Thursday, October 30, 2014

NEW IN: GIVENCHY


I love all clothes and shoes, but if I should name one thing that really stands out in my closet, it's bags. I don't need to say that I have a quite big collection at home, however only a few of my bags are really iconic. Givenchy's Antigona is one of them. I am really happy to have it in my closet, I wanted the bag for so long and I am looking forwards showing it to you in an outfit post!

Mám ráda oblečení, boty i doplňky, ale pokud bych měla říct jednu věc, kterou opravdu miluji, byly by to kabelky. Asi ani nemusím říkat, že doma už mám poměrně velkou sbírku - ale jenom pár z ní je opravdu ikonických. A Antigona od Givenchy, která mi přišla teď nedávno, je jednou z nich. Mám z ní velkou radost a už se těším až Vám ji ukážu v outfitu.


Antigona by Givenchy

When ordering the bag, I was in the doubt, that I won't like the shape or colour, but I have to say - the bag is really beautiful. I like the "box" shape, the bag is big enough and the quality is really good. If you are thinking about purchasing Antigona - go for it! You won't regret.

Když jsem si kabelku objednávala, bála jsem se, že se mi nebude líbit její barva nebo tvar. Musím ale říct, že jsem si ji hned zamilovala - a to tak, že přemýšlím o další v černé. Antigona mi vyhovuje jak "pevným" tvarem a velikostí, tak i kvalitou. Pokud přemýšlíte, že si jí objednáte - určitě tak udělejte, jsem si jistá, že si ji zamilujete stejně jako já!


I got the bag at Bruna Rosso, which is an Italian eshop with luxury goods. The good news is that you don't have to pay any extra taxes or duties since you're ordering within European Union. If you are a bag lover (just like me), definitely check them out, pick the item you love and get 20% off your first order! The only thing you'll have to do is to register on Bruna Rosso's newsletter (here) and use the discount code FASHIONINMYSOUL.

Kabelka mi přišla z italského eshopu Bruna Rosso. Kromě kabelek tam najdete i designérské oblečení, boty a doplňky. Nemusíte se bát, že budete musit doplácet clo nebo dph, jedná se totiž o nákup v Evropské Unii. Pokud si plánujete nějakou věc pořídit, na svoji první objednávku můžete dostat 20% slevu. Stačí se přihlásit k odběru newsletter (tady) a při objednávání použít kód FASHIONINMYSOUL.

special thanks to Bruno Rossa

SHARE:

45 comments

  1. Antigona je nádherná kabelka! Líbí se mi tvarově a tahle barva mě úplně dostala, ještě jsem ji v takovém provedení neviděla! :) krásný kousek, těším sen a outfit ;)

    ReplyDelete
  2. Ty se máš, že jsi ji dostala zadarmo, ale jak tak koukám, téměř všechno tam je sold out. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fu, napísať článok stojí fakt veľa, hlavne keď to zabiješ tromi vetami a necháš odkaz na stránku. Normálne jej z ruky odpadlo. A ty, Mia, detto. Choď drevo kálať, tam sa nadrieš, nie pri písaní blogu :D

      Delete
    2. Tak Mio zadarmo, fakt není nic :-)

      Evidentně vychvaluješ Báru, proto, aby jsi měla kontakty jako ona, a Bára Ti dohodila spolupráce, co si budeme namlouvat.

      Jinak je to takový nepoměr.

      Obleknout si skinny džíny a k tomu jednoduchý vršek + solidní kabelku - což je ten nejběžnější outfit, který nosí půlka mladých holek v centru, co potkám denně na ulicích ( jsem z Prahy)

      Ale jo, hezké, ale že by to bylo zvláštní, inspirativní nebo prostě neobvyklé? Jak říkám, takhle chodí oblečná půlka Prahy, prostě uplně normální oblečení.

      No a tento jednoduchý, totálně běžný outfit vyfotit, hodit na blog, napsat k tomu 10-15 vět a mít za to designerské kabelky v hodnotě několika desítek tisíc je prostě pro někoho nepochopitelné a zvláštní.

      Kdybych to neviděla zde na blogu na vlastní oči, tak bych nevěřila, že je to možné :-)

      Ale tak chápu, že když to prostě možné je, tak toho Bára využije, že, ale zase netvařme si, že je to nějaká " vysoká fashion".


      Delete
    3. Kudy chodis? Ja vetsinou potkavam modni kreace typu figuriny z New Yorkeru nebo ponozky v sandalech :D

      Delete
    4. když závidíš, udělej si taky blog, vyfot s v běžném oblečení a očekávej nabídky od modnich navrharu - hahaha, jsi fakt trapka :-) a myslím, že Bára tě má naprosto na salámu - hahahaha ještě jednou

      Delete
    5. Nikdo neříká, že jí to nepřeje. Ale je zase pravda, že je trochu rozdíl dřít se v pořádné práci, než psát blog. ;) Jste fakt jak ovce.

      Delete
    6. S Miou naprosto vystiženo :D Obyčejná holka, co najednou dostala tendenci ze sebe dělat "high", i když na to se svým nevkusem (ty Sheinside á la promotérky jsou ubohost největšího kalibru) a předkusem nikdy mít nebude.
      Za poslední dva roky kudy chodí, tudy "obhajuje" ty, co jsou na tom se spoluprácemi výš. Čistý pokrytectví a zoufalá snaha někam se prodrat. Směšný, směšný, směšný.

      A vůbec, kritizovat, to se pod Miinou taktovkou nebude!! Blogerky dřou, potí krev a určují trendy. Myslí si někdo nšco jinýho? Smůla, královna kýče a nevkusu Mia vás ráda agresivně donutí myslet jinak. Tak snad to princeznu z Nemanic dostane do těch vyšších pater.

      Delete
    7. Anonymně toho v životě ale moc nedokážeš zlato.
      Přej a bude ti přáno. Závistí se akorát užereš vzteky. ;)

      Delete
    8. A všichni si máme jako zakládat účet jen když chceme napsat jeden komentář? Jasně zlato. Navíc nikdo nezávidí a rozhodně se nevzteká. Naopak mi přijde, že z tebe mají spíš srandu ;)

      Delete
    9. Milí anonymové, zkuste si založit blog a alespoň měsíc na něj přispívat pravidelně, dvakrát týdně... Jo, věřte, že je to fuška. Neznám osobně ani Báru ani Miu, ale z vlastní zkušenosti moc dobře vím, co to dá práce něco smysluplného nafotit a napsat, obzvlášť při práci či škole. Fakt to není věc, která je za pět minut hotová...

      Delete
  3. Je božská! Obrovský úspěch máš Baru. Je to vážně úžasný, taková spolupráce. Těším se na outfity. A snad jí jednou taky budu vlastnit v černé. <3

    ReplyDelete
  4. wooow, je krásna :O najmä sa mi páči tá farba a tvar, dokonalosť :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  5. Uau to je fakt uspech :) skvela spolupraca ^^

    ReplyDelete
  6. Je nádherná! Gratuluji ke krásnému přírůstku :)

    http://pragueinstyle.blogspot.cz

    ReplyDelete
  7. Beautiful bag! Great colour for fall :)

    Emily

    Zuzankosjournal.blogspot.ca

    ReplyDelete
  8. Bože ta je nádherná, už se těším na outfit :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  9. Moja vysnívaná Antigona, síce v čiernom, ale táto farba je tiež super, možno ešte lepšia lebo je neopozeraná. Ja by som brala ešte Ninu Ricci a klasiku Chanel a som v kabelkovom nebi. Uži si ju.

    ReplyDelete
  10. mám antigonu v shiny leather a hnědé barvě už asi rok....je to moje nej kabelka:)

    ReplyDelete
  11. Dokonalá kabelka! Farbou i tvarom.

    http://www.margifashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Congratulations! The bag is stunning. Can't wait to see how you style it!
    X
    Miri
    http://currentlywearing.com

    ReplyDelete
  13. Ooooo, v teto barve je jeste lepsi nez cerna. Moc si ji uzij :))

    ReplyDelete
  14. Je krasna, tesim se na fotky v akci. Vypada, ze by se do ni vesla i A4, nebo se pletu? Uz dlouho shanim nejakou takovou, za kvalitu si rada priplatim, ale zatim nic. Potrebuju tasku s trochu delsima usima, aby se dala nosit pohodlne pres rameno...Nekdo nejakej tip? diky Jen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano, vejde, do menší by se nevešla, ale do téhle medum se A4 vejde v pohodě :) Jinak můžu doporučit třeba Neverfullku, která se na "tahání věcí" úplně skvělá :)

      Delete
  15. Je zvláštní, že když něco objednáváš, nevíš, jestli se ti to bude líbit? Nic ve zlém, ale kdybych si nebyla jistá, tak bych si zkrátka neobjednala.
    Nicméně kabelka je to úžasná a sleva 20% určitě není od věci - podívám se na nabídku ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No s kabelkama to je těžký - u nás je nikde nemají, takže se na ně nikde pořádně dopředu podívat nemůžeš. Beru to tak, že kdyby se mi nelíbila, mohla bych jí vrátit :)

      Delete
  16. Antigona je dokonala kabelka, tiez si ju chcem raz kupit, mam vsak pred nou 2 ine po ktorych tuzim este viac:-)) co sa tyka koze, ta tvoja asi nieco viac vydrzi, no neviem ci nepojdem do shiny leather, aj si nad kozou rozmyslala, alebo si brala tu co bola? 20% zlava je super, hned by som si objednala nieco z mojich vysnenych, zial vyber nic moc :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mě se burgundy v shiny leather moc nelíbila, tak jsem si vzala tuhle hrubší kůži. Jinak teďka přemýšlím, že si koupím ještě černou, možná prvě v shiny leather :D

      Delete
  17. Ta je dokonalá♥ Antigonu obdivuju už dlouho, ten tvar se mi vážně hodně líbí! A ty sis vybrala fakt boží barvu!!! Je perfektní, nemůžu se dočkat na outfit s ní:)

    ReplyDelete
  18. Ta barva ♥ Totálně jsem se zamilovala..

    ReplyDelete
  19. musim povedat, ze teraz trochu zavidim (ale v dobrom:)) givenchy antigona je moja vysnivana kabelka, ale teda v ciernej farbe. velmi sa tesim na tvoje outfity s nou :))

    ReplyDelete
  20. This bag is seriously a BEAUTY !
    It's exactly the same one like Candice Swaenepoel :)
    The Givenchy medium Antigona in black crocodile is already months and months on my wishlist but now that I've seen close-ups from this one, the color I want might change.. ;)
    Enjoy this fab bag!
    xo Lyn
    www.blondebutterflies.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. Je krásná a barvu má perfektní! :)

    ReplyDelete
  22. This bag is such a beauty !
    Especially since it comes in my favorite color burgundy.
    I´m really looking forward to seeing you outfits with it.

    xx Julia

    http://www.followthefashionrookie.blogspot.de/

    ReplyDelete
  23. Jak se ta antigona přesně jmenuje? :) Nemůžu ji najít. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tady je na ní odkaz: http://rstyle.me/~iA-30BTC_ :)

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig