Thursday, March 13, 2014

THE SLIP ON SHOES


The number one trend in shoes this season? The slip on shoes! When I saw them for the very first time, I thought that they are so ugly. And here I am, half a year later, wearing my new slip on shoes with the snake print. I have found them last week and I am so crazy about them! They kinda remind me of Vans (which I have ordered a couple of weeks from Spartoo). I have worn a pair of skinny jeans, beige knit with a blouse and a cross body bag with them. I was walking a lot and this casual combination works for me the best. The weather now is really nice, so I am enjoying a lot of sun and iced lattes. Besides, I have to get another pair of slip on shoes in black. What about you and these shoes?

Jeden z hlavních trendů na jaro? Slip on shoes! Když jsem je viděla poprvé, vůbec se mi nelíbily. Teď jsem do nich zamilovaná a plánuji si pořídit také černé a leopardí. Tvarem mi trochu připomínají Vans, které jsem si před pár dny objednala ze Spartoo. Včera jsem měla chuť vyrazit v něčem víc "casual" a tak mi boty padly do noty. Nejsem sice fanouškem hadího potisku, ale na botách mě nijak neruší a přijdou mi s ním zajímavější. Přidala jsem skinny jeany, béžový svetr s vykukujícím límečkem a cross body kabelku. Užívám si, že s sebou nemusím tahat bundu a můžu zajít na iced latte nebo frozen yoghurt. Co Vy a slip on shoes? Už nějaké máte nebo Vás nechávají chladnými?


blouse - Choies / knit - American Apparel / jeans - Topshop / slip on shoes - H&M / bag - Rebecca Minkoff / jewelry - Michael Kors / sunglasses - Ray Ban


SHARE:

36 comments

  1. wow I personally love the slip on sneaker trend! comfy and stylish is the best. Love this snakeskin pair on you! I'm searching for a pair in leopard. xo, natalie http://natalieast.com

    ReplyDelete
  2. Until now, these slip ons are the only ones I like!
    Problem is : I can't find them anywhere, wanna cry haha
    & my country doesn't have a H&M webshop?!
    xo Lyn
    www.blondebutterflies.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. perfektní kombinace:-)a boty jsou zajímavé ;)

    ReplyDelete
  4. Tyhle botky se mi taky líbí, ale jak tak pozoruji, za chvíli je bude mít každý, a až tohle "šílenství" pomine, teprve potom si nějaké pořídím. :) Jinak ty botky jsou na celém outfitu nejzajímavější, a upoutaly mě na první pohled :)

    ReplyDelete
  5. Simply chic outfit!
    http://www.styleandbeautyforless.co.uk/

    ReplyDelete
  6. Jeany... To snad ani neni slovo, bud dziny nebo jeans prosim tohle pusobi strasne fakt!

    ReplyDelete
  7. Wow, I love the shoes! Very stylish and they go great with this outfit!!

    Fashion-Oh

    ReplyDelete
  8. předevčírem jsem si koupila tyto stejné a nemůžu se jich nabažit. nejdřív jsem chtěla počkat na ty prošívané černé, ale tyhle mi přijdou zajímavější :) měla jsem je k boyfriendům a vypadaly skvěle! V této kombinaci taky super!

    L.

    ReplyDelete
  9. Love this slipons!!! I have them too. If you have a minute visit my blog, new post up today!

    themaiddiction.wordpress.com

    Xoxo

    ReplyDelete
  10. Slip on vypadají moc hezky :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  11. Nádherný svetr :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  12. moc hezky botky, ten vzor se mi moc líbí :)

    www.levne-a-stylove.cz

    ReplyDelete
  13. Mi se líbí moc ale ve velikosti 39 už mi příjdou jako lodě :-D Nevzhledně mi prodlužují nohu, a tomu se snažím vždy vyhnout, takže je jen tiše všem závidím.

    ReplyDelete
  14. mam rovnake, ale chcem sa opytat, nosis do nich klasicke kotnikove ponozky alebo co? na boso predpokladam ze nie.. dakujem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nosím ještě menší než do balerín, takový ty jenom "nazouvací" :) Tyhle: http://www.hm.com/de/product/13856?article=13856-A :)

      Delete
  15. Líbí se mi také, ale hadí nejsou tak variabilní :) takže (zatím marně) hledám ty kožené černé :-(( nevíte někdo, kde v praze je mají?

    ReplyDelete
  16. Mě rozhodně chladnou nenechávají, jsem z nich přímo unešená! Já mám zálusk na nějaké černé se srstí :))
    Moc hezký outfit!

    ReplyDelete
  17. Tyhle "plátěnky" jsem viděla v H&M naživo a působily na mě strašně humpolácky, navíc už je nějak vidím na každém blogu, takže za mě tyto hadí ne, ale jinak mám plátěnky ráda.

    ReplyDelete
  18. Slip on shoes se mi nelíbí - působí humpolácky a hlavně nežensky. Kontrétně tyto hadí se mi přejedly, už je má spousta bloggerek, nicméně zakomponované do Tvého outfitu jsou ok. Téra

    ReplyDelete
  19. I also start to like these shoes, you look great with them!!
    xx, Kirsten

    http://www.thedressbakery.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Mně se nejdřív taky moc nelíbily:) ale teď mi už nepříjdou tak hrozné:) a když je vidím takhle na tobě, tak mi příjdou super!!:))

    ReplyDelete
  21. To se ti moc povedle! Boty se mi moc líbí:)

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  22. absolutely love this look - so pretty!

    www.thecasualclassic.com

    ReplyDelete
  23. se mi ty boty snad nakonec začnou líbit :))) Vansové se mi líbily vždycky, ale touhle elegantní podobou si pořád nejsem jistá. máš je ale super zkombinované!

    ReplyDelete
  24. In love with that jumper and your shoes!!

    xx Alisha
    www.alishayi.com

    ReplyDelete
  25. I am so jealout !!
    I tried on these shoes about 2 weeks ago, but sadly H&M does not produce shoes in size 42 so I had to leave them in the store :/

    xx Julia

    http://www.followthefashionrookie.blogspot.de/

    ReplyDelete
  26. Krásný outfit, palec nahoru za kontrastní límeček, pro nadcházející sezónu je to opravdu žhavý trend! Sama jsem si ho tak moc oblíbila, že jsem našla ty top kousky k zakoupení a napsala o tom článek na svých stránkách :-)) Ray-Bany nikdy nezklamou a hodí se ke všemu, takové brýle by měl mít každý doma. Jinak koukám, že hodinky Michael Kors jsou pěkně v kurzu. Já sama jsem našla trochu levnější variantu od Massima Dutti (článek na mých stránkách) a jsem s nimi opravdu nadmíru spokojená.
    www.poshlife.cz

    ReplyDelete
  27. great outfit! have these h&m slip ons as well and i love them!

    The Fashion Menue

    ReplyDelete
  28. Nice post. I used to be checking continuously this blog and I am inspired! Very helpful info specially the last part. I take care of such information much...led shoes

    ReplyDelete
  29. Nice Posting done by you. i always find you your blog interesting.keep on posting such nice things..led sneakers

    ReplyDelete
  30. I really enjoyed exploring your site.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig