Thursday, April 24, 2014

IN THE CENTRE OF VIENNA


Do you know the feeling when you plan something and it goes the other way around? Well, I can say that about my first day in Vienna - my notebook couldn't get connected to the internet and I had to improvise about my outfit. The weather wasn't as the forecast said, so I put this outfit up. I wore my new clouse with a pair of skinny jeans and leather jacket, since it was a little bit colder. I have added my kitten heels which I haven't worn for a longer time. I have some pictures from you from my stay in Vienna, so you will see them in my next post!

Znáte ten pocit, když si něco naplánujete a všechno je pak úplně jinak? Přesně tak nějak vypadal můj první den (a půl) ve Vídni. Přiletěly jsme v pondělí a podle předpovědi mělo být slunečno a 20 stupňů. Bohužel ale poprchávalo a bylo výrazně chladněji. Takže jsem s outfitem musela improvizovat. Kromě jiného se mi také notebook nechtěl připojit k internetu, ale nakonec se mi internet poedl zprovoznit. V tomhle outfitu jste mě mohli vidět v úterý, kdy jsme se pohybovaly hlavně v centru Vídně. Outfit jsem fotila ve čtrvti Kohlmarkt, hned vedle velkého Louise Vuittona a Mulberry. Zvolila jsem černé skinny, bílou halenku a koženkovou bundu. Dlouho jsem čekala až doplní roztrhané džíny na stránkách Topshopu, ale nakonec jsem se rozhodla vzít svoje staré džíny a "rozhrnout" si je sama. Přidala jsem ještě košili kolem a lodičky s páskem, které jsem na sobě už neměla dlouho. Ve Vídni jsem fotila i nějaké random fotky, které Vám ukážu v dalším článku, tak snad se Vám budou líbit :)



top - Sheinside / blouse - Choies / jeans - Topshop (DIY ripped) / jacket - Sheinside / heels - Zara / bag - Proenza Schouler / sunglasses - Ray Ban / watch - Marc by Marc Jacobs


SHARE:

17 comments

  1. go see the Teller/ Araki exhibit in Vienna! rare chance to see a lot of work by the great fashion photographer Juergen Teller-- http://juergenteller.tumblr.com

    ReplyDelete
  2. I hate when I can't access the weather forecast to plan my outfits! You look super comfy and cute!
    Nidhi
    An Unblurred Lady

    ReplyDelete
  3. Tyhle boty jsou jedny z tvych nejkrasnejsich! Strasne se mi to cele zase libi! Ty cernobile kombinace jsou na tobe vazne top!
    Dom by Dom

    ReplyDelete
  4. Love it, so chic and edgy <3

    Montaine
    iammontaine.com

    ReplyDelete
  5. super outfit! ta košile kolem pasu mě hrozně baví :) a těším se na random, už se mi po Vídni stýská :)

    ReplyDelete
  6. This look is so laid back yet chic, I love the shirt tied around your waist and Hope you have an amazing time in vienna xo

    stylegrande.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  7. Dosť jednoduchý outfit ale aj napriek tomu sa mi naozaj páči! Topánky su naozaj pekné,tiež by sa mi jedne takéto elegantné zišli.

    ReplyDelete
  8. Hezké fotky!!! Imrpovizase s outfitem se moc povedla!! Tahle kombinace ti moc sluší:))

    ReplyDelete
  9. Nejlepší boty!! ach, jsou tak krásné :)

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  10. Ein wirklich wundervolles Outfit.
    Die Bluse sieht top zur Lederjacke und der Hose aus. Wirklich eine tolle Kombi !
    Das Leid mit dem Wlan kenne ich . War bei mir letztes Jahr in Amerika und da ich ohne Eltern da war, war das ganze noch ein bisschen ärgerlicher.

    xx Julia

    P.S. Bei mir läuft gerade ein Gewinnspiel für einen 50€ Gutschein von Mydays. Vielleicht bist du ja interessiert ?

    http://followthefashionrookie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Máč ty boty dlouho? Podobné sháním. Díky

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano mám, kupovala jsem je už před rokem a půl v Zaře, ale podobné určitě najdeš na Nelly nebo Asosu :)

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig