Saturday, November 3, 2012

NOVEMBER BEAUTY TIPS & ADVICES


There has not been a post about beauty for a long time, so I have decided to write one for you. I have picked 4 products for you this time, which I would like to introduce to you and write what I liked and what I did not. I do not buy very often cosmetics in Czech Republic, because in US I can buy it way cheaper, so that is the reason why I do not talk about cosmetics that much.

O kosmetických výrobcích jsem nepsala už dlouho. Je to proto, že jsem si kosmetiku nakoupila za oceánem, kde je výrazně levnější než v Čechách. Tento měsíc mi ale nějaké produkty přibyly, a proto jsem se je rozhodla Vám představit. Také si můžete u nich přečíst, co se mi na nich líbí a co ne. Konkrétně to budou tyhle 4 produkty.


As first I have bought in Lush the hair mask "Marylin". It is a mask for blonde hair, so I decided to try it out. It should make the hair lighter, but I did not see much changes in my hair. At least it smells nice.

Jako první jsem si pořídila masku na blonďaté vlasy od Lush - "Marylin". Chtěla jsem nějakou vlasovou masku vyzkoušet už delší dobu a tahle se mi zamlouvala. Měla vlasy trochu zesvětlit a rozzářit, ale já jsem žádný viditelný efekt nezaznamenala. Ale alespoň hezky voní.


The next Lush hair product is my big tip. It is a product from the new hair collection and it should fix your split ends. Since I am fighting with my hair, I decided to try it out. I have not tried it for a long time. I have used it only a few times, but I have to say that I really like the way it makes my hair ends!

I další produkt je od přírodní značky Lush a na rozdíl od masky, je to můj tip. Balzám "Shine so bright" má zacelit roztřepené konečky vlasů. Jelikož a protože já s tímto problémem bojuji, rozhodla jsem se balzám vyzkoušet. Použila jsem ho zatím jenom pár krát, ale musím říct, že se mi líbí, co s konečky dělá.


I have seen Lady box by a lot of foreign bloggers, so when I came to my country, I had to try it out. I have ordered the November issue and it arrieved into my mailing box yesterday. It was really nice packed, I really loved the bow, but that was the only thing I liked about the box. I do not know why, but I was not satisficted with the box. I did not like the products they picked. Also you can find there same sale coupons. I like the idea, but there are coupons in stores that I do not shop in, so that is really useless for me. I am using another type of cosmetics (Mac, Clinique) and this was just a waste for me. On the other side, there were bloggers who liked the box, so it depends on what you like. However this was not for me and I would not order it again.

Lady Box jsem viděla už na zahraničních blogách, takže když přišel i do Čech, objednala jsem si ho. Přišel mi včera, krásně zabalený. Moc se mi líbila ta růžová mašle, ale to je asi tak všechno. Lady Box je krabička, ve které Vám přijdou produkty (ale nevíte jaké) a to za 259 Kč. Chodí každý měsíc. Toto vydání si bloggerky vychvalovaly, a já stále nechápu proč. Produkty mě rozhodně neuchvátily, spíš naopak - byla jsem z nich zklamaná. Jsem asi zvyklá používat jiný typ kosmetiky (MAC, Clinique) a proto byl pro mě Lady Box zklamáním. Možná jsem jenom natrefila  na "špatný" měsíc, ale rozhodně bych si ho neobjednala znovu. Pokud ale chcete Lady Box vyzkoušet, objednat si ho můžete zde!


And my last tip - is a BB cream. BB creams are really in by now. They are not as heavy as a classical make-up, but they cover your skin well and hide what you do not want to show. If you are into them, here is the absolutely number one for me - by Clinique. I really do love Clinique cosmetics and their make-up is my favourite! Definitely try it out.

A mým posledním typem je BB cream od Clinique, který jsem si koupila v Americe, ale teprve teď jsem ho doma našla. BB creamy jsou teď in - nejsou tak těžké jako klasické make-up, ale dodají pleti odstín a případně zakryjí to, co nechcete ukázat. Pro mě je absolutní jednička tenhle od Clinique. Určitě ho vyzkoušejte, protože za to stojí.


SHARE:

12 comments

  1. Oh I didn't know Clinique made BB creams! But yes, they are perfect when you don't wanna wear so much makeup! xx

    Thanks for sharing!

    www.exoddinary.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. I am glad I shared "something new" for you doll. Definitely try them, they are really nice!!

      Delete
  2. Ten od Clinique chci zkusit už dlouho. Chci se zeptat, jak velké je krytí, jestli vypadá na pleti přirozeně a doporučila bys ho i na mastnější pleť? Mastí se mi T-zóna a potřebuju spíš něco, co umí i matovat. :-) Díky moc! :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na pleti přirozeně vypadá a řekla bych, že krytí je velké, ale ne takové jako u normálního male upu. Rozhodně bych ti doporučila, aby sis ho teba nejdřív v obchodě sama vyzkoušela, chvíli ho měla na pleti a pak se rozhodla ;) pro mastnejší pleť bych ho určitě doporučila, sama ji takovou totiž mám.

      Delete
    2. Super, děkuju moc. :-) Přesně to jsem si přála slyšet. Používám od Clinique jejich tónovací krém a už mi dochází, tak jsem přemýšlela právě o BB. Určitě zajdu do prodejny a poprosím je o vzoreček, to bude asi nejlepší. :-) Děkuju ještě jednou, měj se krásně. :-)

      Delete
    3. Určitě nemáš za co a doufám, že s ním budeš spokojená :)

      Delete
  3. Naprosto souhlasím - ten BB krém od Clinique je vážně super, rozhodně nejlepší z BB krémů, které jsem zkoušela, třeba ty od Skin79 byly oproti němu úplně k ničemu :)
    A Shine So Bright jsem si v poslední době hodně oblíbila, je funkční a pěkně mi voní :)

    ReplyDelete
  4. Tak na Ladybox máme tento měsíc podobný názor, ale co mě zaujalo je ten "balzámek" na konečky z Lush :) ani nevím, že něco takového má v nabídce .... určitě se po něm musím mrknout :))
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je z nové vlasové kolekce a je normálně k dostalní na netu i v Palladiu ;)

      Delete
  5. ten balzám na konečky si koupím. pokud to opravdu funguje, tak je je to super.

    ReplyDelete
  6. Díky za tipy, na ten BB cream se musím podívat!t'

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig