Tuesday, November 19, 2013

SOME HOME DECORATIONS


I do not know how you feel about home decorations, but I am totally crazy about them. I mean: cozy pillows, rosy decorations, candles. I can shop and shop things like that. I also love articles about them, so I thought I would make one. Besides, outside is really cold and windy, which was a good reason for taking no outfit pictures. I have been to some "decoration" stores recently and bought some stuff, so hope you will like it!

To co mě opravdu baví? Bytové dekorace. Od svíček, přes polštáře až po rámečky. Miluju zdobení pokoje a miluju nakupování takových věcí. Minulý týden jsem si pořídila pár nových dekorací, tak jsem Vám je chtěla ukázat tady. Navíc je venku zataženo a už je poměrně i zima, což byl víc než dobrý důvod pro nefocení outfitu. Tak doufám, že se Vám článek typu "home new in" bude líbit! :)


My table next to my bed - a lot of candles, two hearts that light, Victorias Secret box and a new candle holder from Zara home. 

Dekorace na nočním stolku - svíčky (nejlepší od Yankee Candles), svítící srdíčka, box z Victorias Secret a nový stojan na svíčku ze 
Zary home.


Finally I have found a "fur" pillow in white. I was dying to buy one! Now I am looking for a blanket like this. Any ideas where to get it?

To, co jsem měla na svém wishlistu už delší dobu, je "kožešinový" polštář. Sháněla jsem ho skoro všude, nakonec jsem si ho koupila v jednom obchodě v Drážďanech. Ráda bych si také pořídila takovou deku. Nemáte tipy, kde jí sehnat?


Here is how my working place looks right now. I really like all these "cup" decorations from Starbucks and Marc Jacobs. Also I have new flowerspots from Ikea, which I use to unite all stuff I need - like pencils, small paper notes, etc.

Takhle vypadá momentálně můj stůl. Kromě toho, že mám ráda tašky jako dekorace, líbí se mi i kelímky ze Starbucksu a Marc Jacobs kola. Nové mám květináče z Ikey, které používám na všechny věci, které potřebuji mít při ruce - jako jsou tužky, nalepovací papírky, atd.


And I could not forget to show you how my make-up table looks like right now. I have changed it a little bit - I have added these cute rose table candles and (another) flowerspot, this one for my make-up brushes. I hope you liked the article, because I love home decorations! :)

A na konec ještě fotka kosmetického stolku. Trochu jsem ho předekorovala - přidala jsem čajové svíčky z Ikey a (další) květináč, ve kterém skladuji štětce. Tak doufám, že se Vám článek líbil, protože já osobně takové články miluju. :)

SHARE:

23 comments

  1. I LOVE this room. <3
    Xx
    Rhea
    http://fuss.co.in

    ReplyDelete
  2. Such a pretty decorations<3

    www.bstylevoyage.blogspot.com
    xx

    ReplyDelete
  3. Mas krasnu izbu, naozaj sa mi pacia tvoje obliecky, vankuse, ale teda vlastne to tam mas krasne cele. :)

    ReplyDelete
  4. Já takovéto články taky miluju♥ Máš to u sebe v pokoji opravdu nádherné:)) Moc hezky to umíš zkombinovat a i když máš všude spoustu věcí, vůbec to nevypadá přeplácaně - ba naopak:) Je to krásně dívčí a útulné:))

    ReplyDelete
  5. sorry ale toto je strašný gýč .....

    ReplyDelete
  6. Mas tam spoustu hezkych veci, ale na me je jich opravdu velka spousta, o polovinu min veci a cele by to pusobilo elegantneji

    ReplyDelete
  7. Máš nádherný pokoj ♥

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  8. Super článek! Strašně mě baví :)
    Když jsem byla naposledy v Ikea a viděla ty čajové svíčky na poslední fotce věděla jsem, že si je koupíš! Nevím, ale hned mě to napadlo :D
    Miluju všechno chlupaté, takže za polštář palec nahoru<3

    ReplyDelete
  9. nádherné! Mám ráda detaily, kytky a obrazy ♥

    ReplyDelete
  10. Very lovely! (:

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. ta MJ kola? Odkud? :OO

    ReplyDelete
  12. Your room looks so lovely I als oloove decorating my room and as I moved in recently its so muhc fun right now im working on doing a whole wall full of my favourite editorials from magazine I hope it turn out amazing such a lovely post! and your cusion just looks amazingly soft!xo

    ohsofashionxo.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. máš nádherný pokoj, jako pro princeznu :)

    ReplyDelete
  14. Ou :O překrásný pokoj.
    Nenafotíš detailněji ten kosmetický stolek a skladování kosmetiky,?

    ReplyDelete
  15. Nádhera, obzvláštˇ ty růže na posteli a polštářky:))

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig