Friday, March 1, 2013

BLACK AND WHITE


Today I have been at hairdressers, but this outfit is taken before I got there. I have a lot going on right now, but I really want to post here for you. I decided to wear my new fur vest. I went for the timeless black-white combination. I put  a leather jacket under the vest - that is my favourite combo. Under that I had a simple black dress which I brought from USA. I have a plenty of them, but I really like the material of this one. I added some silver jewerly - like bracelts and necklace. After a long time, I took out my MK bag. This weekend I really want to relax and watch series. What about you?

Dneska jsem byla u kadeřnice. Tenhle outfit je focený ještě před novou barvou. Mám toho teď celkem dost, ale na blog si čas najdu. Na sebe jsem si vzala novou fur vest v nesmrtelné černo-bílé kombinaci. Pod vestu jsem zvolila křivák, to je má oblíbená kombinace. Pod ním jsem měla černé šaty, které jsem si přivezla z amerického Forever 21. Černých šatů mám sice až až, ale tyhle mě zaujaly materiálem. Připomínají mi jím American Apparel. K nim jsem zvolila stříbrné doplňky - náramky a náhrdelník. Po delší době jsem si vzala i MK Hamilton bag. Zítra nemám v plánu nic, budu jenom relaxovat a dívat se na seriály. A co budete dělat Vy?


vest - Romwe (link) / jacket - Sheinside (link) / dress - Forever 21 / tights - H&M / boots - Topshop / bag - Michael Kors /
bracelets - Forever 21, Lindex

Follow on Bloglovin - Like me on Facebook - Follow on Twitter - Ask me on Formspring

SHARE:

19 comments

  1. how much do you weigh? you look great!!!

    ReplyDelete
  2. Ty náramky ♥ radost pohledět
    musliwithmilk.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Už se těším, až si v teplejším počasí vezmu koženou bundu a přes to furt vestičku )) Strašně Ti to sluší! Tvůj blog je fakt pastva pro oči, každej outfit originální a neotřelej ))

    ReplyDelete
  5. Pekná :) A aj taška je super. A ja budem asi tiež pozerať telku, ale budem sa musieť aj učiť, lebo toho mám dosť veľa... :(

    www.seesimona.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. moc pěkné, osobně teda preferuju celochlupaté vesty ale tahle ti moc sluší :)

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. Krásna si :) Nádherná kombinácia :)

    ReplyDelete
  8. moc ti to sluší!

    ReplyDelete
  9. Kolik stála ta vesta prosím?

    ReplyDelete
  10. Ta vesta je opravdu krásná, moc ti to v ní sluší!

    ReplyDelete
  11. super cute skirt ^_^

    Bella - http://sittingwaitingwishin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. jaktože se nikdy neusmíváš? vypadaš trochu jako bez života.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig