Tuesday, September 10, 2013

AUTUMN ESSENTIALS


I got a few questions about trend for this fall season and about my favourite items. I decided to show you what my basic items will be and maybe inspire some of you. Basicly, here are the trends: burgundy, black, fur, leather, camouflage, studs, leopard print, plaids, sheer materials. I just ordered this sweater in burgundy from Chicwish. It's super cozy. I really like the leopard-burgundy combination. You will definitely see it on me!

Dostala jsem pár dotazů, na to, co budu nosit tenhle podzim a jaké budou trendy. Rozhodla jsem se udělat post o věcech, které budou základ mého podzimního šatníku: vínová, černá, kožešiny, kůže, army potisk, studs, leopardí a kostkovaný potisk, splývavé materiály (hlavně košile). V pondělí mi přišel tenhle svetr z Chicwish. Žádný vínový jsem neměla. Tenhle je trochu tlustší, pohodlný. Prostě ideální na sweater-weather. Líbí se kombinace vínové a leopardího potisku, kterou na blogu určitě uvidíte. Na podzim se už těším. Mám ráda sweater weather, podzimní barvy, podzimní listí. Co Vy? Taky se na podzim (módně) těšíte?


Some of you asked me about my favourite beuaty products. Well, I have to admit, that I use these a lot, but I think I have already shown them to you. I will wear a lot of red and dark red lipsticks (my favourite are Nars and YSL) and also darker nail polishes (I go for Essie). The only thing I changed was perfume. This season I went for "Honey" by Marc by Marc Jacobs. I used Daisy for 2 years now, so I needed some change. But I guess I will buy Daisy for the summer season next year.

Na Asku jsem měla pár otázek týkajících se mých oblíbených produktů. Momentálně používám ty, co jsou na první fotce. Na podzim budu nosit hodně červených a vínových rtěnekc (moje oblíbené jsou od Nars a YSL) a také tmavší laky (moje oblíbené jsou Essie). Jediné, co jsem změnila, je voňavka. Na podzim jsem chtěla změnu, tak jsem si pořídit "Honey" od Marc by Marc Jacobs. Daisy jsem používala 2 roky, ale myslím, že se k ní na léto znovu vrátím.


Blouses with collars are my big favourites. I have alredy some with studs, with details, in different colours. But I feel like getting some more. I really love when you can see the collar from sweater, it's such a nice detail. I will wear this style a lot.

Halenky s límečky jsou mým velkým favouritem už delší dobu. Mám je v různých barvách, s různými potisky a různými ozdobami na límci, ale myslím, že si ještě nějaké na podzim pořídím. Moc se mi líbí, když límec kouká ze svetru. Párkrát jsem tuhle kombinace na blogu na sobě už měla, ale teď na podzim ji tu uvidíte častěji.


I think I really don't need to show you all my booties (Chelsea, Ambush, etc.), because you know them all from my outfit posts. What I want to mention is studded Converse. I wanted them for the longest time and finally found them here. You know that I love everything with studs and spiked and these might be perfect for casual autumn outfits! Also, I was thinking about ordering some flats like these. I really like how they look like and I think they might look really good with shorts and tights under it. 

Myslím, že Vám nemusím ukazovat svojí sbírku podzimních bot, protože je znáte z mých outfitů. Chtěla bych Vám ale ukázat Conversky, které mi přišly včera. Nějaké se studs jsem sháněla už delší dobu a konečně si je objednala z této stránky. Víte, že jsem fanouškem všech věcí se studs a spikes. Myslím, že skvěle doplní jednoduché outfity. Také jsem přemýšlela, že bych si pořídila nějaké bezpodpatkové boty na podzim. Celkem se mi líbí takovéhle oxfordky. Ke kraťasům mi přijdou super. Co si o nich myslíte?


And I will be wearing a lot grey as well: I got the perfect skinny jeans in US. I haven't worn my Rocco bag for a longer time, because I feel like it doesn't match with my summer colours, but I am about to wear a lot now! What are your autumn essentials? And how do you like my new design?

Také budu nosit hodně šedé. V USA jsem našla perfektní šedé džíny. Rocco jsem přes léto moc nenosila, protože se podle mě ke většině letních barev moc nehodí, ale určitě tu teď, na podzim, bude častěji! A co jsou Vaše oblíbené kousky na podzim? A jak se Vám líbí nový design?


SHARE:

24 comments

  1. Design se opravdu moc povedlo :)
    Jinak to máme stejně, podzim mám také moc ráda, vínová je úžasná barva a spolu s leopardím vzorem je fakt úžasná.

    ReplyDelete
  2. Jak dlouho trvalo nez ti dorucili ty botx?

    ReplyDelete
  3. Jeseň je moje najobľúbenejšie (módne) obdobie..čo sa týka farieb aj všetkého (: btw tie conversky sú skvelé.

    ReplyDelete
  4. krásné věci a design je skvělý, moc se ti povedl

    Once Upon a Time

    ReplyDelete
  5. právě jsem našlu tvuj blog a jseš nejlepší! :-) jen tak dál!

    ReplyDelete
  6. miluju podzimní barvy :) a to hlavně vínovou a černou :)

    ReplyDelete
  7. Amazing items!!! :)
    Love
    Tabea

    http://wolkedrei.blogspot.de/

    ReplyDelete
  8. Krasne kusky, vela z nich mam/si viem predstavit aj vo svojom satniku. :)

    ReplyDelete
  9. krásné věci, nejvíc ty boty leopardky a svetr na první fotce :)

    ReplyDelete
  10. Za to conversky bych vraždila :D

    ReplyDelete
  11. Konečně přichází svetrové období! :)

    ReplyDelete
  12. i love the studded converse!


    Http://Fashioneiric.blogspot.com

    Coline ♡

    ReplyDelete
  13. Great essentials!
    What are the names of the Essie nailpolishes?
    xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.com)

    ReplyDelete
    Replies
    1. The golden one is "good as gold", then the black one is called "licorice" and the dark red is "wicked" :)

      Delete
  14. Ty studs conversky jsou super! :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  15. design se mi moc líbí a máš skvělý vkus :)

    ReplyDelete
  16. Podzim mám ráda díky barvám! :) Skvělý vkus :)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig