Tuesday, November 13, 2012

MY CHRISTMAS WISHLIST



I know that there is a lot of time till Christmas, but I think that now is actually the right time for creating wishlists. I have created mine and here you can see what would make me happy as a present under the Chrismas tree. I grew up from ages, when I wanted billion of things that were useless. Now I would like to get less things that are worth than million that I will use once and then never again.


Vím, že je ještě dost času do Vánoc, ale podle mě je teď ten nejvyšší čas na vytváření wishlistů. Myslím, že je to dobrá věc. Za prvé si ujasníte, co opravdu chcete a za druhé tím dáte inspiraci druhým, protože vybrat dárek není dvakrát jednoduché. Už jsem vyrostla z let, kdy jsem chtěla milion věcí, které byly levnější a bavily mě jenom chvíli. Teď bych byla mnohem vdějčnější za pár kousků, které mě neomrzí, v šatníku mi vydrží a opravdu za to stojí!


1. Warm coat (both Topshop) - 1 (link) , 2 (link)
This winter should be really cold that is the reason why I would like to find a fur coat or a warm parka under the Christmas tree. I am cold most of the time and I do not really have a warm jacket.

2. Marc by Marc Jacobs Katie bracelet - (link)
Since I got some silver details, I thought it would be nice to have also some silver accesory. I do not want another watch (even through I really love the Marc Jacobs one), but this "Katie" bracelet in silver caught my eye.

3. Black & Burgundy Skinny (both Topshop) - 1 (link), 2 (link)
Yes, I already have black and burdundy jeans, but I would like to invest in some I really like and that will stay in my closet. I am wearing these colours a lot and to have a nice pair of pants in these colours would make me happy.

4. Objective 50mm
I have already told you that I want a new objective for my camera. I have spent weeks choosing the right one and I ended up loving this one. It is not exactly cheap, and I hope I will be satisficted with the quality. But I have seen already some pictures by it and I have to say that I like the effect it makes.

5. Sam Edelman balerinas + "Madness" oxfords (Topshop) - 1 (link), 2 (link)
I wear flats a lot and to have some black balerinas in a good quality is a must-have for me. I have picked these by Sam Edelman. I really love his shoes - you can walk in them the whole day and at the end you can till feel your legs. Also I have thought about these "Madness" oxford shoes from Topshop. They could be perfect for spring or summer!

6. Hamilton bag by Michael Kors - (link)
I have already talked about this bag on my facebook page, but in the studded version. Now I have finally decided - it will be silver-black version. I actaully do not have any bag with silver details and I guess that this will look very nice. I do not expect to find it under the tree, because I am about to buy for myself.

And what about you? What do you wish for?


1. Teplá bunda/kabát (oba z Topshopu) 1 (link) , 2 (link)
Je mi zima snad ve všem. Proto bych uvítala nějaký kožíšek nebo parku, která mě v zimě zahřeje a bude vypadat dobře. Moji favoriti jsou právě tyhle 2 bundy z Topshopu.

2. Marc by Marc Jacobs Katie náramek - (link)
Už mám nějaké věci se stříbrnými detaily, ale nemám k nim žádné doplňky. Jelikož jsem teď dostala zlaté hodinky, měla bych ráda i něco ve stříbře. Líbí se mi tenhle náramek "Katie" od Marca Jacobse.

3. Černé a vínové skinny jeans (Topshop) - 1 (link)2 (link)
Černá a vínová jsou barvy, které nosím opravdu hodně. Ráda bych proto dostala kalhoty, které budou přesně podle mých představ a které mi v šatníku vydrží. Líbí se mi "topshopácké", a to jak barvou, tak střihem.

4. Objektiv 50mm
Už jsem se zmiňovala o tom, že bych ráda změnila objektiv. Doslova týdny a týdny jsem vybírala ten správný. Pak jsem narazila na 50mm a byl to můj favorit. Líbí se mi efekt "rozmazaného" prostředí. Myslím, že by mohl být skvělý. Máte s ním nějaké zkušenosti? Je dobrý?

5. Sam Edelman černé baleríny + Tophop "Madness" oxfrodky - 1 (link), 2 (link)
Černé balerínky jsou absolutím základem mého šatníku. Nosím je na jaře i v létě a myslím, že je ten správný čas zainvestovat do páru, který mi vydrží. Boty od Sama Edelmana jsem si oblíbila. Jsou strašně pohodlné a ani po dni chození Vás z nich nebolí nohy. Také se mi líbí "Madness" oxfordky z Topshopu, ale myslím, že u nich je to jen dočastné.

6. Kabelka Michael Kors "Hamilton bag" (link)
O Hamilton bag jsem Vám už říala na facebooku. Dlouho jsem se rozhodovala, jakou to vlastně chci. Původně se mi líbila "studded" verze, ale po několika týdnech jsem usoudila, že stříbrná verze by se mi hodila víc. Kabelku se stříbrnými detaily nemám a navíc je i univerzálnější. Nečekám, že jí dostanu jako dárek. Chci si jí koupit sama, jako dárek pod stromeček pro sebe.

A co Vy? Co si přejete?


SHARE:

13 comments

  1. Kopírko. Prvně skopčíš trika holke z Czech Chicks na instagramu a teď budeš kopírovat Pavlínu?! Že ti není hanba!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Když už jsme u toho tak to triko měla Chiara Ferragni :D A omlouvám, se ty mi tyhle věci líbí. Samozřejmě si už nikdy nevezmu nic na sebe, co by si vzala nějaká jiná bloggerka :D

      Delete
  2. Hamilton Tote mi dorazila včera a je dokonalá. Ta má tedy zlaté detaily (já naopak mám vvšechny ostatní kabelky se stříbrnými a zlatu jsem se dlouho bránila, ale má něco do sebe). Dnes ji jdu poprvé testnout do práce :).

    Jinak máš opravdu hezký blog, našla jsem ho včera a celý jsem si jej musela projet :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to jsem ráda! Nerada bych si jí objednala, aby se mi pak nelíbila. Jsem na ni zvědavá a dlouho jsem se rozhodovala, jestli stříbrnou nebo zlatou :) Tak mi pak napiš, jak se nosí :)

      A jsem ráda, že se líbí :)

      Delete
  3. NA ten objektiv se taky chystám. A první anonym je úplně mimo. Mně bavíš a líbíš se mi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doufám, že s ním budu spokojená :) Jsem ráda, že tě bavím a že se ti líbím :) Díky za podporu :)

      Delete
  4. Včera jsem strávila 2 hodiny na eBayi a vybírala jsem si náramky. Stejně jsem nakonec skončila u jednoho, který stál dvojnásobek, co všech 10 levných dohromady. S přibývajícím věkem také upřednostňuji kvalitu nad kvantitou :-) Ale ve slevách se stále neumím ovládat a pokaždé si nakoupím plno prkotin :-( Ještě, že existuje votocvohoz a mohu tak svými přešlapy udělat radost i někomu jinému :-)

    ReplyDelete
  5. podepisuju se pod tímto seznamem, krásné věci!

    ReplyDelete
  6. Taky si přeji objektiv, ale bohužel je pro mé rodiče moc drahý a já na něj nemám, takže si budu muset počkat:DDDD Jinak ti přeji, aby jsi všechny tyhle věci dostala:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Objektiv drahý je, to musím přiznat. Ten samý na Canon je 3x levnější. Ale mě se líbí a zase mi vydrží (doufám).

      Delete
  7. Máš moc pěkný seznam. Taky si přeju konečně pořádný foťák (Nikon D3100) a k tomu spoustu oblečení (nebo spíše peníze na oblečení), ať to pak v povánočních slevách můžu v obchodech roztočit :)

    ReplyDelete
  8. skvělý wishlist, moc se mi líbí kabelka i jeany!

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig