Thursday, July 18, 2013

SUMMER WISHLIST


I can nearly remember when I have shown you my wishlist. Today's article is going to be about the things I would like to buy this season. I have written that it will be a summer wishlist, but I am sure, that most of these things I am going to purchase in the United States, where I went today 
in the morning. Right now I am somwhere over the Atlantic ocean.

Už si ani nepamatuju, kdy jsem naposledy dělala článek, kde bych Vám ukázala svůj wishlist. Já osobně takové články mám ráda, přijde mi to jako skvělá inspirace a navíc si tak člověk udělá jasno v tom, co chce. Většinu z věcí bych si ráda pořídila v USA, kde vyjdou mnohem levněji a výběr je mnohem větší. Dneska dopoledne jsem odletěla na dovolenou, takže příští článek už bude z Floridy.



SHOES
What I would really like to get this time is shoes. I would love to get a pair of sky high heels either in black or in beige. I really want some that you can walk in - I was thinking about Jeffrey Campbell or Steve Madden. The next pair should be a pair of boots for autumn. I would like get this type by JC called "Rumble block heeled boots". What I really need is a pair of loafers. I got mine there half a year ago and their condition is really bad. That is the reason why I'd like to get a new pair in black! I want a pair of heels in red as well. I think the red pops up the whole outfit and make even the simpliest combinations high fashion.

BOTY
Co bych sio v USA chtěla pořídit, jsou boty. Chtěla bych si koupit nějaké černé vysoké podpatky, ve kterách bych se dalo ale i chodit. Už delší dobu se mi líbí tyhle od Jeffreyho Campbella a Steve Maddena. Minulý rok se mi zničily jedny nízké  kozačky, a tak bych si chtěla pořídit tyhle od Jeffreyho Campbella. Jedná se o typ "Rumble block boot" a vidět jste je mohli například na bloggerce Kenzas. Dále potřebuji loafers, protože ty, co jsem měla, se mi rozbily. Loafers jsou základ mého botníku a bez černých bych se neobešla. Také bych si chtěla koupit nějaké červené loadičky nebo sandály. Myslím, že by rozzářily spoustu outfitů a posunuly je a level výš.

CLOTHING
I have to admit that I don't need much from clothing this time. I would really love to get some nice knit in autumn beige or brown. Another item I need is shorts. I want some blue, vintage look and high waisted! I want a pair in black as well. On my wishlist there are lots of Victoria's Secret tops and simple tank tops by American Apparel as well!

OBLEČENÍ
Samotného oblečení ani tolik nechci. Ráda bych si koupila na podzim nějaký světle hnědý nebo béžový svetr, nejlépe od American Apparelu. Také bych si koupila kraťasy s vyšším pasem, jak v modré, tak v černé. V plánu si mám pořídit i hodně obyčejných topů a triček na spaní od Victoria's Sceret.

ACCESSORY
My "top" wanted accessory is a case for my new iPhone. I wish I found this by Marc by Marc Jacobs, but I am not really sure if they do it for iPhone 5 as well. Another item on my wishlist is underwear by Victoria's Secret. I wish I bought some bralettes last time when I was there: I think they're perfect for summer.

DOPLŇKY
Jedna z věcí, které opravdu chci, je obal na můj nový iPhone. Njeradši bych si koupila tenhle od Marc by Marc Jacobs, po kterém koukám už delší dobu, ale nejsem si jistá, jestli ho pro iPhone 5 vyrábí. Také bych si chtěla pořídit několik takovýhle podprsenek od Victoria's Secret. Přijdou mi mnohem pohodlnějeí a na léto ideální.

COSMETICS
As usually when going to the States, I want to buy there a lot of cosmetics, because it's way cheaper than in Europe. I want some red lipstick and foundation by Nars. I need some corrector as well. Last time I went for an YSL one and I was relly satisfied with it. This time I want to the "Touche Eclat" which is top by many people. Finally, I want to ty the VS body care products. I have seen them on Instagram, a lot of them and a lot of people said, that they're really good. So, let's see. Do you have any experience with it? And what do you plan to buy in summer? Don't forget to tell me in comments! :)

KOSMETIKA
A jako obvykle bych si chtěla nakoupit i zásoby kosmetiky. Potřebuji si koupit nový make-up. Pravděpodobně to bude ten, co jsem si koupila i minule. Dále bych si chtěla pořídit 2 NARS nebo MAC rtěnky - a to v červené a v nějaké tmavší na podzim. Na Instagramu jsem často vídala "body care" produkty od Victoria's Secret a ráda bych nějaké vyzkoušela. Nemáte s nimi nějaké zkušenosti? A v neposlední řadě bych si také pořídila nový korektor od YSL, protože ten starý mi už dochází. A co si chcete pořídit Vy na léto? Jsem zvědavá, tak mi to napište do komentářů :)

Follow on Bloglovin - Like me on Facebook - Follow on Twitter - Ask me on Formspring

SHARE:

23 comments

  1. Tenhle typ podprsenek miluji! Koupila jsem si jednu v Lindexu, ale od té doby další nikde nemůžu sehnat :( Ten béžový lehký top je krásný. Přála bych si podobný. Vídám ho teď na spoustu bloggerkách (ikdyž zmiňuješ topy na spaní :D čehož jsem si vědoma)

    Černé loafers sháním snad všude! Na mém wishlistu jsou na prvním místě, jelikož mé béžové se mi rozpadají :( takže jakmile na nějaké narazíš, budu moc ráda za tip!

    ReplyDelete
  2. krááásné podprsenky !!! takové jsou přesně můj styl :) nebylo by špatné obohatit kolekci, haha :)
    x
    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. tie podprsenky sú paráda!
    a ja som mala zálusk na sandále v červenej farbe v zare, bohužiaľ najskôr som si kúpila iné a keď som sa vrátila pre červené, už neboli. a steve madden čierne sandále sú klasika a určite využiješ!

    ReplyDelete
  4. Ten svetr je moc pěkný, také si chci pořídit na podzim nějaký takový svetr, nejlépe z kašmíru, protože jsou hrozně příjemné a pohodlné :)
    Jinak ten obal na iPhone je moc pěkný, teď mají v Topshopu dost podobné, ale nevím, jestli na iPhone 4 nebo 5.

    ReplyDelete
  5. Super článek, užij si to tam!

    ReplyDelete
  6. Victoria's secret body care je výborná, vhodná aj na citlivú pokožku a krásne vonia. Naviac sa dá kúpiť v sadách a VS taštičkách a na to je som strašný úchyl a cenovo nevýjde vôbec zle. Uži si US :)

    ReplyDelete
  7. Here you go: http://iphoneyou.nl/nl/apple/138-marc-jacobs-iphone-5-case-dog.html

    :)

    http://www.stefanystrange.com

    ReplyDelete
  8. posles mi odkaz na blogerku Kenzas,o ktere ses zminila?:)
    jinak zavidim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ses tak blba, ze to nedokazes zadat do google a musis s tim otravovat ?

      Delete
    2. seš blbka, že mě musíš napadat? to kdyžtak nekomentu

      Delete
    3. mně vyšlo taky více možností, proto se přidávám k dotazu:)

      Delete
  9. blogerka se jmenuje Kenza, ne Kenzas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky, blog se jmenuje Kenzas, proto jsem to tak napsala :)

      Delete
    2. pak kdo je tu blbej :) a diky

      Delete
  10. na tie sandale SM som pozerala, ale ked som si vyratala, ze pri poslani by ma vysli na raz tolko, zatial na ne pozeram len na nete..

    ReplyDelete
  11. Ty kozačky jsou nádherný! Já jsem si svůj wishlist už splnila asi tady:D) Chtěla jsem džíny Hollister a ty jsem si koupila a pak mikinu a spodní prádlo ve VS. LONDON HAHA<3 Užij si to tam staršně moc<3

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Cute wishlist! http://shopcalico.com has bralettes like that. I have a few from there and they're super low priced.

    couturing.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Já mám mega wishlist na slevy, ale bohužel, takovou bídu jako letos jsem nezažila, asi to chce vážně jít do USA... Tak si to tam užij i za nás :-)

    VELKÁ giveway

    ReplyDelete
  15. Barčo, kde se dají pořídit ty boty Jeffrey Campbella?? (v ČR)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Myslím, že v kamenném krámě je nikde nemají, musela by sis je objenat z netu :)

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig