Friday, August 22, 2014

ALL BLACK IN BERLIN


Today I have another look from Berlin. This was taken by the Berliner Dom, I really loved the location there. I went for an all black look. I feel like if you are wearing more materials in a monochrome look, it looks really good. I have worn my high waisted leather shorts with a simple knit, ankle boots and a big hat. Recently, hats are my favourite and I feel like you will see them here a lot. I also love Vagabond boots and I would like to purchase a new pair for the upcoming season. I will really miss Berlin, but I think I will return there very soon. Besides, I got the best apartment in my college town, so right now I am in the middle of planning and decorating! I will show you my apartment tour once it's done.

Dneska mám pro Vás další, už poslední, outfit z Berlína. Tenhle jsme s Aničkou fotily u Berlínského Domu. Celý Museuminsel se mi moc líbí, tak jsem ráda, že jsme fotky nafotily právě tam. Zvolila jsem all black outfit. Myslím, že monochromové outfity vypadají skvěle, obvzlášť pokud se v nich kombinuje více materiálů. Tentokrát jsem si oblékla koženkové kraťasy s vyšším pasem, oblíbený svetr, kotníkové kozačky a velký klobouk. Boty od Vagabondu jsou skvělé na podzim a na chození po městě, jsou velice pohodlné a ráda bych si na podzim koupila nové. V Berlíně se mi moc líbilo a doufám, že se do něj zase brzy podívám. Z Drážďan to tam trvá kolem 2,5 hodiny, takže tam pravděpodobně budu jezdit často. A když už je řeč o Drážďanech - už jsem si tam našla byt, ze kterého mám opravdu radost. Momentálně plánuji, jak si ho zařídím, pomalu nakupuji zařízení a už se nemůžu dočkat až bude hotový. Určitě Vám potom ukážu, jak vypadá. 


photos by Anička

sweater - American Apparel / shorts - H&M / tights - H&M / boots - Vagabond / hat - Choies / bag - Celine / sunglasses - Ray Ban / watch - Michael Kors / rings - Asos 

SHOP THE LOOK



SHARE:

26 comments

  1. I love your outfit! Great pictures x
    Holly x

    http://the-twins-wardrobe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. you look great!! so tall

    http://www.aboutacloset.com/

    ReplyDelete
  3. Dokonalý outfit! Hlavne ten sveter <3

    ReplyDelete
  4. klobouk je desnej, vypada hrozne lacinej, vypadas v nem jak vodnik. a nezapomen si ho v dalsim outfitu drzet rukou!! vubec si nedokazu predstavit jak by to mohlo vypadat!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hned jak jsem ho viděla, tak mě taky napadl vodník :D

      Delete
    2. To mate nejaky hezky vodniky, co jim to slusi ne

      Delete
  5. Tak tenhle outfit se mi moc líbí, celočerná a ještě každý kousek krásně sladěný :-) Opravdu se mi moc líbí!
    www.bokattyna.blogspot.cz

    ReplyDelete
  6. Sluší ti to! :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. super look
    www.hanahanzalova.com

    ReplyDelete
  8. Wow! Vážne ti to pristane. Ja tiež v poslednej dobe veľmi obľubujem celý čierny outfit. :)

    ReplyDelete
  9. perfektný outfit! mám rada all black outfity :)

    http://just-followyourdreams.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  10. I adore this outfit! Mixing different materials/textures when wearing all black is essential. This pretty much looks like what I will be wearing for the rest of the year!

    Joanne | www.fashion-oh.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Parádní! Hlavně ten klobouk ;-)

    ReplyDelete
  12. Super outfit, klobúčik tomu dodáva šmrnc a takýto typ čižmičiek si plánujem kúpiť aj ja, musia byť veľmi pohodlné však? :)

    http://www.thestylemon.com/

    ReplyDelete
  13. Bári, taky uvažuji o Vagabondech a jelikož jsem si zakoupila ty Topshop, které jsi nosila loni (mě nevyhovovalo klepání), ale jinak jsou pohodlné, mohu se tě znovu optat na výšku podpadku - mě se líbí tyto: http://www.vagabond.com/cz/LIBBY-3842-050-20/, ale nejsem si jista, jestli to už nebude moc...díky za odpověď

    ReplyDelete
    Replies
    1. Velikost bohužel nevím, každopádně to jsou ale http://www.spartoo.cz/Vagabond-GRACE-x433334.php :) Snad to někde dohledáš :)

      Delete
    2. jo, tak podle tohoto typu 8,5 cm ;) a ty moje jsou o 1 cm větší! líbí se ti či jaké si plánuješ pořídit? já se rozhoduji ještě mezi: http://www.vagabond.com/cz/AVA-3843-101-20/ a http://www.dunelondon.com/eu/playton-dune-black-side-buckle-detail-leather-ankle-boot-0863509270001484/ a nevím, které vybrat...pp

      Delete
  14. Z kadiaľ máš kabelku?A koľko stála?

    ReplyDelete
  15. I love this look! I really should get such leather-hotpants! :) You have an awesome taste in fashion, darling :)

    Greetings!
    http://redchillilounge-spiceupyourlife.blogspot.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig