Wednesday, September 3, 2014

LONDON WISHLIST



It's exactly ten days till my trip to London and I'm starting with planning where I would like to go, what I would like to see and (of course) where I would like to shop at. When traveling I always make a wishlist. I think it's a great way to realize what you really want and it keeps you focused on that. So, I hope my wishlist maybe inspire some of you and don't forget to tell me what is on your autumn wishlist!

Přesně za deset dní odlétám do Londýna a pomalu začínám plánovat co bych tam chtěla vidět, kam zajít na kávu a (samozřejmě) kam jít nakupovat. Vždycky když se chystám někam jet nakupovat, udělám si wishlist. Přijde mi to jako skvělý způsob uvědomit si, co vlastně chci/potřebuji. Tak doufám, že třeba někoho wishlist inspiruje a nezapomeňte napsat, co máte Vy na svém wishlistu.

- Sweaters: I fell in love with roll necks! I really need some big, oversized!
- Jeans: I would like to buy an "updated" version of the black skinny jeans - maybe some ripped one or with zippers.
- Jackets & Coats: I realized that there is missing a grey coat in my closet. I like this one from Topshop. I think it will be perfect with all black outfits and my Rocco bag! I would like to buy also a bomber jacket and some super-comfy parka!
- Bags: Because I have sold many items from my closet, I am thinking about getting another designer bag. I can't decide between Givenchy's Antigona and Gavriel Mansur's Bucket bag. What do you think? Which one would suit me better?
- Shoes: When talking about autumn and shoes, ankle boots come to my mind. I am literally obsessed with the cut out ones by Jeffrey Campbell. I hope I'll find them in London. I also need a pair of booties in brown.
- Accessories: I would like to invest into scarves. I was thinking about getting Acne ones, maybe in burgundy and black. Another thing is Celine Baby Audrey sunglasses. I wanted to buy them in Berlin, however they were out of stock. I pray to find the at the local Celine store and that they'll fit. I also need some autumn hat and some jewelry, such as a peal necklace!
- Cosmetics: I got the chance to try the Benefit eyeliner. It's so much better than mine (by MAC). This one is so easy to apply and it lasts the whole day (and night)!

- Svetry: Zamilovala jsem si roláky! Chtěla bych si pořídit nějaké velké, "oversized". 
- Džíny: Klasické černé skinny džíny nosím skoro pořád. Proto bych chtěla nějaké "updatované" - přemýšlím nad Leigh s roztrhanými koleny nebo se zipy u kapes.
- Bundy a kabáty: Šedý kabát je věc, kterou ve svém šatníku postrádám. Myslím, že bude super k all black outfitům a k mojí Rocco bag. Kromě kabátu bych si ráda pořídila i khaki parku a bomber jacket.
- Kabelky: Jelikož jsem prodala oblečení víc než jsem předpokládala, přemýšlím nad koupí nové kabelky. Antigona od Givenchy je kabelka, po které toužím už asi rok. Teď se mi také líbí Bucket bag od Gavriel Mansur. Která myslíte, že se ke mně hodí víc?
- Boty: Ráda bych rozšířila svojí sbírku kotníkových kozaček. Už od poslední vávštěvy USA lituji, že jsem si nekoupila tyhle "cut out" kozačky od Jeffreyho Campbella. Doufám, že je alespoň budou mít v Londýně. Také bych chtěla nějaké hnědé kozačky na podpatku.
- Doplňky: Miluju šály a proto bych si chtěla investovat do nějaké kvalitní. Celkem se mi líbí tahle vínová od Acne. Další věc, kteoru mám na seznamu, jsou Celine Baby Audrey. Sháněla jsem je už v Berlíně, ale tam byly vyprodané. Doufám, že je alespoň v Londýně mít budou. Chtěla bych si přivézst také klobouk a nějaké doplňky - třeba perlový náhrdelník.
- Kosmetika: U Aničky jsem vyzkoušela tyhle linky od Benefitu a vyhovují mi mnohem víc než ty, co mám (od MAC).  Nejsou úplně tekuté, takže neslepují řasy, snadno se aplikují a vydrží celý den (a noc).


SHARE:

25 comments

  1. Ty linky jsou nejlepší, ale mám dojem, že Benefit je většinou v ČR levnější než v Londýně. Kotníčkové kozačky taky hledám, nikde jsem nenašla ty pravé ještě :) A mně se více líbí ta Bucket Bag, Antigona se mi nikdy moc nelíbila. Přijde mi až moc elegantní, taková pro starší :D nevím no

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobře, děkuji za tip s Benefitem, podívám se na ceny u nás a v Anglii :)

      Delete
  2. I'm actually heading to London for a few days tomorrow morning! My wish list looks a lot like yours, I'm hoping to pick up some shoes especially though, probably loafers in white or black! Also the macarons you can get in London are amazing, I'm planning a visit to a different place each day to pick them up! You can get ones from inside Selfridges by Piere Marcolini and they're the best I've ever tasted!! Hope you have a great time when you're in London!

    Joanne | www.fashion-oh.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Antigona je krásná kabelka s dokonalým zpracováním, ale ten bucket bag má něco do sebe. Kde jsem koukala, všude byl vyprodaný, tak jsem zvědavá, jestli ho ulovíš. Myslím, že kabelka od Mansur Gavriel by byla zajímavým zpestřením tvé sbírky!:)

    www.taleofmissa.wordpress.com

    ReplyDelete
  5. I really want the Antigona! It would suit you really well I think!
    XO
    Salli
    stylebysalli.com

    ReplyDelete
  6. vzpamatuj se. i kdyby sis koupila vsechno co ma jagrova, jako ona nikdy nebudes ;)

    ReplyDelete
  7. asi sa stratil obrázok, teda ak tu bol ale ty zvykneš dávať do postov...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nene, je tu :) Ale jestli máš Adblock, tak se Ti to nezobrazí :)

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  8. I really love this selection and your blog!!!

    http://www.MARTAsFASHIONdiary.com/

    ReplyDelete
  9. jak se tak koukám máme velmi podobný wishlist, benefití linky jsem koupila sestře když jsem byla v Praze v červenci a používáme je obě a jsou moc super, takže jednoznačně doporučuju :)
    kožený.hnědý křivák jsem si pořídila v úterý spolu s vínovou šálou :) příští týden si budu kupovat hnědé kotníkové botky v kovbojské stylu hrozně se mi to líbí a na podzim scháním ještě kloubouk, nejspíš vínový černý nb béžový, jeden menší a jeden takový jaký máš na fotce :)
    a pak už jen najít ten správný kabát, ráda bych jeden ze zary, ale ten je poměrně dost drahý /pro mě/ a pakj se mi líbil béžový ve stradivariusu a ten je už pro mě přijatelný :)

    ReplyDelete
  10. Amazing Fall essentials selection! Bucket bags will rock this season!

    http://ecleticaandchic.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  11. pěkný wishlist :) určitě Antigonu, je nádherná, velká a myslím, že jí má i Miranda Kerr <3

    ReplyDelete
  12. Koukam, ze mame podobne must have kousky..aa ty boty se zlatym podpatkem jsou bozi...a khaki parka ti bude hrozne sluset! Taky uz mam jednu vyhlidlou :)

    ReplyDelete
  13. Jedině Givenchy! :) Je to ta nejhezčí kabelka, teď už jen našetřit :D Máš obrovské štěstí, že se si to můžeš dovolit téměř hned :) A tu parku si určitě kup je krásná a bude ti slušet :)

    ReplyDelete
  14. skvely wishlist na podzim! snad si to v londyne uzijes:)

    ReplyDelete
  15. Je to smutne, ze si prejes kabelku, jehoz navrhare ani neznas jmeno. MAVRIEL GAVSON? Myslis zrejme MANSRUL GAVRIEL. Tohle je nejvetsi modni trapsa roku Baro!! Jsem v soku...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jmenuje se Mansur Gavriel. ale bylas teda bliz nez Bara.

      Delete
  16. Great wishlist !
    I hope you can find some things in London.
    On my wishlist are a pair of fancy sneakers and a fedora hat in burgundy.

    xx Julia

    http://www.followthefashionrookie.blogspot.de/

    ReplyDelete
  17. Super ty hnědé boty a zelená bunda, právě jsem si podobnou koupila v Zare.:-)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig