Friday, May 23, 2014

EYE MAKE-UP: 4 EASY STEPS


A lot of you kept asking me about my eye make-up an begged me to make a tutorial about that. First, I wasn't really sure how to shoot the tutorial, but I gave it my best and here it is. I hope that some of you will find this useful. The make-up is super easy and super quick!

Hodně z Vás se mě ptalo, jak si maluju oči a jestli bych neudělala nějaký tutorial. Nejdřív jsem si tím moc nebyla jistá, nevěděla jsem, jak to všechno nafotit, ale tak doufám, že návod někomu z Vás pomůže a že se Vám článek bude líbit. Líčení je opravdu jednoduché a rychlé, mně zabere tak 5 minut :) 



The first two steps is about the eye shadow. I use a nude/beige one as the primary one, which makes the eye bright. Then, I apply an dark brown shade in the back of the eye lid, just like an "smoky" eye, which  creates this beautiful effect. I usually use my Naked palettes, which work the best for me.

První dva kroky se týkají stínů. Jako první nanesu světlé stíny (přes celé víčko), které oči rozzáří. Pak na zadní stranu víčka přidám tmavě hnědé stíny, jako při "smoky" eye a protáhnu je až k spodnímu víčku. Stíny mi vyhovují od Naked, většinou používám svojí Naked Basic nebo Naked 2 paletku.


Then I apply my liquid eye liner to get the "bold" look and the last thing I use is my mascara. And this is it! Super easy and super good looking! Here is how the result looks like:

A nakonec přidám tekuté linky a řasenku. Linky mi nejvíce vyhuvují od Mac, nerozpíjí se a dobře se aplikují a řasenku od YSL. Na tomhle líčení mi nepřijde nic složitého a navíc vypadá dobře. A tady je výsledek:


   

SHARE:

15 comments

  1. Líčení ti sluší :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Shocking je asi nejlepší řasenka, co jsem kdy měla!

    ReplyDelete
  3. Máš krásné velké oči, takže tobě musí slušet každé líčení:)) Tyto barvy jsou vážně moc hezké:))) Naked paletku bych si moc přála♥:D

    ReplyDelete
  4. Tohle liceni ti neslusi, vypadas jak kdybys byla porad pod parou, promin, nechces vyzkouset neco jinyho? Byla by to fajn zmena.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nahodou! jsi krasna a mas pekne oci, tohle ti moc slusi !! :-)

      Delete
    2. suhlasim, pre tvoj tvar oci sa vobec nehodi davat si este nieco pod oko, vyzeras tak.. pouzito a znicene. ty mas gulate a padnute oci s velkymi vieckami a este si to zvyraznujes, mala by si ist skor do klasiky, oci trocha dvihnut a pretiahnut, tiene ani nepouzivat, a urcite nie robit si nimi este polkruh nad okom. okrem toho cele to licenie, linka svetle tiene a oramovat tmavymi je take lacne a prvoplanove. A ruz ti vobec, vobec nejde, bud matny alebo nic k tvojim peram.
      no a posledna vec, anonym to napisal slusne a milo, ako navrh, takze tvoje detinske tvrdohlave nie,nechcem, tu neni namieste.
      neviem, davnejsie som si vsimla ze na to ze mas celkom peknu tvar, stale na tebe nieco vadi, vyzeras zostarnuto, unavene. a ty si to robis sama. to ze sa takto malujes uz dlho neznamena ze to je skvele, preco si teda nedas poradit, nikto ti nechce zle:D

      Delete
  5. Dá se Naked koupit u nás? Děkuju!

    ReplyDelete
  6. hezké, líbí se mi to,máš hezké oči :)

    ReplyDelete
  7. I love your eye makeup. Thanks for the tutorial, I've actually been wondering how your do yours. Now it's just the matter of making it work for my small eye ahaha.

    xoxo,
    Patricia

    http://patriciacastelo.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  8. tak tady na těch fotkách jsi nádherná! :)

    http://evaheartslife.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig