Friday, March 21, 2014

LEATHER AND STRIPES


I am so sorry for being a little late with the post, I had to do a lot of things today, so I was able to get upload my outfit from today first in the evening. I am so happy to have this week behind me! Now I will have some time left to relax at the weekend. Today I have worn a combination of my skinny jeans, striped top and a leather jacket over it. I have added my favorite lace-up heels from Asos. I went for my Celine bag and MK watch with my new bracelet from Clashd. I total love their stuff and I think I will get some more bracelets from them. Next week I am planning a weekend getaway, so I hope it will happen.

Dneska jsem se k počítači dostala teprve večer, tak proto mám malé spoždění s článkem. Konečně už jmám týden za sebou, tak doufám, že si o víkendu trochu odpočinu. Dneska bylo u nás opravdu hezky. Vyrazila jsem v pruhovaném tričku, černých skinny džínech a koženkové bundičce. Přidala jsem oblíbené šněrovací boty, Céline, hodinky MK a nový náramek, který mi přišel ze stránky Clashd. Moc se mi líbí jejich šperky, tak si asi ještě něco objednám. Příští týden možná pojedu na menší výlet, tak doufám, že to vyjde.


top - Choies / jeans - Topshop / jacket - Sheinside / heels - Asos / bag - Celine / watch - Michael Kors / bracelet - Clashd / sunglasses - Ray Ban

Follow on Bloglovin - Like me on Facebook - Follow on Twitter - Ask me on Formspring Ask.fm

SHARE:

20 comments

  1. Veľmi sa mi páči tvoj každodenný štýl! Toto je skvelé a tie topánky- ako sa v nich chodí? Normálne ťa obdivujem, že takto bežne chodíš aj na opätkoch. Skvelé! Chcela som ti len povedať, že tvoj blog ma veľmi baví...teším sa na každý nový outfit ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nejpohodlnější nejsou, ale dá se to :) Tak na 2 hoďky jsou maximálně no :) Ale vždycky s sebou nosím i "záložní" boty :)

      Delete
  2. nice!and I love the shoes...great style!

    ReplyDelete
  3. ty botky jsou dokonalý, pokaždý když je máš tak vydám ten divnej "aww" zvuk, jsou fakt skvělý :) škoda že já žádný jehly nebo úzký podpatky nosit nemůžu, na tý super dlažbě u mě ve městě....

    > Nikola Mills

    ReplyDelete
  4. Moc se mi líbí střih těch skinny jeans a kouknu na ty šperky!! Tenhle náramek je nádherný! A můžu se zeptat, jestli ty hodinky máš nové nebo je už máš dýl?:)

    ReplyDelete
  5. Skuší ti to:) krásná bunda.

    nikakaworld.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. na tomto místě často fotíš outfity .... tak se chci zeptat, kde je to focené? v Německu? :-)

    ReplyDelete
  7. I'm in love with this entire outfit! & that bag <3 I want your wardrobe lol

    Hayley xo | sailor-stories.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  8. Sluší ti to :), prosím dej sem odkaz na tu bundu z Sheinside, budu moc vděčná :)

    ReplyDelete
  9. Stunning look, amazing body.
    http://www.handbagmadness.com

    ReplyDelete
  10. Boty jsou vážně naprosto úžasné a moc ti to sekne:))

    ReplyDelete
  11. Tie topanky a kozenka su uzasne

    ReplyDelete
  12. Ty boty jsou nejlepší! Dají se ještě někde koupit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na Asosu už je nemají, kupovala jsem je slevě, ale podobné jsem viděla na Nelly, Choies a na Mirandě Kerr v reklamě pro HM :)

      Delete
  13. Tie topánky sú úplne top, strašne ma oslovili aj tie z H&M, ale tvoje sa mi páčia viac. Môžem sa opýtať, koľko stáli tie tvoje? Ja aj keď mám 176cm som odhodlaná si jedny takéhoto štýlu kúpiť a nosiť deň a noc :D. Fakt kráásne sú.

    ReplyDelete
  14. Skvělý outfit a hodinky. Tleskám :)

    ReplyDelete
  15. Perfect, I love your look. Beautiful shoes !

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig