Saturday, March 29, 2014

NEW IN: CHANEL


Today in the afternoon my mom and I went to KaDeWe to check the Chanel store. Just to see if they have the Le Boy bag which I was craving for. In the store were many people and the lady working there told me that they received new Le Boys yesterday. So, I had to decide quickly. When I was leaving the store, there were no Boy bags left. 

Dneska odpoledne jsme se šly s mamkou podívat do KaDeWe, hlavně kvůli Topshopu, kde jsem měla vybraných pár věcí. Kromě jiného jsme se zastavily i  místním Chanelu. Obchod byl přeplněný, protože zrovna včera dostali nové zboží - a to Le Boye. Chtěla jsem se podívat kabelku na živo, zkusit si jí a celkově si jí prohlédnout. Do ruky se mi tak dostal poslední volný kus, který jsem si nakonec i odnesla domů.


The first Le Boy was introduced on the runway in 2011. To be honest, when I first saw the bag, I hated it. Then I have seen it on the internet more often and I fell in love with Le Boy. Now I love this type the most and I am so so happy to have this in my closet!

První Le Boy byl představený v roce 2011. Musím se přiznat, že když jsem kabelku poprvné viděla, nevěděla jsem, jestli to Karl myslí vážně nebo ne, protože se mi vůbec nelíbila. Od té doby jsem ale na ní kompletně změnila názor. Vídala jsem jí čím dál tím víc, viděla trochu jiný model na letišti v Londýně a dokonce jsem si jí zamilovala víc než klasickou 2.55 (po které jsem toužila od mala). Jsem opravdu šťastná, že mám právě Le Boye ve svém šatníku a určitě mě neomrzí, stejně jako Proenza.


Another aspect about Chanel is the price. I mean, on doesn't need Chanel, but if you can afford it and want it, go for it. I hope to wear the bag as much as I can. I think that it will be perfect for the day wear, but also for evening and I can also wear this as clutch. 

Hlavní "problém" Chanelu je samozřejmě cena. Kabelky jsou čím dál tím dražší, nebo lépe řečeno - předraženější. Samozřejmě, že Chanel nepotřebuji, ale je to něco, po čem jsem toužila opravdu dlouho a vím, že kabelku unosím. Hlavně mi přijde super, že se dá kombinovat absolutně se vším a nosit ve dne i večer, přes rameno, křížem i jako psaníčko.


So, don't forget to tell me what do you think about the bag or if you prefer the classy one or Le Boys. There will be a lot outfits with the bag coming up and also some photos from our Berlin stay. Have a nice weekend!

Doufám, že se Vám Le Boy líbí, protože já z něho mám opravdu velkou radost. Nezapomeňte mi napsat do komentářů, po jaké kabelkce toužíte Vy nebo jestli se Vám líbí víc Le boy nebo klasické Chanelky. Kromě spoustu outfitů s Le Boyem se můžete také těšim na random s fotkami z Berlína. Přeji krásný zbytek víkendu!


SHARE:

50 comments

  1. Pěkná, ale jak píšeš - předražená :-) až budu někdy mít peníze navíc (což asi ne :D) tak bych si chtěla koupit klasickou :)

    ReplyDelete
  2. To ti matička jen tak koupi kabelku za 25 tisic? Neni jak tobě :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. až na to , že tahle kabelka opravdu nestojí 25 tisíc :D

      Delete
    3. Nezavid, z ty nosis kabelky z new yorkeru ;))) a keby len 25 :D :D

      Delete
    4. za 25 tisíc ahahha zomrem, keby jsi aspoň znal opravdovou cenu :D

      jinak Baru kabelku ti přeju, ale víc by jsem ti přála 2.55 jestli víš jak to myslím =))

      Delete
    5. Taky by mě zajimalo, kolik kabelka stojí :)

      Delete
    6. zalezi na velikosti...ty nejvetsi stoji v Britanii temer tri tisice liber...takze asi 90 tisic korun :) V zadnym pripade ne 25 tisic...za to si v Chanelu clovek moc nekoupi :)

      Delete
  3. Jsem opravdu šťastná, že mám právě Le Boye ve svém šatníku a určitě mě omrzí, stejně jako Proenza.

    ReplyDelete
    Replies
    1. .. fakt ani nevím co napsat na tohle. prostě v 17 letech mít tolik designérských kabelek dohromady PC stovky tisíc, psát o nich ještě tímhle stylem, nevím , kam koukali tví rodiče při výchově..ale tak říká se, že jablko nepadá daleko od stromu. to je šílený prostě. šla jsem do topshopu pro nějaké oblečení a koupíš si kabelku Chanel?:D to je fakt dobrý jako. teda, máma ti to spíš koupila, protože tím řečem že si na kabelku za 40 tisíc ( v tomto případě Proenza) našetříš za tři měsíce, na to ti fakt nikdo neskočí...rodiče a hlavně ty by ses měla zamyslet nad svým přístupem k životu a k financím. už jen tím stylem jak píšeš , je vidět že jsi ještě dítě - a fakt si nemyslím, že 17ti letá slečna co si na to ani nevydělá by měla mít chanelku za víc než sto tisíc.. doufám, že není takových dětí jako ty víc, toto je fakt šílené

      Delete
    2. taky že jsem nechtěla, ale toto se nedá prostě.. že ti to samotný není blbý..:)zhýčkaná rozmazlená holka, který rodiče koupí první poslední. znám spoustu lidí, kteří vyrůstali v zámožném prostředí,a umí investovat peníze, vydělat si na život a nejsou poznamenaní tím, že mají tučná konta. což se o tobě říct nedá ani náhodou.. by mě zajímalo, jaký budeš mít život pak, romwe a chicwish asi do konce života dělat reklamu nebudeš a rodiče ti taky nebudou kupovat kabelčičky pořád. takovýhle přístup je asi to nejhorší, co můžou svýmu dítěti do života dát. good luck

      Delete
    3. Ok, tak hlavně že se známe :)

      Delete
    4. Bože, taká koncentrovaná závist ! Myslíte si, že teď Bára půjde a hodí ty kabelky do popelnice nebo co ? Jako proč by si je nemohla pořídit, když na ně má ? A právě že v tomto věku je normální, že holky tou po pěkných kabelkách a kdo jste, že jí soudíte ???

      Delete
    5. A hlavne anonym hore ona napísala neomrzí a nie omrzí -_-. A ja som toho názoru že keď na to ľudia majú nech si kúpia čo chcú ... a kebyže jej mamka vie že pôjde dohabaná ako voláka kolotočárka tak jej určite nič také nekúpi ale Barča je úplne najviac štýlová mladá baba akú som kedy videla! Tento blog je skvelý a plný inšpirácií len tak ďalej :) Držím ti palce. A závistlivých ľudí môžeš mať ...vieš kde :D

      Delete
  4. Tento luxusný život ti fakt závidím (v dobrom samozrejme). Po klasickej chanelke alebo birkine túžim už od mala. A táto je naozaj krásna :)

    ReplyDelete
  5. ahoj mohla by som sa ta spytat ze ci si ju kupovala v cechach alebo v nemecku?? a kolko asi stala? Dakujem
    Rebeka

    ReplyDelete
  6. No kabelka teda hruza...nic krasnyho na tom nevidim za ty prachy-to bych zainvestovala do neceho poradnyho urcite nee do kabelky.

    ReplyDelete
  7. je krásná!! líbí se mi mnohem víc než klasika :)

    ReplyDelete
  8. Určitě se mi líbí víc než klasická!! Příjde mi více zajímavější a vypadá víc stylově:))

    ReplyDelete
  9. Moc Ti ji přeju! Le boy je i má vysněná kabelka, tak snad si jí někdy koupím...doufat v to můžu :D
    Moc se těším na outfity s ní!

    ReplyDelete
  10. ty máš 17?:) a tá kabelka je krásna.. možno v budúcom živote :D

    ReplyDelete
  11. Le Boy je rozhodně ta nejhezčí kabelka vůbec :)

    ReplyDelete
  12. Nice jsem zvedava jak ji skombinujes :)))*

    ReplyDelete
  13. Love the bag! I like how it is just slightly more edgy than than classic one. Can't wait to see it in some posts! :D

    www.fashion-oh.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. how much was it???

    ReplyDelete
  15. Super volba :-) aj mne sa viec paci Le Boy, ta klasika je uz taka usadlejsia, tato je mladistvejsia

    ReplyDelete
  16. Ad negativní komenty: já bych si tak drahou tašku nekoupila, protože takové částky musím davat na výdaje nebo treba na bydlení atd. Ovsem u tebe chápu, jak k takove koupi pristupujes. tebe asi zivi rodiče a nemas pochopitelně jeste představu, jak náročné je komplet financovat svůj život a k tomu ještě luxusní šatník :) nemyslím to zle, ani nemáš věk na to, abys to věděla. užívej si, že máš teď možnost takové bezstarostné koupě, takové kabelky jsou napořád :) podle mě ti anonymové nemají co vyčítat. Jak moc drahé ty věci doopravdy jsou, zjistíš až časem.
    iveta

    ReplyDelete
  17. Je krásna a ja rovnako tužím a verím, že sa dočkám klasickej Chanel. Je to kabelka na celý život, je klasická a vždy in. Le Boy ma tiež najprv nezaujal, ale postupne ako som ju videla na rôznych blogoch sa mi zapáčila..Skvelý výber...:)

    ReplyDelete
  18. Kabelka je krásná a nadčasová a moc ti ji závidím - v dobrém :-) No a pro všechny hejty - kdybyste měli vy možnost koupit si takovou kabelku, tak si myslím, že po ní sáhnete bez mrknutí oka a bude vám celkem jedno, jestli je vám 17 a nevydělali jste si na ni úplně sami. To jen prostě nám, co máme ,,obyčejné'' příjmy, připadá taková částka za kabelku nehoráznost.

    ReplyDelete
  19. Muzu se zeptat,co delaji tvoji rodice za praci?a kolik stala ta chanelka? :-) dekuji

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nejsem si jistá, ale myslim, že mají hotel nebo tak něco, protože Bára má často fotky u nějakého hotelu ;D

      Delete
    2. dedukce jak Brno

      Delete
  20. Je pravda, že množství tvých kabelek už začíná hraničit se zrůdností. Mně se to nelíbí ne proto, že bych ti záviděla, jako spíš z důvodu, že toho vůbec neumíš využít. Když už se nemusíš ohlížet, kolik co stojí, člověk by čekal, že budeš aspoň trochu inspirativní. Třeba Andy ze Stylescrapbook má taky velký množství drahých věcí, ale na rozdíl od tebe nevypadá jako figurína z obchodu oblečená do posledních trendů. Je to vlastně škoda, máš potenciál fakt ukazovat věci, který se jen tak na ulici nevidí, ale v tvým podání je to jen ubohej průměr. Asi bude něco pravdy na tom, že není třeba utrácet stotisíce, aby člověk vypadal dobře, a naopak někdy ani stotisíce nepomůžou k tomu, aby člověk svýma outfitama upoutal.

    ReplyDelete
  21. Je krásná! Ikdyž se mi víc líbí obyč Chanel :))

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  22. Ja teda nezávidím nikomu na svete..som človek, ktorý dopraje. Prečo by nemohla mať takéto kabelky? Aj ja keby som mala peniaze, tak si možno nejakú kúpim. A je jedno odkiaľ má peniaze a či si dokáže našetriť za 3 mesiace. Bože môj. Preto radšej chodím na zahraničné blogy, pretože tam nikto nič také nerieši..práve naopak, doprajú. Človek si nemôže založiť ani blog, keď ho to baví, lebo Slováčky a Češky buď závidia, keď má niekto drahé veci alebo keď majú lacné, tak píšu, že ako to môže dať na blog, keď dá nejaké fotky s jednoduchým outfitom, už je oheň na streche lebo to nemá šmrnc a povedia, že to nosí každá druhá a že to nie je inšpirácia..a keď dá niečo odvážnejšie, tak už je to podľa nich prekombinované a nájdu si detail, aby mohli niečo vytknúť. Fakt nerozumiem tomuto zmýšľaniu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na většině zahraničních blozích jsou ale komentáře moderované...proto tam nic takového není

      Delete
  23. je krásná i když jsem čekala, že vsadíš na klasickou Chanelku i by se mi k tobě více hodila, ale je to samozřejmě tvá volba :) ať se dobře nosí Baru a vykašli se na závistivé kecy ;)

    ReplyDelete
  24. Baru, když píšeš, že tě Proenza omrzela, znamená to, že ji budeš prodávat? ;-)

    ReplyDelete
  25. Perfection! If I could afford it, i'd have it!
    www.styleandbeautyforless.co.uk

    ReplyDelete
  26. All the cheap asian clothes you wear..and you really expect people to believe you have real chanel.. Come on love who do you think you are fooling lol

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig