Sunday, June 29, 2014

MY SUMMER ESSENTIALS


Today I would like to talk about my summer essentials. I have already written an article about my closet essentials, however summertime means for me a traveling time, which means that I need to go for more comfortable clothes. I would like to show to you some of my summer essentials, that you will meet a lot on the blog in the next months! I was thinking about writing posts like this for every season, what do you think? Besides, I have created an eshop, where you can buy my clothes, just click here!

Dneska bych Vám ráda ukázala věci, bez kterých bych se v létě neobešla. Už jsem jednou dělala podobný článek "My closet essentials". Léto pro mě znamená cestování, při kterém preferuji pohodlí, což znamená, že volím spíše pohodlnějjší kousky. Takže tady jsou věci, bez kterých bych se v létě neobešla. Určitě je tu teď na blogu uvidíte často. Přemýšlela jsem, že buch takové články dělala na každou sezonu, co Vy na to? Kromě jiného jsem si založila vlastní eshop, kde můžete najít moje starší oblečení. Stačí kliknout sem!


1. Denim 


Summertime is perfect time for wearing denim! I am not talking about jeans only, I love denim jackets, blazers, shirts and shorts as well! I usually pair it with black and leopard print. I would like to purchase a denim playsuit as well.

Léto je perfektní období na nošení denimu. Kromě toho klasického na džínách, mám na mysli i denimové košile, trička, bundy, saka nebo šortky. Větštinou denim kombinuji s černou a leopardím potiskem. Na léto bych si chtěla pořídit i denimový playsuit.

2. Crossbody bag


I travel a lot during summer, that means that a crossbody bag is the perfect choice during discovering cities. I love my Le-Boy bag. You can wear it with casual, elegant or simple looks and it will still look gorgeous. Besides, the size is perfect for all I need when walking around town.

V létě hodně cestuji a proto potřebuji kabelku, která je praktická. Crossbody kabelky mi přijdou na cestování ideální. Moje nejoblíbenější je Le Boy - vejde se do ní přesně to, co potřebuji, není těžká a řetěz netlačí. Kromě toho se dá nosit jak s "casual", tak s elegantnějšími looky. Pokud nepotřebujete s sebou tolik věcí, rozhodně doporučuji (Mini) MAC od Rebeccy Minkoff, kterou také nosím často.

3. Stripes


When you say summer, stripes come immediately in my mind. I love stripes on shirts and blouses, no matter if they are vertical or horizontal. Stripes simply belong to summer.

Když někdo řekne "léto", automaticky myslím na proužky. Miluji pruhovaná trička a halkenky, ať už se jedná o vodorovné nebo horizontální proužky. Pruhované věci k létu prostě patří!

4. Slip ons


I bought my first slip ons in February and since then I had to have another 3 pairs. Right now I own black, snake-printed, leopard-printed and plaid ones. I love them more than loafers (which were my nr. 1 shoes last summer). They are really comfortable, walkable and chic as well. My favourite ones are from Topshop, H&M and Persunmall (yes, it is an asian eshop and yes, they are really comfortable).

První slip ony jsem si koupila v únoru. Od té doby mi do botníku přibyly další troje - mám je v černé, (nově) kostkované, s hadím a leopadním potiskem. Minulé léto jsem nosila hlavně mokasíny, tenhle rok je nahradily právě slip ony. Líbí se mi mnohem víc, jsou pohodlné a vypadají opravdu dobře. Moje jsou z Topshopu, H&M and Persunmallu (ano, je to asijský eshop a ano, jsou poholdné).

5. High waisted shorts


I love high waisted bottoms. High waisted shorts are perfect for summer. I own a pair in black and white by American Apparel and they are the best. I need a pair in denim for this summer as well.

Jednoduše miluju šortky s vysokým pasem. Z Ameriky jsem si přivezla jedny v černé a jedny bílé, oboje z American Apparelu a přijdou mi nejlepší. Ještě bych si ráda koupila nějaké klasické džínové, přemýšlím nad značkou One Teaspoon.

6. Playsuits, jumpsuits and rompers


Is there anything better to walk around the city in than in playsuits or jumpsuits? For me, these are the number 1 choice when I want to feel comfortable in a hot summer day. There are many ways you can wear them - with heels, flats or even sneakers. 

Je něco pohodlnějšího na chození po městě než playsuit nebo jumpsuit? Pro mě to je na dovolené ve městě číslo 1. Také se dají kombinovat prakticky s čímkoliv - s podpatky, se slip ony nebo třeba s košilí okolo pasu a teniskami.

7. Ray Bans


I wear sunglasses the whole year. In summer I actually need them. My all-time favorites are my Wayfarers (they are men) by Ray Ban. A couple of days ago I have found this model by Ray Ban, which I like a lot, so I am thinking about buying it as well.

Sluneční brýle nosím celý rok. Léto je snad jediné období, kdy je opravdu potřebuji. Moje nejoblíbnější jsou tyhle pánské Wayfarery od Ray Ban. Před pár dny jsem našla tenhle model, také od Ray Ban, o kterém teď přemýšlím. Nejdříve si je ale chci zkusit v nějakém obchodě. 

8. Asymmetrical skirts


I like bodycon skirts themselves, however I like the asymmetrical ones even more. They look really different from what you usually see and make even a simple outfit stand out. My absolute favorite are from Choies (left) and Topshop (right).

Bodycon sukně samy o sobě mám moc ráda, ale musím říct, že jejich asymetrickou verzi prostě miluji. Líbí se mi, že jsou nevšední a i úplně jednoduchý outfit skvěle doplní. Moje nejoblíbenější jsou z Choies (vlevo) a Topshopu (pravo).

9. Ring sets


When it comes to summer jewelry, I totally adore sets of rings. I own them in golden and in silver and I wear both a lot during summer time. I think it is such a nice detail in your outfit. The only bad thing is that I always lose too many.

Co se týče letních doplňků, u mě vedou prstýnky. Zamilovala sem si sety prstýnků, mám je ve zlaté i stříbrné a přijdou mi jako opravdu hezký detail v outfitu. Jediná negativní věc je, že vždycky půlku z nich poztrácím.

10. Summer leather jacket


Everyone, who follows me for some time know, that I am the biggest fan of leather jackets. In summer I wear them in the evening when it gets colder. Because I wear black leather jackets during all other seasons, I think that a leather jacket in some fresh colour is perfect for summer! I absolutely adore mine in baby blue (from Zara) and I am thinking about getting one in baby pink or red as well!

Ten, kdo mě sleduje už delší dobu asi ví, že miluji kožen(kov)é bundy. Většinu roku nosím klasickou černou a proto mi na léto barevná verze klasického křiváku přijde ideální. Já jsem si zamilovala svojí baby blue ze Zary. Chtěla bych si pořídit ještě nějakou, možná baby pink nebo červenou.

SHOP MY ESSENTIALS




SHARE:

22 comments

  1. Můžu se zeptat odkud máš ty džíny na druhé fotce? :)
    Jinak moc krásné outfity, tak jednoduché, ale přitom ohromující. Jsi pro mě inspirací, baví mě tvoje články a vždy se těším na další. Ať ti jde blogování dobře jako teď.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Z Topshopu, typ Leigh :) Skoro všechny džíny mám z Topshopu :) A děkuji moc :)

      Delete
  2. Super článek! :) Hodně toho máme stejné :)

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Skvělý článek :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Great style!
    So many awesome looks!

    www.bstylevoyage.blogspot.com
    xx

    ReplyDelete
  5. Skvělý článek!!
    http://fashionblogbymarie.blogspot.cz/2014/06/tag-summer.html

    ReplyDelete
  6. Such a great post !
    You featured everything that is essential for summer :) just missing a white pair of converse .

    xx Julia

    http://followthefashionrookie.blogspot.de/

    ReplyDelete
  7. nice post dear !


    Http://Fashioneiric.blogspot.com.

    Coline ♡

    ReplyDelete
  8. to s těma prstynkama znám, kdyby pulku, ja poztrácím všechny, to je samý jako s pinetkama a gumičkama do vlasů :D
    jinak fajn článek:)

    ReplyDelete
  9. Skvelý článok :) súhlasím so všetkými bodmi...

    ReplyDelete
  10. Skvělý článek, asi se nechám nějakými outfity inspirovat!:)))

    ReplyDelete
  11. Ty hadí slip ony musim miiiiiit <3 :(

    ReplyDelete
  12. Milujem tu bundu zo Zary a prosiim kup si este baby pink ta je pre teba ako stvorena. Ja by som si ich obidve hned kupila ale vyzeram v tom ako saso, ale tebe sa to strasne hodi :)

    ReplyDelete
  13. tvoj eshop je skvely. Budes tam pridavat aj ine veci??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji, jsem ráda, že se Ti líbí :) teď to asi nestihnu, ale až se vrátím z dovolené tak bych chtěla :)

      Delete
  14. Ahojky, libi se mi tvuj styl. To se jen tak nevidi. Hodne stesti v bloggovani;-)

    Miriam
    Http://currentlywearing.com

    ReplyDelete
  15. Vynikajuci clanok, velmi inspirativny! :) Ktore slip ons mas z H&M prosim?

    ReplyDelete
  16. in what size did you get the blue leather jacket from Zara?

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig