      Delete
  11. aaa tady se někdo měl, modely vypadají z fotek naprosto úchvatně!

    ReplyDelete
  12. Modely TIQUE jsou skvělé! Šup s nimi do mé skříně! :-)

    WorldByBella

    ReplyDelete
  13. Tie modely/fotky sú veľmi pekné určite by som ich rada vlastnila.Je to úžasné,že si tam mohla byť dokonca v prvej rade:)

    ReplyDelete
  14. Nech už je ten outfit, chcem vedieť odkiaľ je bundicka :))

    ReplyDelete
  15. TIQE musela být úžasná přehlídka!

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig