Saturday, June 21, 2014

THE UGLY SHOES


I know that this outfit is not gonna be everyones cup of tea. I am pretty sure there is a majority of you, that will hate the Birkenstocks. Well, I thought so as well. I hated them. Then I tried them at Topshop and I have to say that I started to liked them. Now, here in Jamaica, I cant take them off! Maybe its because of my medical condition (as you might know - I had to go to the hospital, where they told me that my kidneys stopped working for a while and I have an infection). So yes, I am not feeling good, I have to take antibiotics, have to rest and lie in my bed. The last thing in mind right now are heels, skirts and other uncomfortable things. So today, here is a "vacation" and casual look - skinny jeans, shirt, tied shirt and my Birkenstocks! What do you think of them?

Je mi jasné, že už anonymové žhaví klávesnice s komentáři typu "Báro, co to máš na nohou?" nebo "To si vyšla z nemocnice?". A vlastně jo, vyšla. Před 2 dny jsem musela jet tady na Jamajce do nemocnice, kde mi řekli, že jsem prodělala ledvinovou koliku a mám akutní zánět ledvin. Takže proč to nenechat v nemocničním duchu? Já jsem fanoušek Birkenstocků nebyla, pak jsem si je ale zkusila a musím říct, že jsem si je zamilovala. Tady na Jamajce je skoro nesundám. Možná je to i proto, že poslední věc na kterou mám teď náladu (jelkož mám antibiotika, nesmím na sluníčko a musím ležet) jsou podpatky, sukně a další nepoholdné věci. Takže dneska tady máte takový pohodlný outfit - tričko, džíny, košile kolem pasu a nové pantofle. Co si o nic myslíte Vy? Už je máte nebo zůstáváte věrní jiným botám?


top - COS / skinny - Topshop / blouse - Choies / shoes - Topshop / bag - Chanel / watch - Marc by Marc Jacobs /
sunglasses - Ray Ban

SHOP THE LOOK





SHARE:

21 comments

  1. Jsou úžasné, jestě s tou Chanelkou...<3 Krásný kontrast luxusu a pohodlí!
    Moc se mi to líbí! Snad budeš brzy zdravá a bude Ti líp :)

    ReplyDelete
  2. Náhodou pěkný outfit :) brzy se uzdrav

    ReplyDelete
  3. já tenhle trend pantoflí asi nepochopím, ale na ledviny si davej bacha, stačí jednou a jsou s nimi problemy cely zivot :(

    jinak ti to sluší, na pohodu outfit :)

    ReplyDelete
  4. As always lovely

    http://madeleinelifee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. A víš co? Právě mě takové komentáře vždy nakopnou! Cítím se pak ještě vyjímečněji! Já ty pantofle miluju a ty v nich vypadaáš skvěle! ♥

    The little blonde

    ReplyDelete
  6. Už je to fakt trapný, jak pořád propaguješ eshop spartoo.cz ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Spíš Tobě spíš vadí, že s ním spolupracuju ;)

      Delete
    2. pochybuju, že jí vadí zrovna tohle.. mně osobně je taky dost nepříjemný, když to takhle "nenápadně" podstrkuješ skoro v každém článku

      Delete
    3. Nepodstrukuju to nápadně, nemám problém říct na rovinu, že s nima spolupracuju :) A když Ti to tak vadí, tak to číst nemusíš :)

      Delete
    4. Ano, Baruško, závidím ti, že s nima spolupracuješ (y) :D Bože, proč když někdo napíše, že se mu něco nelíbí, tak si hned každá blogerka naivně myslí, že závidí. Jen mi prostě vadí, že když chceš dát odkaz na boty, které propaguješ v outfitu, tak dej aspoň normální odkaz na výrobek a ne odkaz na eshop a takový ty štítky, podle kterých se lépe hledají věci.

      Delete
    5. Jestli Ti to tak moc vadí, tak to číst nemusíš.

      Delete
  7. Mně se tenhle trend "ortopedických" pantoflí strašně nelíbí, ale musím uznat, že k tvému outfitu mi to výjimečně sedí :)

    ReplyDelete
  8. Super skvelej outfit, Baru! Moc ti to slusi, tyhle boty jsou k tomu fakt skvely, jeste ta dzinova kosile kolem pasu <3 uzasny fakt! Na tobe to vypada dost nevsedne, ale nechapu, jak by to nekdo mohl shazovat, i kdyz on se vzdycky nejakej zavistivej blbec najde.

    ReplyDelete
  9. Já bych do nich taky šla. Jsou fajn, aspoň trošku změna.
    EJNET

    ReplyDelete
  10. Nechápu proč by všichni měli pořád nosit jenom podpatky. Tyhle pantofle vypadají dobře a hlavně jsou pohodlné, a to je na dovolené důležité. Jinak moc pěkný outfit- v jednoduchosti je krása :)
    Přeji Ti brzké uzdravení, a aby jsi si to tam užila :)
    Monika

    ReplyDelete
  11. Tyhle šlupky nosim už X let... ale jinde než doma bych je teda nenazula.. :/ mě spíš fascinuje, že se prodávají už já nevím jak dlouho u každýho druhýho vietnamce či v ortopedických potřebách, nikdo o ně ani nezavadil, ale stačí, aby se objevily v Topshopu, nebo v kterémkoli jiném obchodě a najednou je musí mít každá bloggerka.. nosila by je některá, aniž by to teď bylo strašně "in".? nemyslím si

    ReplyDelete
    Replies
    1. Přesně tak.

      To bylo první, co mě napadlo, tyhle boty nosi ( nosili) už generace lidí před námi jako pohodlné boty na doma, přezuvky do školy apod. a najednou, přímo řetězovou reakcí z toho bloggerky, jedna po druhé, udělají modní hit..:-)

      Buď spolupracují ( nebo by chtěly spolupracovat) všechny s Topshopem ( což bych ještě pochopila) nebo fakt nevím.:-)

      Boty jsou pohodlné, to tedy jo, ale hezké nejsou ani omylem..

      Ale když se svýho času dal udělat extra modni hit i z gumáků, které se vždy nosily akorát tak do deště na táboře nebo do chlíva.. do dneška v nich lidi v Praze potkávám.. ( v létě :-)

      Delete
  12. To som presne tusila, ze pojde o ortopedaky :)) Mne sa to strasne paci a uz som kupila jedny na von (aby som nenosila tie domaca, haha:D) Kupovala som ich v normalnom obchode so zdravou obuvou fakt za hubicku ^^ a su uzasne ^^
    Peacock & Pineapples

    ReplyDelete
  13. Uff uf uf, tak těm nikdy nepřijdu na chuť. Ale od kotníků nahoru supr! .)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig