Friday, April 11, 2014

APRIL WISHLIST


1. jeansTopshop / 2. top - Nelly / 3. bag - Proenza Schouler / 4. jacket - Reiss / 5. sneakers - Nike / 5. watch - Michael Kors /
6. lipstick - NARS / 7. slip ons - Asos / 8. shorts - Topshop / 9. heels - Asos

Some of you have asked me what is on my wishlist for this season. I have't done wishlist for a while, so I thought I would show you some items I would like to purchase. Tomorrow I am about to do a shopping spree with my friend, so I hope to find some of my wishes.

Někteří z Vás se mě ptali, co mám na svém jarním wishlistu, proto jsem se rozhodla o tom udělat článek a ukázat Vám, co bych si ráda pořídila. Zítra se chystám do Prahy, tak doufám, že si nějaké věci z wishlistu pořídím a případně pak udělám new in :)

1. What I really need is a pair of ripped jeans - I would like to get a pair in black and blue.
2. I have already bought a wrapped blouse in khaki, but I feel like I need one in white as well. It might be perfect with a leather skirt!
3. I have a lot of shoes on my wishlist - I need some pair of leopard slip ons and some new heels for summer. Also I am thinking about getting some Nike sneakers. I really didn't like this trend, however I really like this pair. So maybe I will order it.
4. I am also picking my new handbag - I really like this Proenza Schouler one, but I am also thinking about Mulberry or Givenchy.
5. I just ordered a pair of leather shorts. They are a must-have for summer!
6. Finally I decided to buy new watch - I like this one by Michael Kors. Besides that, I want some new lipstick for spring.

And what about you? What is on your wishlist?

1. Zamilovala jsem se do roztrhaných džínů! Ráda bych si koupila černé a modré. 
2. V minulém outfitu jste mohli vidět "wrapped" halenku v khaki. Chtěla bych si jí koupit také v bílé, myslím, že bude skvělá k džínům nebo koženkové sukni.
3. Na svém wishlistu mám i poměrně dost bot - kromě leopardích slip-onů a sandálů nad podpatku, bych si chtěla pořídit i nové tenisky. Přemýšlela jsem nad těmito od Nike, ale bojím se, že je neunosím. Nebyla jsem velkým fanouškem trendu tenisek, ale teď se mi začíná líbit. Jak to máte s teniskami Vy?
4. Momentálně mě baví tahle Proenza. Je možné, že se buď právě tahle nebo jiná designérská kabelka (Givenchy, Mulberry) na blogu objeví :)
5. Nedávno jsem si objednala koženkové kraťasy a už se nemůžu dočkat až mi přijdou!
6. Konečně jsem se rozhodla pro nové hodinky, a to konkrétně od Michaela Korse. Pravděpodobně s koupí ale počkám do Ameriky, kde vyjdou mnohem levněji. Kromě toho bych si také koupila novou rtěnku.

A co Vy? Co máte na svém wishlistu?


SHARE:

10 comments

  1. Aaaa! Všechno chci! Snad jen ty šortky bych nechala tvým štíhlejším nohám :))

    ReplyDelete
  2. BOŽE TA BUNDA !

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. to je fakt originalni, kupovat si dokola ty samy veci :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I kdyby, tak co? Vadí ti to? Já jsem třeba ráda za tip na bundu :) Káťa

      Delete
    2. jojo, paradni tip na neslusivou a neforemnou bundu za 17 000. neco takovyho zadna jina blogerka poradit neumi.

      Delete
  4. Skvělé věci :) nejvíc se mi líbí slip-ony :)

    www.stylesolution.cz

    ReplyDelete
  5. "Momentálně mě baví tahle Proenza." Přijde mi, že u tebe na blogu tuhle větu vidím nějak moc často. A co tvoje LV Neverfull nebo Le Boy ,co sis nedávno koupila? To už tě jako nebaví? Vzpamatuj se.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bára píše, že jí momentálně baví Proenza, ale nevšimla jsem si, že by psala, že jí její ostatní kabelky nebaví. Tak se vzpamatuj ty a nevýšlej si nesmysly. Jdi si raději ven provětrat hlavu. Evidentně to potřebuješ.

      Delete
  6. Ta bunda je nádherná! Mně by neslušela (asi), ale pro brunetku super. Zrovna nedávno jsem jí obdivovala u Essie Button. :) a ty kalhoty z TS chci taky.

    ReplyDelete
  7. Hruza,hruza,hruza.Jdi si na to vydelat :-)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig