Monday, November 26, 2012

THIS WEEK NEW IN


I have already mentioned to you that I got a lot of new things this week. I really want to show them to you, because I am really happy about them. I received the "Céline" signed shirt from Hudiefly, which you could also win in my giveaway. On Friday I bought new boots from Topshop. I wanted some like these and because I am really satusficted with Topshop boots, I decided to buy them. Also I got, finally, the angry dog shirt. I was dying to have one. This one is from Romwe and I can not wait till wearing it! The studded blazer
you have already seen. It is totally my style and I could not leave it in Zara. And last thing I got, is a lovely sweater from Sheinside. The colour is totally interesting. Eventhough I had some days off, I still feel 
really tired and the only thing I want to do is just lying in my bed. Maybe it is because of the weather. I am really looking forwards to getting abroads in February. Wish you a lovely week!

Už jsem se zmiňovala o tom, že se mi tenhle týden šatník rozšířil o nějaké kousky, a protože z nich mám radost, tak jsem se rozhodla jim věnovat článek. Jako první mi přišlo tričko s nápisem Céline, které jste taky mohli vyhrát v giveaway. Je z Hudiefly a stojí necelých 20 dolarů. To mi přijde jako super cena, protože třeba na Chicwish stálo kolem 70. V pátek jsem byla v Praze a v Topshopu jsem si koupila kozačky, po kterých jsem už pokukovala už delší dobu. Rozhodovala jsem se mezi Vagabondem a Topshopem, ale jelikož jsem s kvalitou kozaček z Topshopu nadmíru spokojená, koupila jsem si je tam. Konečně jsem si pořídila i triko s rotweilerem, které si díky Givenchy stalo hitem. Je z Romwe. Chtěla jsem ho už delší dobu, ale bylo dlouho vyprodané. Už se moc těším, až si ho vezmu na sebe. Sako ze Zary jste už viděli, ale jelikož je to úplně můj styl (díky "studs"), tak jsem ho prostě nemohla nezmínit. A jako poslední mi přišel svetr z Sheinside. Myslím, že je to zajímavá barva. Sice jsem měla volno pár dní, ale pořád se cítím strašně unavená - nejradši bych zalezla do postele a nic nedělala. Možná je to počasím. Už se moc těším na únor, kdy se zase vydám někam do tepla. Přeji Vám krásný týden.

Photobucket
Photobucket Photobucket Photobucket

shirt - Hudiefly (link) + H&M necklace / boots - Topshop / shirt - Romwe (link) / blazer - Zara / sweater - Sheinside (link)


SHARE:

17 comments

  1. Super, chcem sa opýtať, či z Romwe a zo Sheinside je zdarma shipping a ak áno, ako dlho to trvalo, kým ti veci došli? :) Ďakujeem :)

    www.seesimona.blogspot.sk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shipping je u obou zdarma :) V Romwe jim týden trvá než objednávku zpracují a další týden objednávku doručují - takže 14 dní. V Sheinside jsem vždycky měla objednávku do 10-i dnů, ale teď naposled jsem na ní čekala asi 3 týdny až měsíc. Ale to se mi stalo poprvé.

      Delete
    2. Ja som si zo sheinside objednávala len raz a už nikdy viac. Absolútne nereagovali na email, na balíček som čakala asi 2 mesiace. A čítala som na nich strašne veľa sťažností, veľa ľudí malo rovnaký problém. Z romwe objednávam každý mesiac a zatiaľ som bola vždy spokojná, balík prišiel načas, raz myslím do 8 dňoch od objednania ;)

      Delete
    3. Mě vždycky přišel včas, až teď naposledy jsem na něj čekala déle. Ale jinak si na ně nemůžu stěžovat :) A Romwe je můj nejoblíbenější eshop :)

      Delete
  2. Ahoj chtěla bych se zeptat, zda to tričko CÉLINE je pánské nebo dámské a jaký má materiál.
    Děkuji
    P.S. Krásné boty a úžasný blog!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, to tričko je dámské a je to "rayon". Je to takový jemný materiál :)

      Delete
  3. to prvni tricko s tim nahrdlenikem vypada pekne:)

    ReplyDelete
  4. Každý kousek je úžasný, triko jsem dlouho sháněla, děkuji za link :))

    ReplyDelete
  5. Ahoj krásne veci, no najviac ma zaujalo tričko na prvej fotke ♥ vážne rozmýšlam, že si ho objednám a chcem sa spýtať koľko stálo poštovné? Ďakujem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsem ráda, že se líbí :) Poštovné jsou necelé 4 dolary :)

      Delete
  6. strasně moc se mi líbí to tričko Celine a ty boty <3

    ReplyDelete
  7. Neber to nějak špatně, ale to sáčko je pro mě až moc pocvočkované. Ale je to tvůj styl:))

    Jiank se mi lbí všechno:)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig