Thursday, November 20, 2014

THE BEST KNIT EVER


A couple of days ago I received my new parcel from Gasmy and of the items inside was this amazing knit by Proenza Schouler. What I was really missing in my closet, was a quality black knit. I own a couple of them, however none of them is soft and warm enough. I am happy that I own this one, it became my favourite one immediately. Yesterday I went for more casual look (since I planned walking a lot) - I have added a simple white shirt underneath, grey skinny jeans, ankle boots with silver details and my PS11 bag. This week has been very hectic for me - Monday traveling from Berlin to Dresden, on Tuesday from Dresden back to Czech Republic, on Wednesday to Prague and then back to Germany, tomorrow to Prague. I am really looking forwards the weekend and I hope to make my "Christmas wishlist" post next week :)

Před několika dny mi přišel balíček z Gasmy a jednou z věcí v něm byl tenhle svetr od Proenzy Schouler. Kvalitní černý svetr mi v šatníku chyběl a tak jsem moc ráda, že ho mám. Je opravdu teplý, takže na zimu bude super. Včera jsem byla v Praze, potřebovala jsem zařídit pár věcí a jelikož jsem plánovala i dost chodit, zvolila jsem spíš "casual" outfit - pod svetr jsem si oblékla košili, přidala šedé skinny, kozačky od Jeffreyho Campbella a kabelku Proenza Schouler. Tenhle týden byl poměrně hektický - v pondělí z Berlína do Dážďan, v úterý z Drážďan domů, ve středu zpátky do Drážďan, zítra zase do Prahy. Už se těším na víkend a příští týden se budete moct těšit na můj vánoční wishlist! Jinak dneska otevírají v Drážďanech Primark, tak pokud se sem někdo z Vás chystá, dejte vědět a můžeme třeba zajít na kafe :)


Proenza Schouler sweater (via Gasmy)
Choies shirt
Topshop jeans
Proenza Schouler bag
Michael Kors watch

SHOP MY OUTFIT




SHARE:

21 comments

  1. Love this preppy look! Your lipstick color is stunning!
    X
    Miri
    http://currentlywearing.com

    ReplyDelete
  2. Je to takový ten klasický jednoduchý look, doplněný moc zajímavými doplňky. Za mě se mi nejvíc líbí asi ty boty ;))

    ReplyDelete
  3. Svetrů není nikdy dost a tento má navíc ještě moc pěkný úplet..a ta kombinace s košilí perfektní =)
    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook

    ReplyDelete
  4. you look amazing ! that knit looks indeed very warm and comfy, and the quality must be amazing x

    CLUB AVENUE | BY ELZA BEATRISE http://club-avenue.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Your outfits are always so nice, I love how you've styled the jumper!x
    Holly x

    http://the-twins-wardrobe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Velmi pěkný outfit

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. Prosim, kde je to focené? :-)

    ReplyDelete
  8. Moc Vám to sluší, jako obvykle. Jednoduché, ale super

    ReplyDelete
  9. Nevím, Barčo. Na to, že máš na sobě oblečení za 70.000 mi výsledek nepřijde nijak lepší, výraznější nebo modernější než to, co se dá pořídit v H&Mku nebo NewYorkeru. Jsi jako šedá myška, na ulici bych si tě nevšimla, ani v Praze, v Ústí nebo v Drážďanech, jsou tam zástupy fakt pěkně oblečených holek. Chybí mi jiskra, něco fakt essential, zajímavého, detail...prostě šťáva. Tohle celé se dá pořídit za pár korun při jednom nákupu v OC Letňany.
    R.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru, toho komentáře si nevšímej, slečna zřejmě závidí :) A jo, odlišuješ se od holek od hlavy až k patě v hadrech z New Yorkeru a vyladáš oproti nim "jako šedá myška", ale to jenom proto, že tam maj nechutný barevný hadry. Já teda žádný "zástupy fakt pěkně oblečených holek" nepotkávám, nevím, kudy slečna chodí :D Podle mě je tohle top, elegantní, sofistikované, jednoduché.

      Delete
    2. Ano, je to přesně tak. Komu se to nelíbí, ten závidí. Přesně jsi na to kápla. ;)
      R.

      Delete
    3. Ne, to jsem neřekla, tak to laskavě nepřekrucuj, ale ten styl, jakym si to napsala, tak zní. :)

      Delete
    4. Mně se nelíbí styl Báry, tobě se nelíbí můj styl, ale nic z toho o tobě nevyvozuju. Jedině to, že závidíš těm krásně oblečeným holkám, co jsou jich v Praze plné ulice... :) ;)
      R.

      Delete
    5. :DDDDDD KDE SAKRA TY HOLKY JSOU?
      Jedině potkávám holky oblčený typu figuríny z New Yorkeru nebo Tally Weijl :DD Spíš ty závidíš

      Delete
    6. To není závist. Slečna jen vyjádřila svůj názor a podle mě velmi slušně, ne jako ostatní anonymové. Bára má pěkný styl, ale pravdou je, že pořád nosí dokola to samé. "V jednoduchosti je krása".. to je sice pravda, ale opravdu to není nic, co by mě inspirovalo nebo nadchlo a asi bych se za Bárou otočila na ulici jen proto, že jí znám tady z blogu.

      Delete
  10. presne jak ti jedna holka psala na instagramu: nosis porad to samy, akorat trochu v jinejch barvach, a nebyla to ceska, takze si muzes to svy: "v cechach mi vsichni zavidej a proto rikaj, ze se jim to nelibi", strcit za klobouk. mas tolik penez a tolik moznosti a ty nosis porad to samy dokola. njn, muzes mit penez kolik chces, ale styl si za ne nekoupis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsem ráda, že se tak staráš o moje finance, ale já si budu nosit co chci a jak chci :)

      Delete
    2. Než psát hloupé komentáře, Báro, by sis spíš měla vzít rady k srdci. Máš pěkné oblečení a hezký styl, ale není to nic výjimečného, čím by ses lišila od ostatních a taková by právě blogerka podle mě měla být - měla by se lišit, být originální - a to ty prostě nejsi. Většina blogerek si postupně vyvíjí styl, ale ten tvůj "vývoj" se někde zasekl. Sleduju tě už pár let, ale pořád je to na jedno brdo. Jediné, co se změnilo, jsou tvoje vlasy.

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig