Monday, January 7, 2013

SHADES OF BLACK


This is kinda minimalistic look, but I like to keep my looks simple. I have worn a cozy sweater from Zara with black skinny jeans. I had another two layers under the sweater and it was not that cold, so I could go only with a faux leather jacket over it. I wanted to make the look "less boring", so I styled my hair into a messy bun and added Wayfarers. I think they bring the outfit to another level. I picked golden jewerly and my Céline bag. I am very happy that I have finally got a new notebook, eventhrough it is not the one I wished for. Also my trip in February does not seem very real, but I still believe, that I might go somewhere.

Dnešní outfit je celkem jednoduchý a minimalistický. Na sebe jsem si vzala pohodlný svetr ze Zary a k němu černé skinny. Pod svetrem jsem měla ještě další dvě vrstvy, takže jsem vyrazila jen s "faux leather" křivákem přes něj. Aby to celé nepůsobilo moc nudně, vlasy jsem sepla do messy drdolu a vzala si mé oblíbené Wayfarery, které podle mně outfit dělají zajímavější. Šperky jsem zvolila zlaté a kabelku Céline. Mám radost, že jsem konečně dostala nový notebook (můj starý nefunguje od října). Sice to není ten, co jsem si přála, ale špatný rozhodně není. Nakonec to vypadá s dovolenou v únoru bledě. ale stále ještě věřím, že to dopadne dobře.

PhotobucketPhotobucket
Photobucket

sweater - Zara / jacket - Sheinside (link) / skinny - Topshop / sunglasses - Ray Ban / bracelets - H&M, Vjstyle / watch - Michael Kors / bag - Céline / boots - Topshop

Follow on Bloglovin - Like me on Facebook - Follow on Twitter Ask me on Formspring

SHARE:

59 comments

  1. TY JO! Ten drdol ti hrozně sluší, troufám si říct, že se mi to i líbí víc, než rozpuštěné!! :) Super

    ReplyDelete
  2. Úžasné! Strašně ti to sluší :)

    ReplyDelete
  3. Tak podľa mňa toto je najlepšie čo tu doteraz bolo :) Fakt! klobúk dole ;)

    ReplyDelete
  4. S těma vlasama dozadu vypadáš vážně výborně a taky si nemyslím, že by Pavlína měla patent na melírovaný svetr s křivákem :)

    ReplyDelete
  5. strašně moc ti to sluší!!!

    ReplyDelete
  6. drdol ti neskutočne svedčí :) tá taška je úžasná!

    ReplyDelete
  7. parádní křivák a outfit!! palec nahoře!! ;)

    ReplyDelete
  8. Jak přes kopírák, nuda.

    ReplyDelete
  9. Martin ale nic o kopírování nenapsal, jen ti sem poslal link. To ty sama ses takhle zhodnotila, takže nejspíš na tom něco pravdy bude, ne? :)

    ReplyDelete
  10. Pekný sveter a vlasy koonečne znovu inak :)

    www.seesimona.blogspot.sk

    ReplyDelete
  11. Je to skvělý! Barčo, dlouho jsem na Tvém blogu nebyla, ani nevím proč. Určitě se zas budu vracet a nechám se inspirovat. :) M.

    ReplyDelete
  12. proboha ty jsi trapná :D nevim proč jsi smazala to, co jsi odepsala na ten odkaz.

    ReplyDelete
  13. velkje rozdil mezi barborou a pavlinou je v tom, ze pavlina se oblika jako rockova babicka kdezto barbora je top rock chic(k)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ne, velky rozdil mezi pavlinou a barborou je v tom, ze barbora se nas snazi obalamutit svymi stoprocentnimi originaly, na ktere si v sestnacti letech sama vydelava, kdezto pavlina ty originaly doopravdy ma.

      Delete
    2. Možná kdyby si četl/a blog trochu déle a nevytahoval/a věci z kontexu, vědel/a bys, že Barča říkala, že předtím si je sama nekoupila, ale že je dostala od rodičů (mamky myslím?). Jenom psala, že si na Balenciagu našetřila sama, což se mi nemožné nezdá :D

      Delete
    3. Ano, protože pro 16ti leté děcko je normální mít v kabelkách 200 000, ze ano? Hlavně v kabelkách, které se záhadně ničí nebo u daného návrháře vlastně ani neexistují. Kdo by si nechtěl koupit Chanel, který se za pár let zničí nebo YSL, která se nikdy v takovéhle podobě nevyráběla. Takže je vlastně nakonec úplně jedno, kdo ji to financuje.

      Delete
    4. No, tak je asi na každym, kolik do oblečení investuje, kolik penez dá za kabelku a kolik ne. A určitě neexistuje, ne. http://www.farfetch.com/shopping/women/yves-saint-laurent-logo-embossed-clutch-item-10320008.aspx

      Delete
    5. Škoda, že jsi poslal odkaz na úplně jinou. A to nemyslím barvu, ale tvar :D
      http://i1165.photobucket.com/albums/q599/voguehaus/DSC_0332.jpg
      ;)

      Delete
    6. kreisa to úplně vystihla :D. Já si nemůžu pomoc, ale to vás ta Pavlína vážně nenudí, já ať chci jak chci, nemůžu v žádném jejím outfitu najít něco zajímavého, originálního...něco co by mi vysvětlilo, proč je to tak oblíbená blogerka v ČR.

      Delete
  14. Křivák, Boston bag i hodinky jsou krásné

    ReplyDelete
  15. Moc ti to sluší Baru, je to nejlepší outfit za poslední dobu :)

    ReplyDelete
  16. můžu se zeptat, ten drdol to máš danej takovej ten donut, co třeba prodávají v H&M? jinak ti moc sluší, nos to častěji :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano ano, mám :) Tenhle mám z Claires, protože v H&M už neměli světlý :)

      Delete
  17. tak myslim, že zrovna tohle je outfit složený z tak basic kousků, že ho denně potkáte na více slečnách :)
    a mě se líbí :)

    ReplyDelete
  18. Krásný outfit a musím souhlasit, drdol ti sluší, snad víc než rozpuštěné :)!

    ReplyDelete
  19. Vyčesané vlasy Ti moc sluší! :)

    ReplyDelete
  20. Ježiš ty seš dobrej trapák.. to jako znamená že to co si oblíkne tvoje milovaná Pavlínka si nemůže oblíct jiná holka? neřeknu kdyby to bylo fakt uplně stejný ale takhle? seš jenom ubožák kterej tady furt sedí a kritizuje ostatní kromě Pavlínky který jen lezeš do prdele, ale tim fakt nic neziskáš!

    ReplyDelete
  21. Poslední komentář, 1000% (ano tisíc) procent souhlas. Neřeknu kdyby si Pavlína oblíkala high fashion jako Chiara, kdy je každej outfit jedinečnej, ale promiň, outfit z basic kousků nosí v Praze každá druhá, jenom o tom nepíše. Navíc Pavlína nemá pantent na basic outfity, takže Martínku, drž hubu!

    ReplyDelete
  22. Když si ale porovnáte jednotlivé posty, najdete více shod, a to už dle mého není jenom o složení basic kousků, ale spíš nápadné opisování, které je tak trochu nuda.

    ReplyDelete
  23. když je teda ten outfit tak obyčejný, proč se tu nad ním všichni rozplýváte?

    ReplyDelete
  24. Neslyšel/a jsi někdy, že v jednochosti je krása? :D

    ReplyDelete
  25. Amazing outfit! Love the leather jacket :)

    Lubna
    WWW.ELLEVOX.BLOGSPOT.COM

    ReplyDelete
  26. hlavne, ze on okopiroval moj outfit, tak neviem co tu vravi o kopirovani.

    uzasny outfit! :)

    ReplyDelete
  27. proboha vy jste všichni dementní ne? Martin nic o kopírování neřekl :D to sama Bára, jen svuj komentář pak trapně smazala

    ReplyDelete
  28. :DDDDDD NE JEDINEJ DEMENT SI TADY TY. Takže sem dá odkaz a myslí tim "Pidívejte jak to Pavlíně sluší" v rok starym outfitu. Trochu přemejšlej. Trapáku :D

    ReplyDelete
  29. Ducai by tím pádem měl ten odkaz poslat každé 3. holce na světě, protože těch co nosí křivák s tmavým svetrem jsou mraky :D:D. Já mám tvůj blog velmi ráda a strašně se těším na nové články, vždycky mě inspiruješ něčím novým :)) a s Pavlínou bych tě rozhodně nesrovnávala, ty se umíš oblékat aspoň originálně a chic! Kdežto ona umí skombinovat maximálně 1 basic kousek s druhým...

    ReplyDelete
  30. Pavlíninu fotku bych tu radši nedávala, její afera s !přesným! kopírováním outfitů z blogu victoria tornegren tu byla vcelku nedávno :D:D

    ReplyDelete
  31. Moliju tu kabelku, je opravdu skvělá! :)

    ReplyDelete
  32. Wow!! Beautiful!

    xoxo

    http://hotcinnamon.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  33. posledný komentár zabil :D


    ReplyDelete
  34. LOOOOOOL tak ty ses dobra kopirka :) a ty falesny kabelky jsou teda taky super :) bejt tebou se du nekam zahrabat :)

    ReplyDelete
  35. koukam zes okopirovala spooooooooustu jejich outfitu :) celej satnik mate stejnej, mohla by to bejt nahoda, KDYBY SIS VSECHNO NEKOUPILA AZ PO NI :)nejlepsi je okopirovana i gumicka do vlasu, to je uz fakt moc. ses blbka bez napadu, co umi jenom krast :) ubohost

    ReplyDelete
  36. A TA BALENCIAGA ? PAVLÍNA SI JI TAKY VYBRALA JAKO PRVNI. SES UBOHA KRAVA, CO SE VECNE TVARI JAK NEJAKA PICA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha :D Pavlína má Balenciagu, nikdo si nekoupíme Balenciagu :D Takže mi taky vyjmenuj zbytek planety, kterej já má (Czech Chicks, Kenzas, Chaira) :DD TY SEŠ ASI DOBREJ KOKOT.

      Delete
  37. Nechápu, že nemáte co jinýho na práci než tu posílat hate. Pavlína se neobléká nějak výjimečně a denně potkám několik holek, které jsou oblečené podobně. Avšak když dva dělají totéž, není to totéž. Třeba tady u Báry hodinky a náramky, které Pavlína nemá ten outfit také posunou někam jinam. A ani v kabelkách se neshodují úplně. Třeba Pavlína DKNY kabelku určitě nemá. ;) Zkrátka pokud si budu chtít najít podobnost u dvou blogerů/ek tak si jí vždycky najdu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. no nikdo by se nad tim asi ani nepozastavil, kdyby takovejch nahod nebylo tak deset. pravda je ta, ze slecna Bara nema vubec zadnou fantazii ani vkus, dokonce outfity, ktere kopiruje od Pavliny foti na co nejpodobnejsich mistech jako Pavlina. Co je moc, to je moc :)

      Delete
  38. i kdyby cokoliv, pořád je mi sympatičtější Bára, protože pořád jí je 16 a to znamená, že má dost času na to, aby poznala cenu peněz, ale Pavlíně je 23(?) a k Vánocům dostala od rodičů dárky cca za 30 litrů

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pochybuju, že Bára někdy cenu peněz pozná, když je už od mala rozmazlovaná svými prachatými rodiči :)

      Delete
  39. těžko si asi Bára otevře Pavlíninu rok starou složku a přilepí si ji do diáře - "dnes si tohle vezmu". Je to jednoduchej hezkej outfit, jak už tady někdo poznamenal, složenej ze zákl. kousků, žádný kopírování proboha.

    ReplyDelete
  40. Tohle je podle mě perfektní outfit! VYPADÁ TO BÁJEČNĚ! :-)

    ReplyDelete
  41. škoda toho věčného srovnávání/porovnávání s Pavlínou... tvoje outfity se mi líbí mnohem víc! a vyčesané vlasy Ti opravdu moc sluší :)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig