Sunday, June 15, 2014

THIS MONTH NEW IN


As I promised, today I would like to show to you some items that I got recently. I have so many new clothes and bags, so I thought I would show it all to you in one article. I am still waiting for some orders and I had to return my birthday present - they sent me wrong item, so I hope they will exchange it quickly, so that I can show it to you when I return from my vacation.

Dneska bych Vám ráda ukázala několik věcí, které mi teď přišly. Na některé objednávky stále čekám, tak doufám, že dorazí až se vrátím z dovolené. Můj narozeninový dárek jsem musela poslat zpět, jelikož mi přišlo něco jiného než jsem si objednala. Celkem mě to naštvalo, chtěla jsem si ho vzít s sebou na dovolenou. Tak snad mi tentokrát už pošlou správnou věc a snad na mě bude balíček čekat až přiletím zpět.



First, I would like to show you some of my new bags. I got the YSL clutch in red. I was looking for a red bag for a longer time, I think it might "pop up" some basic outfits, so I am really looking forwards showing this to you in my outfits.

Jako první bych Vám ráda ukázala nové červené psaníčko od YSL. Červenou kabelku jsem chtěla už delší dobu, myslím, že rozzáří jednoduché / jednobarevné outfity. Už se těším, až Vám ji ukážu v outfitu :)


 My second bag is a white clutch by Givenchy. Both bags are from Gasmy. They have their summer sale right now (up to 60% off!), so if you are looking for designer stuff, don't forget to check their sale, because I am pretty sure that you will find there a lot of nice items.

Další kabelka,která mi přišla, je bílé psaníčko od Givenchy. Obě kabelky jsou z italského eshopu Gasmy. PMyslím, že obě budou super na léto. Gasmy má momentálně letní slevy, kde se dají sehnat opravdu hezké kousky za skvělé ceny (až -60%!). 



Some weeks ago I also got my new Triangl bikini. It will be perfect for my vacation. I have already had some pair from them, however they didn't fit very well. I am so in love with these, the shape is amazing and the material as well! This type is called "Ruby Capricorn" and you can find it here.

Další věc, kteru bych Vám ráda ukázala, jsou nové plavky od Triangl. Jedny jsem měla už před rokem, ale vůbec mi neseděly, tak jsem je nedávno prodala. Teď mi přišly tyhle a musím říct, že jsem opravdu mile překvapená - sedí perfekně a navíc jsou z velice příjemného materiálu. Konkrétně je to typ "Ruby Capricorn" a koupit je můžete tady.



I have already told you on my facebook page that  I ordered these sandals from Asos. I was looking for a pair like this for a long time and I am really glad that these were in stock, plus I got 20%! You will definitely meet these here a lot during summer.

Ti, co mě sledují i na facebooku, už vědí, že jsem si objednala tyhele sandálky na podpatku z Asosu. Podobné jsem sháněla celkem dlouho, ale většinou je měli v mé velikosti vyprodané, proto jsem ráda, že jsem stihla tyhle z Asosu, navíc jsem je objednala s 20% slevou!





SHARE:

26 comments

  1. krásne veci :3
    môj youtube kanál :) https://www.youtube.com/user/fitchbizzle/videos

    ReplyDelete
  2. Nádherné věci! Obě psaníčka jsou naprosto perfektní♥ To YSL obdivuju už hodně dlouho a to Givenchy je hrozně slaďoučké♥ Je čistě bílé, nebo je trošku dorůžova/dobéžova?:)

    ReplyDelete
  3. to je hezky, ze mas dalsi krasnou kabelku (tu givenchy, cerveno zlata ysl vypada dost lacine) a opravdu ti je preju, jen je skoda, ze ty s nima zadnej zajimavej outfit vymyslet schopna nejses.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc přejícně to teda nezní :D

      Delete
    2. ver nebo ne, opravdu preju. jenom je mi tech kabelek lito, uplne vidim, jak by je dokazaly zkombinovat jiny blogerky, tak, ze by mi to vyrazilo dech. bara ma svuj urcitej styl, kterej si ale uplne podkopava tim, ze prijme ze spoluprace sice drahy kabelky, ale ne uplne hodici se k jejimu stylu. myslim, ze by mu mela vic verit.

      Delete
  4. krásné, líbí se mi úplně všechno! :)) hlavně červené psaníčko je perfektní <3
    a botky? podobné, akorát na nižším podpatku sháním už měsíce a mám pocit, že má snad celý svět stejnou velikost nohy, protože nikde nemají 39!?! :D :/

    ReplyDelete
  5. Ta červená je úplně radioaktivní.. Paráda :)

    ReplyDelete
  6. Prostě nádhera! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. Nadherne věci! Psaníčko od YSL je užasné, těším se na outfit :)

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  8. Peněženka je krásná! A ty plavky! :) škoda, že na moje prsa nemají velikost :D
    DAwardrobes

    ReplyDelete
  9. Krásné kousky! Kabelky i boty. Ty plavky nejsou uplně dle mého gusta, ale taky bych ráda nějaké od Triangl objednala, jenže se právě bojím té špatné velikosti, jak píšeš...tak snad budou fajn i ve vodě! ;)
    Style by Eliza.

    ReplyDelete
  10. Dokonalé kúsky a Triangl plavky ? Dokonalosť ;)

    ReplyDelete
  11. Triangl plavky se mi moc líbí, ale má je každá druhá už. Tomu teda říkám originalita :D

    ReplyDelete
  12. uplně nejkrásnější psaníčka a dárky!! <3 vypadají dokonale! tvuj blog se čím dál víc zlepšuje a mam tě vic a vic rada! :)

    ReplyDelete
  13. Ty psaníčka jsou nádherná!!!!! Je fakt, že já je asi neumím nosit - vadí mi mít pořád něco v ruce, užila bych spíš tu YSL přes rameno - ale i tak neskutečně závidím ;-)
    A ty plavky - mě se moc nelíběj - nemůžu si pomoct, všichni je vychvalují na blozích, ale já na nich nic sexy ani hezkého nevidím.

    ReplyDelete
  14. druhé psaníčko a boty jsou nejkrásnější <3

    ReplyDelete
  15. úžasné veci :) boty top a ysl clutch takisto :)

    http://just-followyourdreams.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  16. Baru kam pujdeš na vysokou a na jaký obor? :)

    ReplyDelete
  17. LOVE that red bag, it's going to look really great with black/white outfits!! :)

    www.fashion-oh.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Ty plavky jsou super! :) A o podobných botkách na asosu také pokukuji :D

    ReplyDelete
  19. Dear, I found your blog randomly and I’d like to say it’s fabulous! I really like your amazing photos & style! Everything is perfect!

    will be happy if you'll find a minute to see my blog!

    www.dianacloudlet.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig