Tuesday, June 4, 2013

PS11 CLASSIC BAG


As many of you have probably already seen on Instagram, today's article is going to be about my new bag - The PS11 bag in black. This is supposed to be a present for my birthday (1/4 given by my parents and the rest it's "from me to me"). I had a crush on this bag about an half a year and when I was finally about to get it, it was sold out everywhere. At least in black and in the classic size. This post can be also a little tip for an awesome European eshop, where I got the bag.

Z facebooku a Instagramu už asi víte, že dnešní článek patří mojí nové kabelce - a to PS11 classic od Proenzy Schouler. Je to dárek k mým narozeninám, které jsou přesně za 7 dní. (1/4 je dárkem od rodičů a zbytek je "dárkem ode mně pro mě"). PS11 jsem chtěla už delší dobu. Když už jsem si jí konečně měla objednat, byla vyprodaná úplně všude. Alespoň tedy v černé a ve velikosti "classic". Tímto článkem bych Vám zároveň chtěla dát i tip na eshop, ze kterého jsem ji objednávala.


I wanted to order the bag from an European site, to avoid paying extra taxes. That was a big struggle, since it's sold out almost everywhere. In the end I've found it on this website, where it's still in stock. The shipping to Czech Republic was 30 Euros. The shipping rate is in my opinion a little bit too high, but on the other hand the shipping was really quick (2 working days) according to the status of rivers in most of Czech cities. 

Kabelku jsem si chtěla objednat z nějaké evropské stránky, abych nemusela platit clo, které by vzhledem k ceně kabelky nebylo malé. Na většině stránkách v EU (Net-a-porter, Mytheresa) měli PS11 v černé už delší dobu vyprodanou. Naštěstí jsem narazila na tenhle švédský eshop, kde ji měli (a stále mají) a odkud jsem si ji také objednala. Poštovné stojí do České Republiky 30 euro, což je podle mě dost. Na druhou stranu ale musím pochválit služby Fedexu, protože mi kabelku doručuli během 2 pracovních dnů. Vzhledem ke stavu většiny měst si myslím, že je to obdivuhodné.


In the end I have to say, that I am totally in love with the bag! The leather looks really high-quality and even through I am used to wear more roomy bags, the size is perfect for me. I was thinking about getting the smaller version, but now I am happy that I've bought the classic one.

Co se týče kabelky, tak z ní mám velikou radost! Kůže je opravdu kvalitní, líbí se mi její stříbrné detaily a musím říct, že i s velikostí jsem spokojená. Dlouho jsem se rozhodovala, jestli si koupit "mini" nebo "classic". Nakonec jsem si koupila větší verzi a jsem jen ráda. Brzy se na blogu určitě objeví s kabelkou outfit ;)

SHARE:

81 comments

  1. Je neuvěřitelný jak si musí furt někdo dokazovat jak bohatej je.. Nemám slov.. V 16 letech tohle není moc zdravý..Mě je 20 a o PS si mohu nechat jen tak zdát! A to nejsem z chudých poměrů.Tím chci říct, že by ses nad sebou měla zamyslet..Je mi tě líto...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naozaj nechápem čo je natom "nechutné" a prečo by si tým mala niečo dokazovať.. Jednoducho sa jej tá kabelka páči a keď nato má tak si ju kúpi!

      Delete
    2. Jsi normální anonyme? Každý je na tom finančně jinak, tak prosím takhle hloupě nezáviď a sežeň si prostě brigádu navíc! Každý má slabost na něco jiného a Bára na to prostě má! No a?! Já také nejsem z vyšších poměrů jako Barča, ale alespoň tahle hloupě nerýpu a šetřím ;-) Zamysli se ;)

      Delete
  2. za 40 000 Kč??To není normální.. Nechci tady někoho kritizovat ale v 16 letech tahle slečna neví, co to jsou peníze a opravdu nezná jejich hodnotu

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ty jí znáš osobně, abys tohla mohl/a říct? :-)

      Delete
  3. ne, ale myslím, že z tohoto blogu to jen srší..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak nemysli a až si s ní promluvíš, tak dej vědět :-) Myslim, že když na to má, tak co. Ať jich má klidně 150, každýmu to přece může bejt jedno ne? :D V zahraničí tohle nikdo neřeší, jenom tady v Čechách, kde je všechno 100 let pozadu.

      Delete
    2. jako že každej tady má miliony na rozhazování?Nebo chlubení se cizím peřím? Mě prostě třeba rodiče zakázali používat kreditku na internetu..věř mi já taky nemám ráda Čechy.

      Delete
    3. Ne, jakože každej tady řeší to, co nemá :D když se podíváš na zahraniční blogy, kdo tam řeší, co kdo má?

      Delete
  4. Tyjo, ta je dokonalá! Jedna z mých vysněných, tak doufám, že mě dovolí množství outfitů s ní se dostatečně pokochat a nabažit!<3

    ReplyDelete
  5. Trošku mě zaráží, že si v 16ti letech dokažeš našetřit tolik peněz :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. přesně.. rodiče jsou asi zlatý důl, neustálý zdroj.. jednou ale vyhasne..

      Delete
    2. ehm ne? co třeba něco jako brigáda + šetření?

      Delete
    3. jak si chceš našetřit 40 tísíc brigádou?To máš jako každej den brigádu za 40 tisíc a výš? Gratuluju...

      Delete
    4. Část jsem dostala od rodičů jako dárek k narozkám, takže 40 to nebylo :) A možná je to zařážející - ale třeba jsem na ní šetřila víc než jeden den, třeba tak od února? To jsou 4 měsíce a za to se to dá našetřit ;)

      Delete
    5. tak to si žiješ.. já od rodičů neviděla peníze půl roku..

      Delete
    6. Anonymous: tak to ale je spíš tvůj problém než Báry :) to nemyslim zle, ale reagovat na její komentář timhle je fakt nemístný ;) a když nemáš peníze od rodičů,proč nezkusíš brigádu...?

      Delete
    7. A co je komu do toho? Je jí 16, tudíž ji asi rodiče živit budou, že? A pokud s kabelkou nemají problém, a zaplatí jí ji, tak proč ne? Je to každého věc. Přijde mi to spíš už jako závist, než něco, nad čím vám zůstává rozum stát.

      Delete
  6. I am so jealous, it's so chic and edgy and cool and ahhh, amazing!

    ReplyDelete
  7. Je nádherná! Ať přinese hodně radosti! Z anonymů si nic nedělej, jenom závidí. (Já teda samozřejmě taky závidím, ale nemusím kazit radost všem okolo :)

    ReplyDelete
  8. Nechci kritizovat, ale nevypadá to moc na to, že by si někde tak moc brigádničila, když studuješ...tkže z brigády toho asi moc nemáš...navíc když sisi tk před 2 měsíci koupila 2 tašky v USA...ale nebylo by špatný alespoň na rovinu přiznat, že třeba dostáváš vyšší kapesné, dostáváš peníze od prarodičů nebo tak. opravdu nejsem z chudé rodiny...co mám to potřebuji, ale abych měla v 16ti x kabelek v hodnotě nad 30K mi příjde trošku moc ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. to jsem chtěla říct. dík

      Delete
    2. v USA byla v únoru, ale okej :D

      Delete
    3. tak kdyz ma sponzorovany hadry a pak je proda na vv, tak proc ne.

      Delete
    4. Ikdyž samozřejmě pokud alespoň jeden z tvých rodičů vydělává měsíčně tak přes 50K, tak samozřejmě jedna kabelka sem, jedna tam...ale tvůj blog mi poslední dobou připomíná spíše ukázku drahých věcí a kabelek, kterém neumíš sbombinovat, A promiň, ale možná by si spíše mohla zainvestovat do pořádného kadeřníka, protože sice si pěkná holka, ale vypadáš strašně neupraveně a nepomůže tomu ani ta drahá taška nebo boty...

      Delete
    5. Tak moc se omlouvám, že v USA byla před 3 měsící..:D a ty si vážně myslíš, že to prodávání hadříků na votocvohoz ti vydělá tolik peněz.. a když vidím na instagramu, jak si věčně v sbux a podobně...tk mi vážně netvrdte, ze si ty oeníze nějak šetří nebo vydělává ..:D

      Delete
    6. A co je na tom jestli vydela sama nebo dostala od rodicu, kazdej se nejak narodi - stejne jako ty ses narodila jako socka co tu ma blby kecy na drahy kabelky, tak se Bara narodila do bohatsi rodiny.... to se kvuli tomu ma zavrit do pokoje a nevylejzat ven ??? Tyhle zavistivy kecy fakt zeru, tohle je proste svet - nekdo nema, nekdo vydela, nekdo dostane ... kdyz ti to tak strasne lezi v zaludku tak sem ani na instagram nechod, at se nemusis stresovat zavisti a jeste tady blejt svoje moralisticky kecy...

      Delete
  9. Teda...za 4 mesice usetrit 3/4 ze 40,000 Kč..ufff...zajima co me delas za brigadu?Nechci rypát to ne, jen by me zajimalo kde si v tvém věku můžeš vydelat tolik penez.A osobne se mi kabelka nelibí, za ty peníze bych si koupila nejakou prostornější :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. šlapka :D nic jinýho nevydělá 40 tisíc... jo přesně taková mulberry je stokrát hezčí

      Delete
    2. Promiň ale myslim si, že mi tu nemusíš nadávat do šlapek ;) A za to, že se ti líbí něco jinýho, nemůžu :)

      Delete
    3. tak jakou brigádu? řekni a dám ti pokoj

      Delete
    4. Kromě psaní článků na VV, reklam, prodávání věcí, co jsem dostala (zadarmo) během těch 4 měsíců, to byla ještě výpomoc v kavárně, šetření kapesného (ano, které je vyšší, protože žiju 5 ze 7 dní sama v cizí zemi) a šetření stipendia.

      Delete
    5. Báro, být tebou, nic nevysvětluji. Nic jim do toho není :-)

      Delete
    6. Kabelka je skvělá a závist považuju za slabost člověka :) Zajímalo by mě, ty nejsi češka a na jaké škole studuješ, pokud to tedy není tajmenství :) A ze zlejch jazyků si nic nedělej :)

      Delete
    7. Češka jsem. V ČR jsem se narodila, vyrůstala a i teď tu bydlím, jenom od 12-i studuju na německém gymnáziu u Drážďan ;)

      Delete
  10. fakt tě baví číst tyhle komentáře? Mě by to vadilo. Ale můžeš si za to sama

    ReplyDelete
  11. zdarma..ty fakt žiješ v jiném světě..a co je VV?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano, říká se tomu svět, kdy Ti třeba Romwe pošle věci ZADARMO (nebo spíš za reklamu na Tumblr). VV je Votočvohoz.

      Delete
  12. hm to máš dobrý... mě rodiče zakazují nakupovat na internetu.. těš se až ti jednou zneužijou kreditku

    ReplyDelete
    Replies
    1. OMG, neslyšela si třeba o zamčení karty nebo poslání ověřující esemesky??!!!???

      Delete
    2. Cože? :DD to mě pobavilo! :D zneužijou kreditku.. :DD

      Delete
  13. ne neslyšela...tak mě pouč..

    ReplyDelete
  14. Ahojda Barčo. Prosím tě neposlouchej tyhle dementy.. Jen jsem se chtěla zeptat, jak funguje ta reklama na tumblru?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Romwe mě kontaktovalo už minulý rok a od té doby s nimi spolupracuji. Mám jejich banner na Tumblr a čas od času zveřejním jejich článek. Za to si pak u nich něco můžu vybrat :)

      Delete
  15. nechápem na čo to tak húfne riešite.keď má peniaze,alebo rodičia majú peniaze tak hor sa .aj ja by som chcela,aj keď táto nie môj typ.už si ju kúpila ,takže to nezmeníte...

    ReplyDelete
  16. Ježiš to se tu zase strhlo...já bych si jí třeba dovolit nemohla, ale Báře to přeju a nevidím důvod, proč bych hned musela pátrat, kde na to jako vzala. To je jen její věc. Já budu obdivovat, že je opravdu krásná a doufám, že jí uvidíme často v outfitech ;)

    ReplyDelete
  17. Lidská závist vždycky byla, je a bude, s tím bohužel nic nenaděláš...kabelka je krásná, ať se hezky nosí :)

    ReplyDelete
  18. Keby som vedela kde pracuješ (v tej kaviarni) normálne by som tam vycestovala a dala si čajík :) Moc Ťa obdivujem a myslím si ,že máš úplne úžasný blog <3
    paulabubniakova.blogspot.sk

    ReplyDelete
  19. Absolutely in LOVE with this bag!!!
    xx
    http://blondebutterflies.blogspot.be/

    ReplyDelete
  20. Nechápem niektorým vaším komentárom. Veď, keď na to majú peniaze nech si kupuje nové veci. Je to čisto jej vec. Keby to jej rodičia nechceli, určite jej na to nedávajú peniaze...

    ReplyDelete
  21. Preboha, už sa uvedomte. Veď vy ste schopní závidieť ešte aj chorobu.
    Tak proste má na to, aby si kúpila drahú tašku, čo je na tom? Možno vás to pohorší, na to sú komentáre, aby ste si vyjadrili názor, ale každí sme iní, niekto má viac a niekto menej a naozaj si nemyslím, že je to dôvod nadávať do šlapiek, kuriev a podobne. Nikto vám nekázal, aby ste si tento post otvárali, mohli ste kľudne zatvoriť blog a ignorovať to.

    Mne sa taška veľmi páči a už sa teším na outfity!

    ReplyDelete
    Replies
    1. To si piš, spousta děvčat závidí anorexii....to už je ale opravdu smutné.

      Delete
  22. nádherná je tá kabelka.. tiež by som takú chcela ale ja nie som schopná šetriť vôbec, vždy všetko oplieskam do posledného centu:D takže máš môj obdiv:)

    http://yn-spire.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. je krásná a nemáš se za co stydět ! když na ni máš, našetřila sis a líbí se ti, nevím proč by ses měla stydět :) je univerzální, krásná a vydrží ti hrozně dlouho...za mě palec nahoře :-D :)

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  24. Mně se zdá teda naopak velmi vydařená a hlavně ve tvé sbírce přece jen neobvyklá. Nechápu ty urýpané anonymy... Já osobně si za ušetřené peníze kabelky nekupuji, ale každý má jiné potřeby investování, tákže...! :D
    PS. Kouříš? Šlo by mi to k tobě ("kavárenský povaleč"), ale pokud ne, tak se nějak neuraž...:):D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsem ráda, že se Ti líbí a ano, kouřím :)

      Delete
    2. V pohodě, jen se ptám a jen tak mimochodem; taky si ráda dám... :D

      Delete
  25. wow!ta je nádherná, mít tolik peněz taky si ji pořídím
    a dodání je až obdivuhodné, když jsou teď ty povodně!

    ReplyDelete
  26. Chápu tvou lásku k tomuto typu kabelek, moc se mi líbí.
    Anonymové jsou dost trapní, ale možná mají maličko pravdu v tom, že ti nemusí úplně docházet pravá hodnota takovéto sumy - a nemyslím to zle. Za sebe musím říct, že můj vztah k drahým věcem se změnil od té doby, co se sama živím. Za podpory rodičů bych si na to klidně taky našetřila, ale teď, i když vydělávám mnohem víc než tehdy, jsem prostě jaksi opatrnější, vím, co stojí jenom základní životní potřeby a tak už by mi asi bylo té 40 za kabelku líto... Což si neber osobně, já si z první výplaty koupila Marca Jacobse :-D Jen se zkus trochu zamyslet nad tím, kolik moc peněz to opravdu je. Ale je nádherná, stojí za to, to se musí nechat.
    Iveta

    ReplyDelete
  27. To je fakt hrozný. V Čechách si každý musí rýpnout. Naopak je to obdivuhodné, že Bára dokáže takhle šetřit a hospodařit v pouhých 16 letech, ale toho si tady nikdo nevšímá. :)Už se těším až uvidíme kabelku v outfitu! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Utratit 40000 za kabelku (kterejch už má asi 100) mi teda jako moc dobrý hospodaření nepřijde. Třeba až dospěje, tak pozná hodnotu peněz... a třeba taky ne.

      Delete
  28. Kabelka je nadherna, takova klasika, co ti vydrzi v satniku na hodne dlouho. Kde jsi na nic vzala penize mi prijde fakt irelevantni. Zavistive komentare neres! At se pekne nosi:)

    Marketa

    ReplyDelete
  29. ahoj, dávaš si kabelky nejako poistiť? myslím, že sa to bežne robí...

    ReplyDelete
  30. Proč ne, je krásná a nadčasová..a je to investice, která se určitě vyplatí:). Absolutně nechápu ty komentáře od anonymů..

    ReplyDelete
  31. ty brďo, no já si za 4 měsíce našetřila na iPhone a to jsem si fakt nemohla nic jinýho koupit, takže 40 tis. bych šetřila tak rok:D Nicméně teda je hezká, mě by se víc líbila v tý modrý nebo bílý, ale vím, že ty máš nejradši černou:)

    ReplyDelete
  32. Taky se mi moc líbí od té doby, co jsem ji viděla na Andy a ráda bych si ji pořídila...jenže ta cena je zatím nereálná...těším se aspoň na outfity :)

    ReplyDelete
  33. Gratuluji a ať přinese spoustu radosti. Na anonymní mrskače imaginárních kamenů se vykašli, nikdy nic pořádného nedokážou, nenávist jim totiž sežere spoustu energie a času! 😄

    ReplyDelete
  34. "V Čechách si každý musí rýpnout." to ste ešte neboli na Slovensku :D
    ale je naozaj hrozné, že zo závisti Ťa dokážu nazvať šľapku...
    btw je to každého vec na čo minie peniaze :)

    ReplyDelete
  35. Bára má brigádu v Německu, takže nebere 70 Kč na hodinu, ale spíš tak 250 (10€) a jestli neutrácí za nic jiného (což asi nedělá, hypotéku nemá, jídlo zřejmě ve škole a na intru a v Sbuxu má asi tu brigádu, ne?), tak je reálné si našetřit deset tisíc za měsíc, proč ne, to je 10 hodin brigády týdně. Pět dní po dvou hodinách nebo dva víkendové dny po pěti. K tomu další příjmy, které tady vyjmenovala a má i na poštovné. Bára vydělávání peněz zcela zřejmě věnuje hodně času; zábavu, mejdany, poflakování po kavárnách...zřejmě omezuje, ale zase má krásné kabelky.
    Ostatně mi nepřijde až tak nemožné našetřit tolik peněz i pro českou studentku. V našem call centru berou studentky i s bonusy za navolaný byznys cca 90-100/hodinu; aby si přivydělaly deset tisíc za měsíc, musejí pracovat 25 hodin týdně. Chodí po škole, místo přednášek, o víkendech. Není to lehké, ale je to reálné. Když něco hodně chcete, a Bára asi chce, přijde mi houževnatá, cílevědomá a snaživá, tak to mít můžete.


    Báro, jaká je tvoje TOP kabelka, na jakou by sis chtěla vydělat peníze a kdy to plánuješ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Top nemám jenom jednu - líbí se mi třeba PS1 od Proenzy, Work Giant od Balencigy, Trio bag od Céline, ale jako další bych chtěla Rock Stud od Valentina. Ta celá kolekce mi přijde povedená, ale jak to zvládnu s našetřním, to nevím. Chtěla bych do konce listopadu (black friday) :))

      Delete
    2. Tak ti držím palce. A kdyžtak ať pomůže i Ježíšek. :) Valentino je bezva - a chtělo by to rovnou i ty botičky, ne?
      Líbí se mi, že jdeš po značkách, které nejsou masové, žádné Vuittonky třeba... Já jsem se zhlédla v Chameleon bag multicolor od Fendi, to je krásná, nadčasová, na první pohled kvalitní kabelka. A taky se mi moc líbí italské a francouzské kabelky, které nejsou moc rozšířené - pěkné kvalitní kabelky, u kterých nikomu nemusí vrtat hlavou, kolik to stálo a jakou mám "brigádu". Třeba Moynat Cabas Quattro, nebo z levnějších Le Tanneur Gloria Tresse bucket.
      A v Německu je taky spousta pěkných, kvalitních a nemasových značek, líbí se mi batikované Fredsbruder nebo "zmačkané" Liebeskind. Nevíš, dají se tyhle dvě značky někde v Drážďanech vidět?

      Delete
    3. Tak po Valentino botách toužím už nějakou dobu, ale radši si koupím kabelku - ta mi vydrží déle podle mně :) A co se Dresden týče, tak mě napadá jenom Karstadt :)

      Delete
  36. Mas same fejky, vsichni to vidi!

    ReplyDelete
  37. Jo, a všechno nejlepší k sedmnáctinám. Ať ti vydrží nadšení, optimismus a pracovitost.

    ReplyDelete
  38. Proboha ty komentáře jsou naprostej hnus! Závist, závist, závist. Nic jiného. Nepřejícnost a čecháčství. Vůbec bych se, být Tebou, nijak neospravedlňovala. Ať si klidně zblednou...
    Kabelka není můj styl, ale věřím, že ji budeš umět nosit, stejně tak jako ty ostatní krásné, co máš. :)

    ReplyDelete
  39. Abych se přiznala tak já vůbec ani neznám značku té kabelky a vůbec jsem si nemyslela, že je tak drahá, když jsem jí viděla ve tvém outfitu :O Já sama bych jí neunosila není úplně podle mého vkusu, ale to je jedno. Hlavně, že se líbí tobě ... no a každopádně ty komentáře výše to je opravdu odpad! :-! Každý z nás je hold z jiných poměrů a tohle řešení jak, kde, proč si na to vzala je opravdu hloupé a nikomu do toho vážně nic není!!!
    Jinak já si teď šetřím na kabelku od MK (ještě sice nevím jestli přesně půjdu do Hamilton) ale letos jí prostě musím mít :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    ReplyDelete
  40. Teda musim říci ,že číst tady ty komentáře to je teda silná káva . Milá Baruško přeji ti hodně úspěchu v tvém životě a stále stejnou radost z hezkých věcí jakou máš . Ty slepice co ti to haní a nemají ani svůj profil ..........to mi věř jsou ženské co se neuměj ani nalíčit . Je to tvůj blog a vše dělej jak to cítíš ty a nedej se utlouct zahořklejma babama oni ti ani korunu na ty hadříky nepřidaj ..........tak atˇˇ' se nad sebou zamyslej. pa pa Verča

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig