Thursday, June 20, 2013

THE HIGH HEELS


I love high heels, but I had a problem to wear them, because I felt too tall with them. However time after time I am in the mood of wearing these and that day came today. I have worn a denim shirt with a simple black skirt. I think that the heels bring some edge into the look. I went for silver accessory and my PS11 bag. I know that it might seem boring to you, because I have done so many posts with the bag recently, but I have to admit that I really love this bag, it's one of my favourites right now and I am so happy that I have it. I don't know how about you, but some relax would be welcome for me. Unfortunately I have to work a lot on weekends as well.

Miluju podpatky, ale dlouho jsem měla problém je nosit, protože jsem si s nimi připadala moc vysoká. Čas od času si ale přece jenom obuji nějaké vyšší - jako dneska. K nim jsem si vzala denimovou košili, kterou jsem si tuhle sezonu oblíbila, s klasickou černou sukní. Zvolila jsem stříbrné doplňky a PS11. Možná Vás už nudí, protože se teď objevila v hodně outfitech, ale musím říct, že jsem si jí strašně oblíbila a jsem ráda, že jí mám. Není sice největší, ale je praktická a dá se nosit přes rameno i jako psaníčko a to mi vyhovuje. Co se týče mě, tak mám práce nad hlavu a potřebovala bych relax. V sobotu se chystám do Prahy kadeřnici a možná se zastavím na Dyzajn Marketu, který je v sobotu. Myslím, že je to super akce. Tak se tam třeba potkáme.


denim blouse - H&M / skirt - American Apparel / heels - Jeffrey Campbell / bag - Proenza Schouler / sunglasses - Ray Ban /
bracelet - Romwe


SHARE:

25 comments

  1. Babe, don't worry that people may think it's boring because it's not. Okay, it's not a red-carpet-look but honesty, who wears a look like that in real life to work/school/uni/..? Nobody I think.. This is just a cool everyday look! :)
    xx Lyn
    www.blondebutterflies.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. ty boty mi k tomu moc nesedí ale od nich nahoru to vypadá dokonale !!! :) fak ti to sekne :) a podpatků sep odle mě neboj, pokud nemáš dva metry tak je to ok :D
    xo

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Můžu se zeptat, jak jezdíš z domova do Prahy? Vlakem? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Záleží na tom, jak kdy. Někdy autem, někdy vlakem :)

      Delete
  4. Opravdu zajímavé :)! Ty boty k tobě jdou i k outfitu, takže proč ne. Já bych si je sice nevzala, protože to není vůbec můj styl a připadala bych si jako Lady GaGa, ale to už je něco jiného :p.
    MaláMacanda.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Ty podpatky jsou božíí ♥ Já bych se vysokých bot nikdy kvůli výšce nevzdala.:)

    http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. JC podle mě dělá jedny z nepohodlnějších botů na podpatku :) Jinak úžasný outfit jako vždy :))

    ReplyDelete
  7. Super košile, líbí se mi ze všeho nejvíc :-)

    World By Bella

    ReplyDelete
  8. toto je super!
    vysoké boty ti veľmi seknú, a výška nevýška určite nos častejšie! košeľa je naozaj super, ja mám jednu, takú maxi a nosím ju teraz prehodenú cez seba keď je ráno chladnejšie.
    a dúfam, že rýchlo všetky starosti skončia a budeš mať voľno ;)

    ReplyDelete
  9. uz som ti to pisal, ale to je jeden z naj outfitov ever!

    ReplyDelete
  10. Perfektné! Ja som čakala na outfit s týmito topánkami, keďže si si ich dal ana Instagram a strašne sa teším, že som sa dočkala, plus si to skvele skombinovala s tou košeľou a sukničkou, perfektné podľa mňa a kabelka a nenudí, ja nedávam dôraz na outfitoch až tak na kabelku, skôr pozerám na outfity a kabelka je pekný doplnok, naviac táto čierna ladí ku všetkému :)

    www.seesimona.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Perfektní :) Tahle kombinace se mi na tobě moc líbí! Ty boty jsou nádherné :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    ReplyDelete
  12. Všechno k sobě sedí, jak má... :)
    Ela

    ReplyDelete
  13. Ahoj ty boty jsou super. Muzes me prosim te follow on bloglovin or Facebook (Fabulous Torture). Diky moc:-)

    ReplyDelete
  14. Baru, kde si kupovala ty botky? na netu? promin, urcite si to tady nekdy psala. strasne se mi libi a uz dlouho o nich premyslim, ale nejak se nemuzu odhodlat. Dekuju moc, Bara :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Přivezla jsem si je z USA, už někdy před 2 lety. Ale určitě je seženeš na netu, ale dej si pozor, aby to bylo stránka z EU, jinak bys musela platit clo a DPH.

      Delete
  15. Nádhera! Ty boty jsou krásný a k outfitu se mi moc líbí :) Sluší ti to!!

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig