Wednesday, January 23, 2013

USA WISHLIST

Photobucket

I have already mentioned in one of my previous posts that I will go on a vacation, but I did not say where it will be - it will be (not only) USA. Because I can buy there everything cheaper, I did not buy anything in last months, because I wanted to buy everything there. My wishlist is 
really full and these are not the only things I would love to buy there. But these are the "main" that I would love to share with you.

Už v některém z minulých článků jsem se zmínila, že se chystám na dovolenou - konkrétně do USA. V posledních měsících jsem si víceméně 
nic nekupovala, protože jsem si chtěla koupit všechno až tam. Vyjde to tam mnohem levněji než u nás a tak se tam chystám nakoupit "resty", ale hlavně věci na jaro a léto. Jelikož se odlet blíží, sestavila jsem si wishlist věcí, které bych si ráda pořídila. Není na něm všechno, co bych si ráda koupila, jen takové "hlavní věci".

WHITE LEATHER VEST
Last summer I have bought a leather vest in black and it was my favourite for summer. This time I would like to get one in white.

SWEATERS
I  love sweaters and I have to buy a lot of them in different colours. I would like to get some statement, but also some fresh spring colours as well.

BOYFRIEND JEANS
I got totally crazy about them. I need some boyfriends jeans in my closet. I really love how they look like, especially with heels!

SKIRTS
I need some in nude, white or minty. I really want to get prepared for summer and buy them in light colours.

PRADA BAG
I am going to Sawgrass Mills Outlet, where it is located the Prada outlet. Because I do not have any cream bag in my collection, I would love to buy this one. It is really cheaper in the outlet. Also, I am thinking about this one. It depends on the pick they will have there.

MICHAEL KORS BAG
In the outlet there is a store of Michael Kors. I would like to get there a bag in burgundy. I really love this colour and I think it might be a good pop up for some outfits.

COLOURFUL PUMPS
I would love to buy some heels in burgundy, nude or even blue. I think they really take the outfit to another level. I need to find some really comfortable ones.

MARC  BY MARC JACOBS WATCH
I started to wear a lot of silver details and that is the reason why I would love to get a watch by Marc Jacobs. There was one store in the Outlet that sold them for a very good price.

MAC EYELINER
Last time when I was in the US I forgot to buy an eyeliner at the MAC store. I really did not want to buy it in Europe, since it is way cheaper in the US.

MARC BY MARC JACOBS LAPTOP CASE
I have got a new notebook under the Christmas tree and I would love to get some nice cover for it. Right now I have one big black case. I want some smaller, which needs less place in my suitcase.


BÍLÁ VESTA
Faux leather vest jsem si koupila minulý rok v černé. Ráda nosím vrstvy a koženková vesta je pro mě "vrstvou" číslo jedna, hlavně v létě. Chtěla bych si koupit jednu v bílé.

SVETRY
Svetry miluju a proto bych si chtěla nějaké pořídit. Chybí mi třeba v "nude", růžové, žluté nebo modré.

BOYFRIEND JEANS
Už nějaký ten pátek je scháním, ale zatím jsem na ně v žádném obchodě nenarazila. V USA je výběr mnohem, mnohem větší, takže bych byla ráda, kdybych na nějaké narazila právě tam.

SUKNĚ
Chtěla bych "obyčejné" v zářivých jarních/letních barvách, jako nude nebo mátová.

KABELKA PRADA
Momentálně žádnou krémovou kabelku nemám a na léto bych nějakou chtěla. Jelikož se v USA chystám do outletu na Miami, kde je outlet Prady, chtěla bych si jí tam koupit. Opravdu se tam vyplatí. Ještě přemýšlím o téhle. Záleží na tom, co tam budou mít. :)

MICHAEL KORS KABELKA
A jaká kabelka mi ještě chybí? Barevná. Burgundy jsem si zamilovala a proto bych si chtěla koupit jednu od Michaela Korse. Myslím, že outfit celkově rozzáří. Jelikož v outletu je i Michael Kors, mohla by tam vyjít opravdu levně.

BOTY NA PODPATKU
Na léto žádné nemám. Přemýšlela jsem o vínových, "nude" nebo klidně i modrých. Celkově outfit rozzáří. Najít nějaké pohodlné nebude lehké, ale věřim, že nějaké najdu.

HODINKY MARC BY MARC JACOBS
Jelikož jsem začala nosit hodně stříbrných doplňků  a na hodinky jsem si zvykla, chtěla bych tyhle od Marc Jacobse. Líbí se mi už delší dobu a minule jsem je viděla v jendom obchodě v outletu. Ano, do teď lituju, že jsem si je tam nekoupila. Snad to teď napravím.

TEKOUTÉ LINKY MAC
Jediné, co jsem si minule v MAC nekoupila, jsou tekuté linky. Začala jsem nosit culíky a drdoly, ke kterým se hodí zvýrazněné oči. U nás se MAC opravdu nevyplatí a tím, že jsem plánovala cestu za oceán, jsem si je v Čechách kupovat nechtěla.

OBAL NA NOTEBOOK MARC BY MARC JACOBS
A k novému notebooku bych chtěla nový obal. Momentálně mám takový ohromný černý, který mi zabírá půlku kufru. Tenhle se mi líbí, protože vypadá stylově, počítač ochrání a hlavně nezabere tolik místa.

A co máte na wishlistu Vy? Taky už plánujete nákupy na jaro?

SHARE:

18 comments

  1. Love love everthing, specially the white leather vest and the prada bag! both are so stylish!

    XO
    www.the-styleguide.blogspot.mx

    ReplyDelete
  2. krásný výběr :) škoda, že já bych na tohle šetřila minimálně několik let :)

    ReplyDelete
  3. MK taska je krasna:) a ty dziny tez! :D

    ReplyDelete
  4. kromě té bíle vesty bych brala vše:) mohu se zeptat, kam přesně letíš? doufám, že o tom pak napíšeš pořádně dlouhý článek:) mě čeká léto v USA a už teď si šetřím;) a jinak jsem se byla podívat v Drážďanech na tu MK kabelku. Opravdu jí tam mají, ale ne v barvě, kterou chci. Ale díky za tip!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určitě se zeptat můžeš neletím přímo do USA, ale mám v plánu se tam na 5 dní zastavit. Konkrétně plánujeme Miami, kde je obrovský outlet (právě Prada, Kors, kromě toho ještě Victorias Secret, Levis, atd). Pak budeme ještě 2 dny kousek od Tampy. Určitě ale odtamtud budu přispívat a chtěl bych co nejvíc :) co se nákupů týče, v normálních obchodech se vyplatí (i H&M je levnější), ale americké oulety stojí za to a tam se dá ušetřit. Třeba mojí peněženku od Korse tam měli o 60$ levnější než normálně nebo ty spiked boots od Edelmana -60%. Nevim, kam přesně letíš, ale určitě se podívej, jestli v blízkosti outlet není :)

      Delete
  5. http://store.prada.com/en/US/woman/handbags/top-handles/BN1802_NZV_F0572

    táto je určite krajšia ;)

    ReplyDelete
  6. Tak toto je opravdu moc pěkný wishlist :). Přesně takový jarní, ta kabelka od Prady je moc hezká, ale koupila bych si spíš tu druhou v odkaze, co máš. Jinak boyfriend jeans by se mi také líbily, na jaro jsou úžasné a ten obal od MJ je skvělý, možná bych ale uvažovala přeci jenom o černém, ale to je na tobě. Tak snad všechno seženeš :)

    ReplyDelete
  7. velice skromný wishlist :D ale hezké věci máš vybrané ;)

    Nicol

    ReplyDelete
  8. pěkný wishlist, USA ti závidím
    ta kabelka od Michaela Korse je dokonalá!<33

    ReplyDelete
  9. Svetr a boyfriend jeans!Super.
    http://lamodelastyle.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  10. vidím že v hodně věcích jsme se schodli, hlavně ve svetru a sukni!:) a skvělá volba:)

    ReplyDelete
  11. Hodně super věci! Skoro všechno bych hned brala:)

    ReplyDelete
  12. tá druhá prada je krajšia! určite choď do tej.
    ach keby mám navštíviť Miami tak môj wishlist nemá konca, takže sa čudujem že iba takto :)
    a páči sa m, že pokukuješ po svetlých farbách a nie len čierna :)
    obal je dokonalý, ja ľutujem, že rok späť som nechala modrý od marca na netaporter , úplne tam bola nejaká smiešna cena.

    ReplyDelete
  13. jé, Baru, ty máš plány:) taky bych brala nějakej MK outlet..:D, ale já se bohužel nikam nechystám:D(

    ReplyDelete
  14. totally want those boyfriend jeans!

    join my galaxy leggings GIVEAWAY!
    http://sittingwaitingwishin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. taková malá smradka jako ty tyhle věci nepotřebuje!

    ReplyDelete
  16. What a wish list! Enjoy your trip.

    Greetings from Madrid, Spain.

    http:\\hotcinnamon.blogspot.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig