Saturday, May 10, 2014

THIS MONTH NEW IN


 Last few days I wasn't feeling very well. I feel stressed out, I have to learn a lot and I cannot give my blog and looks the time I wish I could. Anyways I hope that this mood will fade away soon. Because I am stuck at home, learning and studying, I thought I would at least show to you some of my new items! I hope you will like them and will have a better weekend than I do!

Posledních pár dních mi není úplně dobře. Maturita je opravdu stresující a tak se blogu ani outfitům nemůžu věnovat tak, jako předtím. Blogovat mě baví, ale skloubit oboje dohromady není lehké. Doufám, že tohle období bude ale rychle pryč. Ceý víkend jsem doma, musím se učit na maturity z matiky (která je v Německu bohužel povinná) a tak mě napadlo, že bych Vám alespoň ukázala nějaké nové věci. Kromě toho tu new in nebyl už dlouho. Tak snad se Vám budou líbít a doufám, že trávíte víkend líp než já!



I was looking for these shoes for ages! When I liked the print, the size was sold out or when the size was okay, the color looked weird... I ended up ordering these ones from Persunmall and I absolutely love them!

Leopardní slip ony jsem sháněla celou věčnost. Když se mi líbil potisk a barva bot, tak neměli mojí velikost. Když už velikost měli, tak zase boty vypadaly divně. Nakonec jsem si objednala tyhle z Persunmall a hned jsem si zamilovala! Myslím, že tu s nima uvidíte hned několik outfitů!



Mint and baby blue are my favorite spring/summer colors, so when I saw this leather jacket I had to have it! I had a gift card to Zara, so I didn't have to pay the whole price. I wore it a lot, but I haven't shown it on blog yet. However I would like to post some outfits with the jacket as well.

Mátová a baby blue jsou moje oblíbené jarní/letní barvy. Tuhle koženkou bundu jsem viděla na několika blozích a hned se do ní zamilovala. Když jsem jí viděla v Zaře Na Příkopech, tak to byla jasná volba. Z Vánoc jsem ještě měla dárkovou kartu do Zary, takže jsem nemusela platit plnou cenu. Moc se mi líbí a dofám, že s ní něco nafotím i na blog. 



I ordered a new pair of sneakers a couple of weeks ago. I planned to wearing them in regular outfits, however I ended up wearing them in gym only. I really like wearing a sporty shoes, but I feel like it doesn't match my style. What do you think? Should I face "my fear" and wear them regularly?

Před několika týdny jsem si objednala nové tenisky Nike. Původně jsem je chtěla nosit normálně, ale nakonec je nosím jenom do posilovny. Sportovní boty se mi v outfitech líbí, ale přijde mi, že se ke mně tehle styl moc nehodí. Co si o trendu teniskek myslíte Vy? 



I used Daisy by Marc Jacobs for 2 years now and I feel like I needed a change. I got myself a Chanel toilet water and I like this one way better now! I was a little bit scared, because it is not a usual perfume, but it lasts long and I can only recommend it!

Poslední 2 roky jsem používala Daisy od Marca Jacobse. Trochu mě už omrzela, tak jsem se rozhodla pořídit si nějaký nový parfém. Nakonec jsem zkusila toalerní vodu Coco Mademoiselle. Měla jsem strach, že nevydrží tak dlouho, ale musím říct, že má stejnou výdrž jako klasická voňavka. Můžu jí jenom doporučit!


Last thing I wanted to show to you is my ankle Converse. I have already said in my last article that I like Converse a lot and I feel like having a pair of the high ones is also a must have! Which one do you like better? Anyways, I hope you liked my newies and if you had any questions, just let mw know! Besides, I wanted to thank you all for the sweetest comments in my last article! It made ma really happy to hear that you liked that type of article. I was thinking about doing more posts like this, maybe some "How to wear" tips or something like that. What do you think?

Poslední věc, kterou bych Vám chtěla ukázat, jsou černé vysoké Conversky. Už v minulém článku jsem psala, že jsem si tenisky Converse oblíbila celkově a myslím, že vysoké černé patří k základu. Tak doufám, že se Vám věci líbí a pokud máte nějaké dotazy, tak mi je napiště do komentářů nebo na Ask. Také jsem Vám chtěla poděkovat za komentáře k poslednímu článku! Moc mě potěšilo slyšet, že se Vám takový článek líbí (hlavně když jsem ho psala "z nouze" před ústní maturitou). Přemýšlela jsem, že bych mohla dělat podobné články, třeba jednou do měsíce "How to wear" nebo něco v tom stylu. Co Vy na to?

Follow on Bloglovin - Like me on Facebook - Follow on Twitter - Ask me on Formspring Ask.fm



SHARE:

36 comments

  1. Love the leopard shoes! xx

    http://www.aimeroseblog.com/

    ReplyDelete
  2. Love every single thing your got, especially the leopard slip ons!


    http://jeansandroses.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. fajn clanok az na to ze ta bunda neni matova ale skor pudrova modra

    ReplyDelete
    Replies
    1. to je prave ta baby blue ;)

      Delete
  4. cool stuff!

    www.bstylevoyage.blogspot.com
    xx

    ReplyDelete
  5. Tie slip ony sú vážne dokonalé! :) Síce leopardí vzor na oblečení veľmi neobľubujem, na nich sa mi páči.
    Coco Mademoiselle vonia úžasne! :3

    ReplyDelete
  6. Mne sa tie Nike tenisky velmi pacia a celkovo teniskovy trend. Nie je asi velmi postave-lichotiaci a gazelie nozky asi nevycari, ale predsa ma to bavi. Vsetko pre dobro noh! :)

    ReplyDelete
  7. Ty leopadní slip ons jsou boží!!! Taky zvažuju jít do tohoto vzoru.:)

    Style by Eliza.

    ReplyDelete
  8. moc hezké věci a minulý článek se mi také moc líbil :)

    ReplyDelete
  9. Cool stuff :) I want all :)

    ReplyDelete
  10. ta bundicka je proste krasna :) <3

    ReplyDelete
  11. Super věci ta bunda je pěkná :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  12. skvělé věci! moc se mi líbí leopardí slip-ons, ty si taky chystám pořídit a i bundička je krásná! taky se mi tahle v Zaře líbila, ale přišla mi moc tuhá, tak jsem si pořídila podobnou jinde a ta je mnohem lepší :) snad ti ta tvoje povolí :)

    ReplyDelete
  13. Nějaký slip ony prostě potřebuju, jen najít ty správné a conversky jsou klasika. :)

    ReplyDelete
  14. Vybrala jsi skutečně krásné věci a těším se, až je uvidím v outfitech :). Články typu How to wear, by se mi určitě líbily a určitě by mi pomohly! :)
    Kde jsi prosím konkrétně koupila ty Conversky?
    PS. Držím palce na maturitu!

    ReplyDelete
  15. woooow perfect!

    love,
    JS photography

    ReplyDelete
  16. Přesně, dělej víc takových článků, jiných, než outfity:) Ta Chanelka je nádhernáá <3 Já si jedu svojí Juicy Couture, ale k mamce na ní občas chodím:D) A nastříkala jsem si jí aspoň do atomizéru ze Sephory haha :D)

    ReplyDelete
  17. Ty leopardní slip-ony jsou vážně supr :) a jak píšeš o trendu sportovních bot, tak tenhle trend se mi vůbec nelíbí. Říkám si, jestli nejsem trapná, když je nosím na běhání :D

    ReplyDelete
  18. Slip ony také sháním ale nějak mi žádné zatím nepadli do oka. Ta bundička je úžasná, už jsem podobnou viděla na pár blozích a začíná se mi dost líbit :) Jinak converse jsou naprosto úžasné, mám čtyři páry každé v jiné barvě ale černé zatím ne, přemýšlím že si koupím nízké černé :)
    www.bokattyna.blog.cz

    ReplyDelete
  19. Od Chanelu mám klasickou vůni z této kolekce a jsem s ní neskutečně spokojená!! už ji nikdy nedám z ruky :D

    ReplyDelete
  20. wonderful stuff, i love the shoes from persunmall! hope you have better days now:)
    katiy♥

    ReplyDelete
  21. Ty leopardí slip ony jsou dokonalé! :)

    ReplyDelete
  22. Great shoes! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. Všechno nádherné! Těším se na outfit s bundou :)

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  24. já myslím, že právě tobě budou tenisky v outfitu slušet moc :)

    ReplyDelete
  25. this nikes are so beautiful, you should definitely wear them in every day oufits. i'm saving money for similiar ones, i want them so much! loove your style! all of your stuff is so pretty! xx <3

    ReplyDelete
  26. Konversky mám úplně stejné :)

    ReplyDelete
  27. já jsem za trend tenisek hrozně ráda :))

    ReplyDelete
  28. How to wear si urcite rada prectu, tablet se hodi ja ho beru na dovolenou, je skladnejsi a lehci nez PC a od te doby co mam tablet uz ani notebook doma moc nezapinam.

    ReplyDelete
  29. I have tried many different online casinos enough modern slot on line but stopped here

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig