Saturday, January 10, 2015

IN MY HANDBAG


A lot of you guys kept asking me for other posts than just outfits. The weather these days was crazy, so I didn't get the chance to shoot an outfit for you - instead I decided to show you what I usually wear in my handbag.

Hodně z Vás mi psalo, že byste rádi viděli i jiné články než jen ty outfitové. Dnes i včera u nás foukal strašný vítr, takže jsem focení outfitu odložila na zítra. Dneska bych Vám chtěla ukázat, co nosím v kabelce. Musím Vás ale upozornit, že tohle je jen zlomek toho, co většinou v kabelce mám - vždycky s sebou mám totiž milion nepotřebných věcí a díky tomu vlastně pořád "posiluju".


Something, that I have with me most of the time, is my diary. Since I was little I used notebooks and diaries and I kinda got used to writing in it - mostly I write down when my exams or appointments are, however I use it for my blog ideas as well! When traveling, I always write down addresses of place there I wanna see!

Věc, kterou nosím s sebou skoro pořád, je diář. Už od mala jsem měla nejrůznější notesy a diáře a nějak jsem si zvykla do něj všechno psát - hlavně termíny ve škole, různé schůzky, ale také si tam píšu nápady na blog a adresy, kam se chci podívat, když jedu do dovolenou.


Of course you'll find things as probably all of you have in your bags - a wallet, an iphone, keys, ... Talking about my wallet - I have this one by Michael Kors more than three years and I think that this years I will have to purchase a new one. Any ideas where can I get a nice one?

Samozřejmě v kabelce nosím i "základní" věci jako jsou klíče, mobil nebo peněženka. Tu jsem si přivezla před třemi lety z Ameriky a pomalu mi už dosluhuje. Tenhle rok bych si chtěla koupit nějakou novou, jen nevím, kde. Nemáte nějaký tip, kde mají hezké?


Some of my essentials are sunglasses, which (as you all know) I wear A LOT. I also won't go without my lipstick (I am using Yves Saint Laurent and Chanel) and my powder, which has a little mirror inside!

Další věc, bez které bych se neobešla, jsou sluneční brýle Celine. Přivezla jsem si je na podzim z Londýna a hned si je zamilovala. Kromě nich mám vždycky u sebe i rtěnku (Yves Saint Laurent nebo Chanel) a také pudr, ve kterém je malé zrcátko!


Sometimes I have some magazine with me, mostly when I have a doctor-appointment and I know that I will be bored while waiting (I have waiting by the way). Also I used this re-fill Starbucks cup a lot, I always make my own coffee in the morning when I am off to the college! And what do you have in your handbag? Something different? Let me know!

Čas od času si s sebou beru také nějaký časopis, hlavně když vím, že budu někde muset čekat (protože nenávidím čekání). V poslední době jsem si oblíbila tenhle doplňovací Starbucks kelímek, který jsem ve Starbucks náhodou dostala, když jsme letěli na Jamajku. Vždycky si do něj ráno udělám kafe s sebou do školy. A co nosíte v kabelce Vy? Budu ráda, když mi to napíšete do komentářů! :)

SHARE:

29 comments

  1. Where is this cute little calendar from? It looks gorgeous!

    ReplyDelete
  2. Ten diar je dokonaly! :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  3. Jů máš to krásně nafocený :) diářek je roztomilý a hrozně se mi líbí ty sluchátka.
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. Skvělé fotky a moc pěkná kabelka a diářek :)

    ReplyDelete
  5. Tak ten diárik je neskutočný! ♥ odkial ho máš prosím? A zlaté happy plugs si mám tiež v pláne kúpiť :) super článok! Dijoun&Klaudi

    ReplyDelete
  6. Ten diář je strašně cute :)).. Celine brýle jsou pěkné a jednouché. Můžu se zeptat, jak ti pudr Chanel vyhovuje? :) A ta peněženka Michael Kors ti dosluhuje?..takže kvalita nic moc? :)

    ReplyDelete
  7. you're my inspiration ;)) love :)

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Tak si ten kelímek zkus občas umejt, prosím tě.

    ReplyDelete
  10. The Starbucks refill cup is quite useful! Love this article!

    XO
    Miri
    Http://currentlywearing.com

    ReplyDelete
  11. To je ještě Starbucks stále tak hrozně "in" že než aby sis raději koupila normální tumbler, tak používáš papírové kelímky, které vypadají hezky na fotkách?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo je in :) klasický tumbler mám a tohle mi vyhovuje víc :)

      Delete
  12. No tak na ten diár sa musím popozerať. Mohla by si urobiť článok o tom ako vlastne vnútri vyzerá. Aké má rozloženie strán a podobne. Veľmi by to pomohlo mnohým pri kúpe, lebo navonok vyzerá úžasne. :)

    ReplyDelete
  13. Muzu se zeptat, od kud je kryt na iPhone? Je dokonalý!

    ReplyDelete
  14. Prosím ťa nehodila by si sem odkaz, kde kúpiť ten diár, ako sa mi zdá, páči sa viacerým :D a na koľko € ťa vyšiel? ďakujem ♥

    ReplyDelete
  15. Máš moc pěkné fotky a ten diář je strašně roztomilý!

    ReplyDelete
  16. Já jsem nadšená z peněženky Furla. Je skvěle zpracovaná, kůže je pevná (vypadá líp než ten Kors), mají super výběr barev a tvarů. A vejdou se tam všechny kartičky, vizitky atd. Cena je rozumná (cca 3,5 tis), víc podle mě nemá cenu dávat, protože peněženku taháš všude a prostě za pár let doslouží vždy.

    ReplyDelete
  17. Lovely photos, dear!

    Love, Maria
    marieroget.blogspot.pt

    ReplyDelete
  18. I really love what you have in your bag , Your agenda is lovely !!
    xx
    http://ohdebow.com/weekly-inspo-sparkle/

    ReplyDelete
  19. Gorgeous post! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. ten diár je super :) a dobré peňaženky majú podľa mňa často na asos-e .

    ReplyDelete
  21. super článek! je to fajn změna :) občas by mě potěšil článek i o tvé oblíbené kosmetice :)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig