Friday, October 5, 2012

JUMP  THEN  FALL

Photobucket

I got comments some time ago, that my pictures seem boring because I always stand and do nothing on my pictures, Today I tried to "move" in the pictures and hopefully you will like the change. It was not easy to shoot the photo and look good on it, but here it the result. I have worn my favourite burgundy pants. I think that this colour is my new favourite one - because I got so many clothes in this colour and now I am even about to order a bag in it! I decided for s "silver" combination, so I have paired the pants with a silver collar blouse from Forever 21 I bought in USA. I took out my Sam Edelman spiked boots, which I really love. They are really comfortable. I really do not like these days at all - we write a lot of test and I do not love sitting in school, getting up early and beeing cold in the morning. I really feel like I need some holiday. What about you? Do you feel it the same? The only positive thing I see right now is a German "Glamoue shopping week" with a lot of sale in stores and online next week. I will definitely attend!

Před nějakým časem jsem četla pár komentářů na blogu, že mé fotky působí nudně a že na fotkách nic nedělám. Proto jsem se dnes rozhodla zkusit něco jiného a "trochu se na fotkách hýbat", tak snad se Vám budou líbit. Nebylo jednoduché to vyfotit a ještě těžší bylo na fotkách vypadat alespoň trochu normálně. Na sobě jsem měla mé oblíbené vínové kalhoty. Teď si tak uvědomuji, že vínová je teď jedna z nejoblíbenějších barev. Ještě před rokem bych nikdy neřekla, že ji budu nosit. A to si teď chci objednat právě vínovou kabelku. Člověk se hold mění. Dnešní kombinace je jiná než obvykle v tom, že doplňky mám stříbrné. Ke kalhotům jsem si oblékla černý šifonový top se stříbrným límcem z USA a k tomu kozačky od Sama Edelmana se stříbrnými "spikes". Mám je ráda a jsou velmi pohodlné. Poslední dny nemám vůbec ráda - ve škole píšeme hodně testů, takže se musím učit, nemám ráda vstávat brzy ráno a ještě mrznout cestou do školy. A co Vy? Jak se cítíte? Jedinou pozitivní věc, kterou teď vidím, je německý "Glamour shopping week". Je to něco jako Dny Marianne, ale s více obchody a s více slevami v obchodech i online, třeba je tam sleva i do Starbucks, Asosu nebo Shopbop.com. Takže se ho příští týden určitě zúčastním!

Photobucket Photobucket Photobucket

top - Forever 21 / pants - Marshalls / boots - Sam Edelman

SHARE:

15 comments

  1. You look lovely!
    The last photo is beautiful :)

    fashionisam.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Ahoj, náhodou jsem narazila na tvuj blog...na to kolik ti je, je tvuj styl nadherny a vytřibeny, projižděla jsem tve posty asi pul roku zpět a bavilo mě to, četla jsem i par komentařu a musim uznat, že jsem ráda, že jsem tě našla, protože pavlina jagrova mě už začla nudit a je ošklivá jako holka. Trochu ti zavidim, že jsi z bohate rodiny, moc se mi líbí věci , co nosíš, já na to bohužel nemam finance. Ale přeju ti to a těšim se na nove posty. Slušeli by ti i ruzne účesy, tak vyzkoušej :) Zase to trochu oživíš.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jako první ti chci poděkovat za krásný komentář a pochalu blogu i mého stylu. Jsem moc ráda, že se ti líbí! Nepocházím z bohaté rodiny, jsem ze střední - na všechny kabelky jsem si tak nějak našetřila (někdy z části/někdy zcela). A účesy tedy vyzkouším, slibuji :) snad se budou líbit!

      Delete
  3. jee akční fotky, ty mám ráda!:)

    ReplyDelete
  4. Tvoje fotky mi nudné nepřipadaly, ale tyhle jsou skvělé :D A ten top se mi moc líbí :)
    (těším se až mi přijdou vínové kalhoty :D)

    ReplyDelete
  5. Moc se mi líbí to úžasné podzimní sladění!

    musliwithmilk.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. zmena je život :) krásny top :)

    ReplyDelete
  7. great colors

    http://jenalyenns.blogspot.ca

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig