Tuesday, December 11, 2012

GOLDEN GLITTERS FOR DECEMBER

Photobucket

Glitters and sequin are the nr. 1 trend this season. I decided to go for this trend in form of a dress. When I saw it for the very first time, I thought it 
would be a little bit too much. Then I tried it on and I fell in love how the dress looks like. I paired with a short coat that I broight from America and I accessoried it with a faux fur collar from Lindex. I love fur and I am about to get more! Because the dress is so bright, I went for neutral black boots from Topshop. My jewerly is golden, as the dress is. Seriously I can not wait till next week, because my new bag will arrive. I am really excited and I will show you later. Also, there will be a huge giveaway, so stay updated!

Flitry jsou letos velkým trendem. I já jsem mu podlehla a objednala si zlaté šaty. Když jsem je uviděla poprvé, řekla jsem si, že to bude moc, ale jakmile jsem si je vzala na sebe, zamilovala jsem si je. Zkombinovala jsem je s krátkým černým kabátkem z Ameriky, který jsem doplnila faux fur límcem z Lindexu. Kožešinu jsem si opravdu oblíbila a určitě si v ní ještě něco hodlám pořídit. Protože šaty jsou výrazné samy o sobě, vzala jsem si jednoduché černé kozačky z Topshopu. Doplňky sladila s barvou šatů -tedy zlaté. Opravdu se nemůžu dočkat na příští týden. Mnozí z Vás už ví, že mi přijde nová kabelka, na kterou se už nemůžu dočkat. Také tu na blogu bude velká giveaway, tak se nezapomeňte zúčastnit!

Photobucket Photobucket Photobucket PhotobucketPhotobucket

dress - Romwe (link) / coat - Forever 21 / fur - Lindex / watch - Michael Kors / pearl bracelets - H&M / spiked bracelet - Vjstyle (link) / tights - H&M / boots - Topshop / bag - Céline

Follow on Bloglovin - Like me on Facebook - Follow on Twitter Ask me on Formspring

SHARE:

17 comments

  1. nádhera <33
    ty šaty vypadají skvěle!

    ReplyDelete
  2. You are so beautiful, and I'm in love with your bag, haha :)

    fashionisam.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Teda Báro, strašně ti seknou!

    ReplyDelete
  4. Nádhera!<3 Na giveaway se samozřejmě těším:D

    ReplyDelete
  5. Ahoj, nevím, jestlimmáš fs, tak píšu sem,snad nevadí :)
    Chci si koupit tyto boty jako máš ty a mám pár otázek :)
    Sedí ti velikost jako u běžných bot? Jsou vhodné i na zimu, není v nich chladno? :) Je ten povrch spíše matný(kdyby se zamokřily od sněhu, jestli by se to dalo jakoby setřít anebo se tam udělaly fleky)
    snad ti nevadí, že ti sem takto píšu. moc ti děkuju!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sakra, ted musim vypadat jako blbec, az ted jsem si vsimla odkazu na fs pod clankem :D tak uz tady ten komentar necham, snad se nezlobis :)

      Delete
    2. Formspring mám, jsem tam jako "ondrackova" a určitě nevadí, že píšeš sem :) S velikostí to mám těžké, protože mám něco mezi 38 a 39. Koupila jsem si 39 a sedí perfektně :) Chladno v nich není, ale nemají nějakou super podrážku, takže když je náledí, celkem to v nich klouže (ale to asi ve všech podpatkách). Povrch je matný a setřít se dají :) Snad ti to pomůže! :)

      Delete
    3. díky, hlavně jsem potřebovala vědět, jak je to s tím povrchem, jesti to setřu nebo jestli jakoby "nasáknou", jedny kožené boty mi to dělaji :/ tak díky!

      Delete
  6. Tak tie šaty sú nádherné, milujem flitre aj zlato, wow!

    ReplyDelete
  7. Proč ty šatičky prodáváš, když se ti tak líbí? Přemýšlím o nich. :-)

    ReplyDelete
  8. Úžasná kombinace černé a zlaté!Ještě ta kabelka se cvoky vytváří to úžasný dojem.!Boty outfit zcela doplní,jenom bych zvolila jiný kabát,ale na tebe se tenhle hodí.

    http://lamodelastyle.blog.cz/

    ReplyDelete
  9. tenhle typ šatiček se mi začíná líbit čím dál více :) hlavně pěkně decentně sladěné jako se to povedlo Tobě. pěkné!

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig