Tuesday, November 12, 2013

NOVEMBER NEW IN


Because I am off with my school, I thought I would make at least one "new in" post meanwhile. In October I got so many beautiful pieces I wanted to show you, so here it is all. Most of the items are bought online (I will give you a direct link) or (in the upper picture) bought from Punta Cana and Barcelona. So, I hope you will see some of them in my outfits soon :)

V minulém článku jsem se už zmiňovala, že se školou jedu na 3 dny pryč. Proto jsem se rozhodla udělat alesoň "new in" článek, který se na blogu objevil naposledy někdy začátkem října. Poslední dobou mi přišlo celkem dost věcí, některé jsem si přivezla z Punta Cany a Barcelony, a proto bych Vám je ráda ukázala. Určitě mnoho z nich ještě uvidíte na blogu v outfitech :)

Some flat booties from Choies. I really like the detail in the back! Those will be perfect for casual outfits!

Vím, že se asi většině z Vás líbit nebudou, ale mě se strašně líbí ten detail řetízku a paty. Myslím, že budou perfetkní na takové
 "casual " outfity. Objednané jsou z Choies.
In Barcelona, at the airport, I have found (finally!) the most beautiful red lipstick by YSL. It is shade 4 and I got it at Duty Free. From my vacation I have also brought a new bracelet by Michael Kors, which you could see in my last outfit posts.

Na letišti v Barceloně jsem (konečně!) našla červenou rtěnku, která mi sedí. Je to odstín 4 od YSL. Z dovolené jsem si také přivezla náramek od Michaela Korse, který jste už mohli vidět v některých oufitech.
One thing that I missed in my wardrobe was a denim jacket. I found this one with studs and totally fell in love with it. I have also ordered another one from Choies.

Věc, která mi v šatníku chyběla, byla džínová bunda. Pak jsem našla tuhle se "studs" a zamilovala se do ní. K černým skinny a bílému svetru bude super. Ještě čekám na jednu džínovou z Choies.
What I have been craving for were there buckle boots from Choies, inspired by Balenciaga. I was not really sure whether they are my style (looked kinda too "punk" for me), but I think they might look nice in some outfit. Hope I will figure a way to wear them.

Dlouho jsem toužila i po těhdle "buckle boots" z Choies, inspirované Balenciagou. Nebyla jsem si jistá, jestli nejsou až moc "punkové" na můj styl, ale nakonec jsem si je objednala a doufám, že vymyslím nějaký outfit, do kterého by se hodily.
Last season I bought a black and a grey fur, this season I have purchased a brown one from Choies. I feel like it is the perfect coat for winter and the colour is really gorgeous!

Minulou zimu jsem si pořídila černý a šedý kožešinový kabát, tuhle zimu jsem si koupila hnědý z Choies. Líbí se mi barva a myslím, že na zimu bude ideální.
I got kinda obsessed with aztec prints - I had not any black-white knit, so I have ordered this one from Chicwish. I really like the print and you will probably see this one in an outfit post very soon.

Aztécké potisky jsem si oblíbila. Pořídila jsem si další, třetí, svetr s tímto potiskem, konrétně z Chicwish. Na blogu ho v outfitu určitě uvidíte!
The last boots I got are these velvet flat boots by Vagabond via Spartoo. I am really satisfied with Vagabond shoes, they are really comfortable and I really wanted to get a pair of ankle chelsea boots. I prefer boots with heels, but these might be a chood change. So, how do you like my newies? And what did you get in last weeks?

Poslední pár bot jsou tyhle kozačky bez podpatku od Vagabondu (chelsea boots), které jsem kupovala přes Spartoo. S botami od Vagabondu jsem moc spokojená - jsou moc pohodlné a jsou i kvalitní. Sice raději nosím kozačky na podpatku, ale čas od času si ráda obuji takovéhle. A co jste si pořídili nového Vy v poslední době?


SHARE:

25 comments

  1. Krasne kusky, naramok je nadherny, chelsea z Vagabondu tiez a ten YSL ruz. <3

    ReplyDelete
  2. Tie druhé boty sa mi osobne veľmi nepáčia, ale som zvedavá na outfit :) Inak krásne veci, po nejakom kožuchu tiež túžim, tak sa teším, až uvidím tento na tebe, možno si ho nakoniec tiež objednám :)

    Stray Alley

    ReplyDelete
  3. Boty se mi moc nelíbí :( Ale třeba ta džínová bunda je skvělá, těším se na outfit s ní :)

    ReplyDelete
  4. Mně se moc líbí ty první a poslední boty..a ten náramek MK

    http://lucieswlife.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Y Vagabondky a ten koyisek hnedeej<3 Haha bozi!

    ReplyDelete
  6. Moc krásné kousky:)) a ty boty s řetízkem se mi náhodou hodně líbí!! Jsou originální a jak říkáš, k casual otfitu budou skvělé:)) a ten náramek jsem ti už chválila dřív:) je fakt skvělej!!:))

    ReplyDelete
  7. skvělé kousky! nádherné boty<3

    ReplyDelete
  8. Amazing shoes! (:

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Dokonalost ! Chci všechno !♥

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  10. Můžu se zeptat, na kolik vyšel ten náramek? Je skvělej!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky. Nevíš jestli je sehnání někde u nás?

      Delete
    2. To nevím, ale zkusila bych nějaký oficiální MK obchod, třeba ten nový na Chodově.

      Delete
    3. Díky :) Podívám se!

      Delete
  11. tolik bot! ja chci taky!:D líbí se mi všechny:)
    Once Upon a Time

    ReplyDelete
  12. Great purchases!

    http://turn-it-insideout.blogspot.be

    ReplyDelete
  13. všechny botky jsou naprosto úžasné! a rtěnku od YSL mám také, je perfektní! :))

    ReplyDelete
  14. Nad těma prvníma botama jsem taky přemýšlela (přemýšlím :D) uvidim jak budou vypadat na tobě! Jinak je všechno super :)

    ReplyDelete
  15. Moc se těším na outfity s botama! :)

    ReplyDelete
  16. Love all the pieces, especially the boots. Really digging the whole gold details! :D

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig