Friday, March 7, 2014

BACK TO BLACK AND WHITE


Finally, I got a camera! I missed taking pictures so badly and I am really happy to have it home, so that I can keep my blog going! If you ask what type I went for - it is the Nikon 5100 with 50mm lens. Today I went for black and white combo, wearing a skirt, simple top and my zebra printed jacket. I have added my Céline bag, golden jewelry and Ray Bans. I have 4 weeks till the end of my semester, so I have a lot to do in school right now. Also I got invited to a couple of events, so I hope to manage that all and also share something with you guys! Have a nice weekend!

Konečně! Dneska mi přišel nový foťák, tak jsem s ním hned vyrazila něco vyfotit. Pokud se ptáte, tak je to Nikon 5100 - nová verze mého starého 3100, s 50mm objektivem. Dneska jsem na zvolila černo-bílu kombinaci - bílý top, černou sukni a k tomu kabát se zebřím potiskem, který jsem si oprvdu oblíbila. Přidala jsem Céline, Ray Bany a zlaté doplňky. Momentálně mám ještě 4 týdny do vysvědčení, takže mám teď celkem dost testů. Pak mě čeká maturita. Jsem také pozvaná na pár módních akcí, tak doufám, že stihnu alespoň některé z nich a podělím se s Vámi o fotky (a možá i video) :)


top - H&M / skirt - American Apparel / coat - Choies / tights - H&M / boots - Vagabond / bag - Celine / jewelry - Michael Kors / sunglasses - Ray Ban

SHARE:

15 comments

  1. Kombinácia čiernej a bielej je skvelá :)

    ReplyDelete
  2. Tahle kombinace se mi líbí :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. ten kabát je nádherný ♥ (držím palce u maturity, taky mě to letos čeká)

    www.earringsonabook.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. kabát i doplňky nádherný :) ty u maturuješ? tak hodně štěstí! a kam se chystáš potom? :)

    ReplyDelete
  5. Love the simplicity of black and white outfit like this, and love how you added a statement piece like this zebra coat! Perfection!

    http://jeansandroses.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Outfit je moc krásný! Černobílá kombinace ti sluší :)

    ReplyDelete
  7. Jednoduché, krásné šik! A foťák je dobrá volba. Sice kroutím hlavou nad tím, že si středoškolačka ve dvou týdnech v pohodě koupí kabelku LV a pak ještě zrcadlovku, když i zaměstnaný člověk by na takový nákup šetřil pár měsíců, ale když tu možnost máš, tak proč ne:)

    ReplyDelete
  8. Páni, nemám slov. Dokonalý kabát, zlatý doplňky nemám moc v lásce, ale ve tvém podání se mi to strašně líbí! :) Sluší ti to a fotky jsou krásný :)

    ReplyDelete
  9. miluju černobílou, nejradši bych nosila jenom to !! ♥

    ReplyDelete
  10. You're very great :)
    Super awesome work
    Love it so much!!!
    http://heyhadrien.blogspot.com/2014/03/sk8r.html

    ReplyDelete
  11. Kde si kupovala foťák prosím?

    ReplyDelete
  12. love your outfit! simple yet so stylish! great job!

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig