Thursday, February 21, 2013

NEW IN FROM USA


After showing you my new two bags from my vacation, I would like to share with you some other newies I got from my holiday. This is not all what I have bought there, the rest was not "photogenic". On the very first photo you can see what was in my new Prada bag when I was on the plane.

O svých nových kabelkách z USA jsem Vám tady už psala. Dneska bych se s Vámi chtěla podělit o zbytek úlovků, které jsem si v USA pořídila. Nejsou to všechny věci, které jsem si přivezla - některé jste už viděli, jiné nebyly "fotogenické", ale určitě Vám je ukážu v outfitech. Hned na 
první fotce můžete vidět (novou) Pradu s věcmi, bez kterých bych se neobešla.



I have already told you about my Forever 21 haul. I have bought there a lot of accesories - these 3 statement necklaces, a lot of belts and bracelets. Also I found there these pants with little spikes. I have seen them at Zara, but when I finally made a decision to buy them, they were sold out. I am happy to have ones like them. I have gone for a lot of spring colours - such as mint, white or pink! I needed to prepare my closet 
for spring!

Na blogu jsem se už několikrát zmiňovala o Forever 21. Nakoupila jsem si tam hodně doplňků - jako první 3 statement náhrdelníky, kupu pásků nebo nějaké náramky. Také jsem tam našla kalhoty s malými "spikes". Podobné jsem viděla v Zaře, ale když jsem se rozhodla si je pořidit, byly už pryč. Proto jsem ráda, že jsem našla tyhle. Hlavně jsem si pořídila věci na jaro v pastelových barvách (bílá, mint, růžová) a už se nemůžu dočkat až si je budu moct obléct! (Forever 21 má naštěstí i eshop, který zasílá do ČR)


Since I do travel a lot, I buy cosmetics in abroads only. It is way cheaper than in my country. As usually I have bought there a make-up - this time 
I went for NARS. I have to say that this one is even better than Clinique - super soft and natural! Next find is a purple nail polish by Essie. Love that colour. I have already told you about the MAC fluent eyeliner. I finally bought it and I cannot wait till trying it out! What I really want to tell you about, it is YSL corrector. I had my Clinique one and thought it was covering perfectly - huge mistake. This is the best I have ever had. Unfortunately I have circles under my eyes and this one is helping really a lot.

Kosmetiku si zásadně kupuji za oceánem. Vyjde tam mnohem levnějš než tady u nás. Jako obvykle jsem si koupila do zásoby make-up. Tentokrát jsem se rozhodla pro NARS. Vyhovuje mi zatím víc než Clinique - vypadá přirozeně a je příjemný. Jako obvykle jsem si koupila i lak, fialový, od Essie. Líbí se mi ta barva. Tekuté linky MAC byly už na mém USA wishlistu. Jsem ráda, že jsem je sehnala. Bohužel jsem ještě neměla příležitost je vykoušet, ale rozhodně to chci v nejbližší době napravit. Co bych Vám chtěla doporučit, je korektor od YSL. Doteď jsem měla od Clinique a myslela si, že kreje super - omyl. Tenhle mi vyhovuje mnohem víc, připadá mi přirozený a určitě i víc kryje. U nás to bude asi trochu další záležitost, ale určitě stojí za to - mě se v poslední době objevily pod očima obrovské kruhy, takže díky němu nevypadám, jako kdybych 
týden nespala.


I definitely became a "boot-person" in last few months. I wanted to buy in US some nice pumps (but unfortunately did not find a pair that would
 fit well), but I came back with two pairs of boots. I have found this black boots with silver details by Steve Madden. I like the fact that they are flat and look nice - that is hard to find. The next pair you could see on my Instagram - beige spring Sam Edelman heeled booties!

Když jsem jela do Ameriky, měla jsem v plánu si pořídit lodičky. Žádné jsem nesehnala, ale za to jsem našla dvoje kozačky se slevou 60%. První pár je od Steva Maddena. Momentálně žádné bezpodpatkové kozačky nemám a přijde mi celkem těžké nějaké takové najít. Na náledí jsou ideální. Druhý pár jsem už ukazovala na Instagramu - jedná se o béžové kozačky na podpatku od Sama Edelmana.


I needed some comfy thing to sleep in. I bought this cute sweatshirt at Victorias Secret - it is really soft and I like sleeping it in - the fact that it is from VS is making it even better!

Sháněla jsem i něco pohodlného na spaní. Ve Victorias Secret jsem si kromě jiného koupila i superpohodlnou a příjemnou mikinu. Na spaní je ideální a fakt, že je z VS, ji dělá ještě lepší.


I did not believe, that I will get the case for the laptop I wanted. I found the iphone and laptop case by Marc by Marc Jacobs 50% off. So, I decided to buy. It think they are nice accesories. And what are you planning to buy for spring? What are you looking forwards to wear? I was thinking to make an "USA shopping tips" for you guys, would you want me to?

Nevěřila jsem, že seženu obal na počítač od Marc by Marc Jacobs, který jsem chtěla už delší dobu. Nakonec ho měli v outletu a společně s ním jsem si tam koupila i nový obal na iphone, také od Marc by Marc Jacobs, také s 50% slevou. Určitě jsem moc ráda, že jsem si tam mohla nakoupit věci na jaro. Doufám, že se dostanu do zahraničí ještě v dubnu, abych si mohla nějaké dokoupit. A co plánujete Vy nsoit na jaře? Také jsem přemýšlela o článku "Tipy na nákupy v USA". Měli byste o něj zájem?


SHARE:

30 comments

  1. Botky jsou senzační a z té kosmetiky bych si taky vybrala... :)
    A tipy určitě uvítáme!
    Ela

    ReplyDelete
  2. nice!! fakt dobrý nákup :)
    xo

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Nákupy v USA musí být úžasný! Vlastně..všechno v USA! :D

    ReplyDelete
  4. Koupila sis nádherné věci!!!! :)

    ReplyDelete
  5. Božeee skvěléé věci! :) Článek určitě udělej! :)

    ReplyDelete
  6. Nádher, taky chci jednou takhle nakupovat v USA :)

    ReplyDelete
  7. Všechno je to naprosto skvělý! Jsem zvědavá na outfity ;)

    ReplyDelete
  8. Úplně úžasné! Nejvíc se mi líbí ten korektor:D<3

    ReplyDelete
  9. Po většině věcí také moc toužím! :) Krásně nafoceno.

    ReplyDelete
  10. článek s tipy by byl skvělý
    ty obaly jsou dokonalý a statement náhrdelníky <333

    ReplyDelete
  11. týýjo! To je new in, panečku.. závidím!
    Jinak článek určitě ano :)

    ReplyDelete
  12. všechno vypadá skvěle! nejvíc se mi líbí ty náhrdelníky, Prada a kalhoty!

    ReplyDelete
  13. Moc se i libi ten obal na Iphone a laptop od Marca Jacobse:)

    ReplyDelete
  14. skvělý:) a co to je přesně za typ hodinek na první fotce? MK?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano, jsou to MK, konkrétně 5263 v rose gold :)

      Delete
  15. úžasný ♥ snad se tam taky dostanu :)

    ReplyDelete
  16. to chci taky všechno a hlavně si vyjet do USA ♥

    ReplyDelete
  17. Tomu říkám skvělé úlovky. :-)

    ReplyDelete
  18. krásné kousky! zvlášt se mi líbí náhrdelníky a o kabelce ani nemluvě, krása!

    http://triangleworld.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  19. super veci! o tom obale na notebook rozmýšľam tiež:)

    ReplyDelete
  20. Hello, so beautiful stuff! But the laptop case by marc jacobs where did you buy it? Was it in the official store or at the airport? Thanks :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. I have bought it in (the outlet) Sawgrass Mills at Bloomingdales :)

      Delete
  21. Awesome haul! I was so close to buying that white studded bomber jacket / blazer! haha. Forever 21 has some of the best statement necklaces! :) Love those boots! I have to try & get my hands on those :P (just got the Natural Leather Troopa Steve Madden boots -- OBSESSED :D) & to answer your question, I'm looking forward to the leather caps, the teal/pastel colors, the bring back of 90's grunge, & some more florals! :)

    xo - Brittany

    http://www.studdedandstylish.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. perfektní :) moc se mi líbí ty boty, vybrala jsi fakt skvěle!

    ReplyDelete
  23. Takové články zbožňuji, máš dalšího followera!
    Jsi super! Jen tak dál :-)

    www.pavlina-javurkova.blogspot.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig