Sunday, February 17, 2013

NEW IN: ALEXANDER WANG BAG


Studs. My favourite detail on clothes. After purchasing a bag like this, I decided to buy the real Rocco bag and I have to say that I already love it so much. Eventhrough it is really heavy, I love every single detail about it. I went for "Oyster" colour because in my opinion this colour makes the bag even more beautiful.

Studs. Můj oblíbený detail na oblečení, doplňcích - všude. Na blogu jste už mohli vidět verzi této kabelky z Vjstyle, kterou jsem nosila do školy. V USA jsem se rozhodla si konečně koupit Rocco bag od Alexandra Wanga. Musím říct, že je těžká, ale to mě rozhodně od koupě neodradilo. Už teď jsem si jí strašně moc zamilovala a líbí se mi každý její detail. Koupila jsem si jí v "Oyster" barvě, která mi na ní přišla nejhezčí.


Should I be honest with you - I did not plan to buy a Rocco in USA. I thought I would buy a Prada and maybe a Kors bag. I wanted to see my Balenciaga bag at Neiman Marcus store in Tampa, so I went there and when I saw this bag, I totally fell in love with it. I was not sure if I should buy it, but I was my mother who told me to do so. And so I did and I do not regret it. The price was 895 USD without tax, just like on Wang official store. If you want to purchase the exact bag, here it is available.

Po pravdě jsem neplánovala si koupit k Pradě ještě Rocco bag. Přemýšlela jsem ještě o vínové malé Hamilton bag, ale ta není k sehnání. V Tampě jsem se šla podívat do obchodu Neiman Marcus, kde mají i Balenciagu. Chtěla jsem srovnat ceny (a v Evropě se vyplatí víc). Mimo Balenciagy, tam mají všechny možné značky (Chanel, Fendi, YSL, atd.) a právě i Alexandra Wanga. Jakmile jsem Rocco uviděla, zamilovala jsem se do ní. Stála stejně jako na oficiálních stránkách Alexandrea Wanga - tedy 895 USD. Pokud se na ní chcete podívat online, můžete tady.


The prices in Europe are higher than in US, but I would still recommend you to order it from an european site. Otherweise you would have to pay a lot of taxes, which would be actually even higher. If you have any questions about the bag - feel free to ask!

Ceny v Evropě jsou vyšší než za oceánem. Ale i přesto bych Vám doporučila si jí objednat z evropského eshopu - při objednávkách z USA byste museli platit extra clo a dph, což by se Vám prodražilo ještě víc. Pokud máte nějaké otázky ohledně tašky, ráda je zodpovím :).


SHARE:

53 comments

  1. Velice pěkná líbí se mi ty zlaté detaily. Taky uvažuji o koupi téhle kabelky :)

    ReplyDelete
  2. Je dokonalá! Rocco bag je mým velkým snem, bohužel se ale budu muset spokojit s tou z Vjstyle, kterou si v nejbližší době plánuji koupit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu z Vjstyle jsem nosila do školy. Váží asi 1/3 téhle, ale překvapilo mě, že mi vydržela skoro rok :)

      Delete
  3. je nádherná, snad si ji taky jednou pořídím místo té své z vj-stylu :-)

    ReplyDelete
  4. vypadá skvěle:) v téhle barvě snad i líp než v černé:)

    ReplyDelete
  5. Je boží! Líbí se mi na ní všechno! :)

    ReplyDelete
  6. no, lucky you !! to je můj sen ta taška :)

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. je krasna, a teda fakt se mas, ze si muzes koupit ty dve kabelky takhle hned po sobe:)

    ReplyDelete
  8. Je super, udělala jsi dobře, že jsi koupila tuhle barvu :)
    Ps.: Narazila jsem na tvůj blog nedávno a strašně mě uchvátil :)) Dívala jsem se na nějaké tvé outfity a máš super styl, ale taky jsem si všimla, že jsi hodně pochudla v nohách...můžu se zeptat, jak jsi to dokázala? Mám postavu jako ty asi před půl rokem a chci mít nožky jako ty teď :( :D Promiň, že otravuji, ale léto se blíží a nějaká rada by se šikla :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsem ráda, že se ti barva kabelky i outfity líbí :) Nikdy jsem neměla nijak extra hubené nohy, mám typ postavy "hruška", což znamená, že nemám problém s břichem, ale za to se "spodkem". Před tím jsem nijak extra necvičila, ale z nohou jsem měla mindráky. Ale řekla jsem si, že samo se to nespraví a tak jsem začala cvičit na stehna. Každý den. A dělám to tak do teď, zvykla jsem si na to a když teď necvičím, mám z toho špatný pocit. Co se týče stravy, tak si myslím, že jím zdravě - hodně salátů, ryb (žádné jiné maso nejím), občas sushi, nepiju slazenou vodu, atd. Také jsem o tom napsala článek na Votočvohoz - tady je odkaz: http://www.votocvohoz.cz/blog/2013/1/136-jak-si-udrzet-postavu

      Delete
    2. Jůů, děkuju..jsi úžasná :D Taky nejím maso, jím zdravě, piji jen vodu a každý den cvičím, ale asi špatně...těch stehen se ne a ne zbavit. Máme asi stejné postavy, břicho mám až propadlé :/ :D Hned jdu na ten článek, díky moc ještě jednou :)

      Delete
    3. Není za co :) Asi jsme "stejný typ" :D Kdyby něco, klidně se ještě zeptej :)

      Delete
    4. A cvičíš jen to video na stehna nebo děláš i něco mimo? Třeba běh atd. anebo ještě cvičíš podle nějakých videí? :) Děkuji moc O:)

      Delete
    5. Ano, cvičím jen tyhle cviky, ale cvičím je déle než ona + ještě rozcvičku :) A pak ještě 2 hodiny týdně klasický tělocvik, ale to se ani nedá počítat. To je vše :)

      Delete
    6. Dooobře, děkuji :) Mně pro začátek bude stačit, asi jen to co dělá ona :D Potom to navýším...nejsem na posilování zvyklá...díky ještě jednou :)

      Delete
  9. je nádherná, taky miluju cvočky, ta barva je perfektní)

    ReplyDelete
  10. Krásná kabelka, mě se, taky moc libí :). Zatím mám jen verzi z VjStyle, tak mu musí stačit :)

    ReplyDelete
  11. It's so beautiful! Love the colour!

    ReplyDelete
  12. wow skvělý :) můžu se zeptat, jaké máš všechny designerské kabelky? pradu, wanga, balenciagu, korse a ještě nějakou? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Momentálně mám tuhle Rocco bag od Alexandra Wanga, Vitello Daino od Prady, Giant 12 City od Balenciagy, Hamilton bag od Michaela Korse, pak jednu DKNY (přesný název bohužel nevím) a Céline Mini Luggage (Boston bag). A nějaké si ještě půjčuji od mamky nebo tety :)

      Delete
    2. Wow, můžu se zeptat, kde jsi kupovala celine a kolik stojí? díky moc!

      Delete
    3. Céline jsem kupovala přímo v oficiálním Céline store v Dubaji. Záleží, jaký chceš typ, ceny se hodně liší, tady máš cenovou tabulku: http://www.spottedfashion.com/wp-content/uploads/2012/02/Celine-Reebonz-Stock-Bag.jpg.

      Delete
    4. a nemáš ještě Chanel, Hermése, Gucci a Givenchy? Na blogu je máš vyfocené.

      Delete
    5. Poslední věta, kterou jsem odpověděla, to vysvětluje :) Tyhle nejsou moje, ale mamky :)

      Delete
    6. Diky moc za tu cenovou tabulku! Já chci aw rocco v černé s goldrose cvočky:-)

      Delete
  13. měla jsem tu černou jako ty akorát z ebay a vydržela mi tak půl roku :( každopádně je to krásná kabelka :)
    Nicol

    ReplyDelete
  14. Nádherná :) Taktiež milujem studs všade :)

    ReplyDelete
  15. WOW! Závidím! Mít kabelku od Wanga je můj sen. A nejlépe Kirsten :)

    ReplyDelete
  16. Je krásná! Ale snad ještě víc se mi líbí v černé, ale chápu, že černých kabelek máš už dost, tak by bylo zbytečné kupovat další:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mě se v černé tolik nelíbila jako v téhle :)

      Delete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. ja túžim aspoň po "fake"-u z Vjstyle :D

    ReplyDelete
  19. Je nádherná, těším se na outfit s ní :)

    ReplyDelete
  20. ahoj baruško, ta kabelka je nádherná, je dobře, že sis nekoupila černou. Jen bych se tě chtěla zeptat, hrozně tě obdivuju, je mi taky 16. Všimla jsem si, že s zhubla, mohla bys mi prosím tě říct, kolik si vážiš a měříš ted? Mám problémy s váhou a ty jsi moje inspirace. Děkuju, Ivet

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji Ivet za komentář :) Měřím kolem 171 cm a vážím 51 - 52 kg :)

      Delete
  21. amazing bag!
    http://cunni01.blogspot.it

    ReplyDelete
  22. I am so jealous of your Balenciaga bag :) I am just curious as to how you can afford this many designer bags? :)

    ReplyDelete
  23. Hi Barbora! do you know any online sites to buy Celine bags or Rocco bags with cheap taxes? xo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Unfortunately Celine do not offer any online store. The Rocco bag is the best in US, so you can order it from Wangs official site, Neimann Marcuss, etc. In Europe it is basicly a lot more. Hope this helps. :)

      Delete
  24. Baruu, tak kabelka je pro 16-letou moc draha, stejne je to fejk z vj-style. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha :D K tý z Vjstyle dostaneš kartičky a brožuru, máš napsáno "Alexander Wang" na přesce a Vjstyle úplně nabízí šedo-zlatou verzi :D (ironie, kdyby to někdo pochopil). Takže si prosím nejdřív alespoň zjisti, co Vjstyle vlastně prodává, než mě tu začneš obviňovat. Díky ;)

      Delete
  25. eventhrough. it's 'even though', though.

    ReplyDelete
  26. Dokonalá, úplně.Projížděla jsem tvůj blog a fakt máš skvělý fotky a styl:)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig