Thursday, June 19, 2014

BACK TO STRIPES


Today I wasn't feeling well at all. Yesterday my back started to hurr really bad, I had to take a lot of pain killers to even fall asleep and the pain started in the morning as well. Besides I have a "bad hair day", the dampness and the sunshine reflects on the condition of my hair. As I said, not feeling well, I went for a "safe" combination of my wrap blouse and bodycon dress underneath. I have added my new sandals and see-through clucth, which I am still in love with. Today I hope to get better, sothat we can go to the city in the afternoon :)

Už od včerejška mi není dobře. Večer mě začaly šíleně bolet záda, tak jsem si musela vzít prášky na bolest a usla jsem už kolem šesté večer. Dneska ráno mě znovu začaly bolet, tak doufám, že mě to brzy přejde :/ Kromě toho mi místní vlhkost nevyhovuje na vlasy, vlní se mi a celkově nevypadají nejlépe. Jak už jsem řekla - není mi dobře, tak jsem si oblékla kombinaci, o které vím, že funguje. Přes černé bodycon šaty jsem si vzala oblíbený wrap top. Přidala jsem nové sandálky a průhlédné psaníčko, které stále patří k mým nejoblíbenějším. Doufám, že se mi během dne udělá líp, abychom po obědě mohli vyrazit do města :)



top - Martofchina / dress - COS / sandals - Asos / clutch - Choies / sunglasses - Ray Ban / watch - Michael Kors

SHOP THE LOOK







SHARE:

18 comments

  1. sluší ti to:) a ať je ti líp!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji, snad to bude lepší, ale vypadá to na zánět močáku :(

      Delete
  2. Skvělý outfit :) tak ať je ti líp!

    ReplyDelete
  3. S těmi vlasy mám vždy u moře stejný problém...ale tobě to na kráse rozhodně neubírá:)) Navíc ten top ti hrozně sluší:))

    ReplyDelete
  4. Love the see-through clutch! Very chic, I would really like one but I would feel weird with people seeing what's in my bag hahah. Great look though. :)

    www.fashion-oh.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Typická ty ;) Krásny outfit a hlavne sa uzdrav ♥

    ReplyDelete
  6. Wow, this outfit is so perfect! I adore every single piece!

    ✺✺✺ Linnae from LinnaeDesign ✺✺✺

    ReplyDelete
  7. Zkus přestat nosit tak vysoké podpatky, na záda to není moc dobré je nosit pořád :) sama jsem je nosila a nemohla jsem vydržet bolest zad. Když jsem si koupila pantofle od Schollu, přestaly bolet :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Měla jsem ledvinovou koliku a akutní zánět, takže podpatků se vzdát nemusim :)

      Delete
  8. Opět dokonalý outfit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  9. ach jo, záda dokážou vše opravdu zkazit, bolest zad je fakt děsná, snad už se cítíš trochu lépe! Na fotkách však vypadáš úžasně, rozhodně né, že Tě něco bolí, umíš asi dobře maskovat :). Jinak wrap top na Tbě vypadá fantasticky!

    ReplyDelete
  10. Krásný outfit, obdivuji tě v těch botkách - já bych se na podpatkách jen s tenkými řemínky asi zabila :-)
    Jinak ať jsi brzo fit - to je opravdu otrava být na dovolené nemocná :-(. Mě takhle zase na dovolené na St. Thomas pršelo :-( - což byl taky opruz!

    ReplyDelete
  11. Ktasna ako vzdy!!! Prosim, odkial mas obal na Iphone??? Dik Sylvia

    ReplyDelete
  12. Such a lovely look, I like you purse! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig