Monday, January 13, 2014

IN MY COSMETICS BAG


A lot of you have asked me on Ask or in the comments, what cosmetics I use. Because I haven't done a different post (than outfits) in a while, I thought it might be a good opportunity for change. Here I have picked some of my favourite everyday products. I bet that you have already seen a lot of them, but in case you didn't, here are they all.

Hodně z Vás se mě ptalo na Asku nebo v komentářích, co používám za kosmetiku. Dlouho jsem nedělala žádný jiný článek než outfity, a proto si myslím, že by to mohla být super změna. Ráda bych Vám ukázala produkty, které používám denně a bez kterých bych se neobešla, v jednom článku.


Before I start to put my make-up on, first I use my cleansing water by Clinique from the Acne resolutions collection. I want to make sure that my skin is clean before I put my make-up on. When it's necessary, I use the Moisture sorge from Clinique.

Ještě předtím než začnu nanášet make-up, pleť vyčistím. Nejvíc mi vyhovuje čisticí voda z řady Acne solutions od Clinique. Když je potřeba, nanesu potom ještě hydratační krém Moisture sorge, také od Clinique.


Many of you may know that I have difficulties with sleeping at night, that is the reason why a corrector is an absolute must have for me.
I tried a lot of them, however this Touche Eclat by YSL works perfectly and covers everything naturally. Then I use this Nars moisturizer, which works the best for me and sometimes I use this powder by MAC.

Hodně z Vás asi ví, že mám menší problémy se spánkem, což se odráží v podobě kruhů pod očima. Vyzkoušela jsem opravdu dost korektorů, ale stoprocentě spokojená jsem až s Touche Eclat od YSL, který kryje perfektně, ale zároveň vypadá přirozeně. Pak nanáším make-up - Moisturizer od Nars. Někdy ještě pleť přepudruji pudrem od MAC.


Then I make my eye make-up which takes literally 2 minutes. I put a little bit of black eye shadow and then I simply spread the shadow till it looks smoky. I like to keep this a little bit messy, because that is how the smokey eyes should look like. I use the Naked palettes, which works the best for me. They are a little bit expensive, but they last you for a really long time and their shadow pick is just amazing! They are definitely worth buying! I have never had any problems with finding mascaras, because my lashes are naturally long - thats why I can use almost every mascara. My favorite is "Plus Lush" by MAC.

Dalším krokem jsou oči, které mi zaberou doslova 2 minuty. Do konce víčka nanesu trochu černých stínů a pak štětcem rozetřu do ztracena na horním i spodním víčku, jako u smokey eyes. Někdy ještě přidám světelejší stíny na začátek víčka, které oči rozzáří. Stíny používám od Urban Decay. Naked paletky jsou sice trochu dražší, ale vydrží Vám opravdu dlouho (svojí Naked mám už přes rok). Rozhodně se vyplatí. V kamenném obchodě k dostání v Čechách bohužel nejsou, ale dají se objednat přes internet. S řasenkou jsem problém nikdy neměla, jelikož mám přirozeně dlouhé řasy. Nejraději mám Plus Lush od MAC.


When it comes to lips, I prefer lipsticks. My favorite colors are bright red and dark burgundy. I go for pink the summer. My favorite brand is YSL. You can choose from many, many shades, plus the lipstick looks really good and lasts long. I also use a lot of nail polishes - I love all dark ones by Essie.

Co se týče rtěnek, u mě vede Yves Saint Laurent. Mají opravdu velký výběr odstínů a vydrží dlouho. Nejradši mám sytě červenou a vínovou, v létě pak zářivě růžovou. Používám hodně i laky na nehty. Nejčastěji to jsou tmavší odstíny (černá, fialová, vínová) od Essie.


For the body-care, I mostly use bodymilks by Treacle Moon or Victorias Secret. I love the smell of them and the package is really sweet. My favorite is raspberry. So, I hope you liked my cosmetics article. I would love to hear what products you love and you use everyday! Let me know in the comments :)

Na "body-care" používám tělová mléka od Treacle Moon nebo Victoria's Secret. Mám ráda jejich vůně a i balení mají moc hezké. Nejvíc používám malinový body-cream. Objednané je mám přes oficiální německé stránky. K dostání jsou ale i u nás, například v parfumériích Douglas. Tak doufám, že se Vám článek líbil. Ráda bych věděla, na jaké produkty nedáte dopustit a budu ráda, když mi to napíšete do komentářů :)

SHARE:

20 comments

  1. rtěnky od Yves jsou prostě nejlepší :-)

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. laky od Essie a Naked jsou super :), ale já nedám dopustit na laky od OPI a Tangle Teezer (jestli se sem dá zařadit)

    ReplyDelete
  3. chtěla bych vlastnit alespoň jednu rtěnka ysl :)

    www.levne-a-stylove.cz

    ReplyDelete
  4. Suhlasim s nazorom, ze do tienov od UD sa rozhodne oplati investovat, su skvelo pigmentovane a naozaj kvalitne, to iste plati aj o YSL ruzoch. ;)

    ReplyDelete
  5. Krásný článek :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. Juuu super článek:))) mám ráda tyhle tvoje ne-outfitové (ne že bych tvoje outfity neměla ráda, ale tohle je super změna:D:)). Essie laky jsou opravdu perfektní, mají podle mě nejlepší výběr barev!!

    ReplyDelete
  7. Všechno to vypadá taaaak krásně!

    ReplyDelete
  8. Luxusní výbava, krásné produkty :)

    ReplyDelete
  9. Která Naked je podle tebe nejlepší?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nej je pro mě asi 1, stíny se mi tam líbí nejvíc, ale na cestováí je super Basic :) A vlastně úplně bohatě stačí :)

      Delete
  10. Skvela vybava,najma tie ruze od Yves su perfektne! <3

    ReplyDelete
  11. Kolik stoji prosim ta telova mleka u nas prosim?

    ReplyDelete
    Replies
    1. to bohužel nevím, v Německu stojí necelých 6 euro, tak počítej něco do 200 :)

      Delete
  12. Když jsem první zahlédla fotku, viděla jsem NA a už jsem si myslela, že máš nějakou svoji kosmetiku jako NATALIA třeba ale je to jenom NAKED, škoda, tak snad příště už se ti poštěstí.. a tvou vysněnou kosmetiku po tobě konečně pojmenují :)

    ReplyDelete
  13. ty paletky vypadají božsky, ale já stíny vůbec nenosím jen černé linky, tak je mě aji líto si jí nepořídit, ale co bych s ní pak dělala ? :))

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig