Monday, October 15, 2012

NEW IN: THE IT HEELS

Photobucket

I usually do not make a post about one single item, but I have to admit that these Zara heels are my buy of the month. I was stupid that I did not buy the heeled sandals in summer (here) and I totally regreted it. On Friday I went to Zaras and I found there these. I have already walked in them on Saturday and I have to say that they are comfortable. I am not a person who walks in heels like this (this is my second pair of these heels actually) and I could walk in them. I really fell in love with them on my legs and I am definitely getting more heels nect season!

Většinou nedělám článek jen o jedné určité věci, ale musím přiznat, že tyhle podpatky ze Zary jsou prozatimní koupí měsíce. Proklínala jsem se za to, že jsem si tam nekoupila sandály na podpatku v létě (tyhle). V pátek jsem byla, jak víte, na nákupech v Drážďanech a našla jsem tyhle v Zaře. Už jsem viděla na netu a nevěřila jsem vlastním očím, když měli mojí velikost. Celkem jsem se bála toho, že v nich buď nebudu umět chodit, a nebo že mě z nich budou pekelně bolet nohy. Ani jedno. Naštěstí jsou pohodlné a chodit v nich může i naprostý podpatkový amatér (můj druhý pár takovýchto bot). Musím přiznat, že jsem si zamilovala, jak vypadají na noze a rozhodla jsem se, že bych si ještě chtěla nějaké pořídit na léto!

Photobucket Photobucket

heels - Zara


SHARE:

15 comments

  1. DOKONALÉ BOTKY! Moc se mi líbí, jsou jednoduché a krásné:)

    ReplyDelete
  2. pekné sú :) Som zvedavá ako budú vyzerať na nohe :)

    ReplyDelete
  3. sú naozaj krásne, tiež nad nimi uvažujem, ale asi skôr siahnem po bordovéj, tie vyzerajú tiež dokonalo. v jednoduchosti je krása! teším sa na look s nimi.

    ReplyDelete
  4. Vypadají dobře. :) Taky bych potřebovala zaject do Zary :D :)

    ReplyDelete
  5. ty jsou! nemůžu se dočkat na outfit s nimi:)

    ReplyDelete
  6. Jsou úžasné!

    musliwithmilk.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Jsou úžasné, kdyby na mě boty na podpadku nevypadaly ještě tak směšně, tak jdu do nich<3!

    ReplyDelete
  8. Tak tyhle jsou moc pěkný! :) Taky bych nějaké potřebovala,ale já jsem moc vybíravá :D

    ReplyDelete
  9. Loove those heels i've been seeing those everywhere recently and they are just gorgeous and they can be worn with practically anything right! totally deserving of an entire post! xox

    OhSoFashionxo

    ReplyDelete
  10. slovo perfektní tyhle boty myslím naprosto vystihuje!!

    ReplyDelete
  11. love your heels!

    fashionisam.blogspot.nl

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig