Thursday, January 17, 2013

THE WATERFALL SKIRT


I went to the city and somehow everyone paid attention to my new waterfall skirt. I think people do not see this type of skirts very often on the street, so maybe that is the reason why I noticed so many looks at it. But I really like how the skirt looks like, especially when I walk. I have worn it with a striped blouse and ankle boots. I picked silver jewerly, as spiked bracelet with my Casio watch, and Hamilton bag. I am slowly packing things for my vacation and I am thinking about what I would like to buy there. I will definitely show you my wishlist, once I make it.

Do města jsem vyrazila v tomto outfitu. Zaznamenala jsem několik (desítek) pohledů na mojí sukni. Je to asi neobvyklým tvarem, nebo možná proto, že všichni jsou zvyklí na džíny a žádné obzvláštnění. Zkombinovala jsem jí s proužkovanou košilí, kterou jsem si přivezla z Ameriky a přepásala páskem. Zvolila jsem stříbrné doplňky, jako spiked náramek s Casio hodinkami a Hamilton bag. Pomalu si už začínám připravovat věci s sebou na dovolenou a přemýšlet, co bych si chtěla přivést. Wishlist určitě na blogu ještě ukážu.

Photobucket Photobucket
Photobucket

blouse - American Apparel / fur - Topshop / skirt - Indressme (link) / tights - H&M / boots - Topshop / bracelet - Lindex / watch - Casio through hodinky-365.cz / bag - Michael Kors


SHARE:

28 comments

  1. so cute!
    love the way you styled that skirt!

    join my galaxy leggings GIVEAWAY!
    http://sittingwaitingwishin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Moc se ti outfit povedl!:)Taky se mi tady líbí tvoje vlasy:)

    ReplyDelete
  3. sluší ti to :) i když mojí pozornost by sukně asi upoutala tím, že by potřebovala vyžehlit ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nemyslim si, že by nebyla vyžehlená, ale některé materiály se prostě muchlají přirozeně :)

      Delete
    2. No vypadá, jako by jí přežvýkala kravička. Na mačkavost materiálu se dá vyzrát správný naaranžováním sukně při sezení ;)

      Delete
    3. Aha, všichni tady jste megachytrý jak tak koukám ;)

      Delete
    4. Niektoré materiály sú proste krčivé atď, ja by som skôr povedala, že pútala pozornosť kvôli tomu, že je ročné obdobie zima a má silonky, ktoré ja napríklad, by som si obliekla tak v jari, keď nie je ani zima ani teplo, alebo v jeseni..Ono to vyzerá pekne, ale keby ja som si obliekla len silonky v zime, mama by ma nepustila z domu a to už mám 21...teda vlastne, aj vlastným uvážením, by som si silonky neobliekla lebo logicky nechcem prechladnúť..Hlavne baby by na to mali myslieť..Ja nechápem, veď silonky sú také tenučké...Aj v pančuchách alebo v legínach je zima..Ale ja voči outfitu nemám žiadne výhrady, je pekný, sukňa je super aj v super farbe, top je tiež dobrý aj Ti veľmi pristane, kožúšok sa teraz nosí a ten Ti tiež pristane.. :) Celý outfit je dobrý, len tie silonky.. :)

      Delete
    5. tak to nevím, co ti na silonkách v zimě přijde špatného:) neříkám, že bych si je teď do mínusových teplot vzala, ale když je třeba pět stupňů nad nulou, tak taky neváhám, když mám náladu na něco, co mi bude odhalovat nohy:))
      jinak krásný outfit Baru:)!

      Delete
    6. E. Chceš povedať, že keď je vonku kosa 5 stupňov, tak si vezmeš silonky... tak to potom keď je 10 alebo 15 tak ideš už s holými nohami hej? :D super teda.. Nič v zlom, ale ja si aspoň vážim svoje zdravie. Na odhaľovanie nôh sú tu letné mesiace plus tie silonky v jari a jeseni, ale nie v zime..a existujú aj pančuchy.

      Delete
    7. ano, chci tím říct, že když je venku pět stupňů (což za žádnou kosu v zimě nepovažuji), tak si klidně silonky vezmu:) ty si nos v zimě co chceš a promiň, ale to si člověk, který si v zimě vezme sukni a silonky, neváží svého zdraví? tenhle argument tedy absolutně nechápu..

      Delete
    8. haha :D doufám, že mě tu nikdo neukamenuje, ale taky nosím silonky v zimě.. a abych přiložila do ohně, tak jsem je měla i v neděli, kdy bylo pod nulou..:D nosím jedny slabé a na to tlusté černé a zima mi nebývá a nemocná jsem tak jednou za uherskej rok ;)

      Delete
  4. Vypadáš výborně, ta košile je nejlepší!

    ReplyDelete
  5. taky bych na tebe koukala, ale to proto, že ti to sluší. Závidím všem, kdo mají na tuhle sukni postavu.

    ReplyDelete
  6. Gorgeous oufit hun definately something I'd wear love the fur and verticle stripes also have a post wearing an Assymetrical skirt back when the sun was alive haha check it out HERE if you like. Lovely outfit hun xox


    ohsofashionxo.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Také doporučuji přežehlit. Určitě to bude vypadat lépe. Je to dost jemný materiál, tak navrhuji radši žehlit přes útěrku. A bohužel taky bych koukala díky tomu, že venku je na tenhle outfit v celku zima :-D Přesto všechno ti to sluší a chválím, že jsi čím dál více "odvázaná" :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, já jsem z Prahy a můžu říct, že včera tam třeba taková zima nebyla. Musíte brát v potaz, že je něco jinýho venkov a město. A tohle na venkov nevypadá

      Delete
    2. Zrovna včera jsem odjela z Prahy domů v silonkách a myslela jsem, že tady v Ústeckém kraji umrznu, zatímco v Praze mi bylo teplo. :)
      A Baru, jsi kočka! Moc Ti to šluší. :)

      Delete
  8. Moc ti to sluší, škoda jen, že sukně není nějak vyžehlená.. :)

    ReplyDelete
  9. Krásna ako vždy :) a možno tí okoloidúci pozerali hlavne na to aké máš krásne dlhé nohy :D

    www.spwfashion.blogspot.sk

    ReplyDelete
  10. mě se ta sukně moc líbí, hlavně kvůli barvě :)

    ReplyDelete
  11. tyvole to je nuda :D takovejch holek potkavam denne padesat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha, normálně potkáváš holku, keré to sluší v waterfall sukni? Asi ne, viď :DD Tohle si asi chtěla napsat Pavlíně ne? :D

      Delete
    2. jee Baro proc to pises anonymne ? :D

      Delete
  12. Miluju asym.sukně ;)
    http://lamodelastyle.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  13. mě se tyhle asymetrické sukně jednoduše nelíbí :/ nevím proč.. ještě jsem nenarazila na outfit, kde by se mi opravdu líbila.

    ReplyDelete
  14. Mě se asymetrické sukně /waterfall jsem v tomto směru slyšela poprvé až teď/ hrozně líbí a moc ráda je nosím :) Co se mi ale nezdá je to zmačkání... Vypadá to na takový ten mačkavý materiál, ale přesto..;)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig