Monday, November 19, 2012

NEW IN / RANDOM PICTURES OF THE WEEK

Photobucket

Today I want to show you some buys I recently got. First of all I got this amazing coffee cup from littlegreen. The best thing about it is, that it keeps your coffee warm and you can pick the theme of your cup! I love it! On the second photo you can see my new iphone cover, which I have re-purchased. I have already had a Marc by Marc Jacobs one and I was really into it, so I decided to buy it once again – because I broke my last one. Remember how I showed you a pair of heels in the Lindex showroom? Well, they are in stores right now. The price is about 49.95 USD. I think that is a good price because metallic tips are really in. Also I love macaroons and I am really looking forwards to the Pauls winter collection of coconut, chocolate and vanilla ones – these are my favourites. On one German site I have Exchange my blouse for this amazing neon necklace. I really loved my last one from H&M, so I am happy to have another one. My last buy is a bag from Vjstyle. Yes, it is Vjstyle version. I wanted to try out, if I would wear another bag than black, but already now I knot that the only colours of bags I would wear are black and white, probably.

Dneska mám pro Vás mix toho, co jsem si v poslední době objednala. Jako první mi přišla skvělá termoska z littlegreen. Je skvělá, protože díky ní si můžu brát kafe do školy a nevystydne a za druhé si můžete vybrat motiv láhve, to mi přijde skvělé! Na druhé fotce můžete vidět můj nový obal na iphone. Už jsem jeden od Marc by Marc Jacobs měla, ale bohužel jsem ho rozbila. Takže jsem si ho objednala z novu a mám z něj radost. Pamatujete si ještě, jak jsem Vám ukazovala lodičky z showroomu Lindexu? Tak teď už jsou v prodeji a stojí 999 Kč. Myslím, že jsou nezbytností – protože metalické špičky jsou in. O tom, že miluju makronky už víte. Už se nemůžu dočkat na zimní edici od Paul s kokosovou, čokoládovou a vanilkovou příchutí. Ty Vám doporučuji! Také jsem si v H&M pořídila další neonový náhrdelník, protože jsem si ten minulý zamilovala. Na poslední fotce ještě můžete vidět kabelku z Vjstyle. Ano, z Vjstyle, protože jsem chtěla vyzkoušet, jestli bych vínovou kabelku unosila. Už teď vím, že to byl asi přešlap a zůstanu u své klasické černé a bílé.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

SHARE:

16 comments

  1. za kolik byla ta kabelka? je skvělá"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stála 45 dolarů. Ale určitě jí budu prodávat. Není to můj styl.

      Delete
  2. Krásné fotky!<3 Ty makronky a botky!:)

    ReplyDelete
  3. Ta kabelka je úžasná!

    musliwithmilk.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. ten kryt na iPhone je krásný, ale kabelka není můj šálek kávy :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. Ty lodičky jsou úplně úžasné.♥ A ten náhrdelník taky:)

    ReplyDelete
  6. Ahoj, pokud budeš prodávat tu kabelku tak dej vědět, kdyžtak bych měla zájem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, ještě si jí vyzkouším vzít ven, ale myslím, že jí spíš prodám. A určitě se ozvu :)

      Delete
  7. Ah I love all your buys! So you have 2 H&M necklaces now? You can layer them and wear them together! :) xx

    http://www.exoddinary.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Nebydlíš v/poblíž Ústí? Podle té skály... :D

    ReplyDelete
  9. Makronky jsem nikdy nechutnala, ale vypadají tak úžasně, že mi normálně děláš chutě i když nevím jak chutnají :D
    Škoda té kabelky, zrovna tuhle bych taky nevynosila. V barvě by nebyl problém spíš ve tvaru a stylu. Náhrdelník se mi moc líbí :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ti doporučuji právě tu zimní kolekci, jestli si je máš v plánu koupit - tu mám nejradši :)

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig