Tuesday, January 6, 2015

MY HOME


Welcome to my home! One of the most requested posts (probably ever) was about my flat, so I hope you will like my place. My flat is still not complete,  however I wanted to share with you some snapshots of what's furnished. My flat is mostly in light colours with minimal decorations, just like I wanted. My hallway and my bath aren't still complete and I would love to purchase some decorations for my kitchen as well, that's why I decided to make another "home" post later when it's all complete - and also make a video!

Vítám Vás u mě doma, tak doufám, že se Vám "tady" bude líbit! (Pravděpodobně) jeden z nejžádanějších článků byl o mém bytě. Není ještě kompletně zařízený, ale chtěla jsem Vám ukázat alespoň to, co už je hotové. Stále mi ještě chybí pár věcí v koupelně, předsíň ještě není dodělaná a také bych si chtěla pořídit pár doplňků do kuchyně, proto se můžete těšit na další část i se slibovaným videem! 


My flat has two rooms - a living room together with kitchen and a bedroom with my closet, plus a hallway and bath. This is what my "living room" looks like, but you could have already seen it in this post.

Byt má čtyři místnosti - obývací pokoj společně s kuchyní, ložnici, kde mám také svojí šatnu, předsíň a koupelnu. Tohle je "obývací část", ale tu už znáte z tohohle článku.


One one side of the second room there is a big bed, a lot of pillows and a lot of accessories on my table. 

Jednu část ložnice zabírá velká postel a komoda s doplňky.


On the other side of the room I have my closet - a big opened wardrobe with a place for hangers and a lot drawers for sweaters, shirts and jeans. I have also a special section for my jewelry to keep it organized. On the wall there is a big mirror and on the other side three shelves, where I storage my bags!

Na druhé straně pokoje mám velkou skříň s tyčí, kam si věším košile, šaty a kabáty a také s několika šuplíky na trička, svetry, kalhoty a sukně. Na stěně mi visí velké zrcadlo a naproti němu mám přidělané 3 poličky, kde skladuji svoje kabelky.


Now back to the previous room, this is my working place! A shelf for shoes and my new UGGs, which I got at the German eshop Mondelli. They sell a lot amazing clothes and shoes, definitely check them out! Underneath I have some polaroid shots from Memorieslab and big table, where I work and study.

Zpátky do "obývacího" pokoje, kde mám i svojí pracovnu. Na poličce nad stolem mám pár bot (které jsou buď letní nebo nové = nešpinavé). Vyfotila jsem Vám moje nové UGG, které jsem objednávala z eshopu  Mondelli. Mají skvělé nejen boty, ale i oblečení - mohu jen doporučit! Pod poličkou mám vytišněných několik polaroidů. Ty jsem si objednala ze stránek Memorieslab


Last part I am going to show you is my kitchen and my "bar", where I am mostly having breakfast. I wanted something simple and white - and this is exactly how I imaged my flat would look like. So what do you think of my new home?

Poslední část, kterou Vám (dneska) ukážu, je kuchyně a barový pult, na kterém většinou snídám. Už od začátku jsem věděla, jak si byt chci zařídit a musím říct, že je přesně podle mých představ. Tak jak se Vám líbí?

SHARE:

50 comments

  1. I love your droom!!
    Kisses!
    http://fashionailsartsbyanna.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  2. Ty fotky jsou takový suchý a nic neříkající, tj. jednotlivé snímky jsou hezké, ale myslím si, ža ta bílá a spousta věci bude hard na udržování, ale když sis to vybrala, tak ti to přeju :) moc se mi líbí ta linka, zejména ten držák na kaffé kapsle do automatu :) (y)

    ReplyDelete
  3. Fotky jsou krásny Barčo, stejně jako byt:) Ať se ti dobře bydlí:-)

    ReplyDelete
  4. no krásne! Milujem takéto interiéry, ide z nich čistota a poriadok :)

    ReplyDelete
  5. máš to tam opravdu krásně vyřešené, miluju takové vzdušné a stylové interiéry :) ty průhledné šuplíky vypadají skvěle!

    ReplyDelete
  6. Hned po přečtení mě jako vždy napadla kupa otázek na různé drobnosti, příliš zbytečné na to, abych kvůli nim psala mail, ale přitom by mě fakt zajímaly..prosím, udělej si znovu ask :))!! Spousta lidí, tvých fanoušků a čtenářů, to ocení a hejtů si přece nemusíš všímat :). Jinak byt je nádhernej, přesně můj vkus.. Tak ať se ti v něm hezky bydlí! Už se fakt těším na videotour :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ask obnovovat neplánuji. Přijde mi lepší, že mi nechodí žádné anonymní dotazy a že mi nikdo nebere odpovědi z kontextu. Sice mě mrzí, že s Vámi nejsem v "přímém" kontaktu, ale vždycky se mě můžete zeptat na facebooku/v komentářích :)

      Delete
  7. WoW! Máš to doma nádherné! Přesně podle mého vkusu :)

    http://behealthy-befit-now.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  8. Ty skříně a zásuvky máš tak poloprázdné jen kvůli fotce? Já jen jestli skříně a zásuvky přetékají jen mě nebo i ostatním :) Navíc jako bloggerka musíš mít spoustu věcí, ne? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asi nejsi pravidelným čtenářem - bydlím v bytě v Německu a když nemám školu, tak u rodičů v ČR, což znamená, že mám část věcí v Německu a část v ČR :)
      A věcí mám až až ale sva šatníky zatím ještě nezaplním :)

      Delete
    2. Aha :) Musím číst pozorněji...

      Delete
  9. Vypadá moc pěkně, hrozně ti ho závidím :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  10. love how clean and organised everything looks ! such a nice space x

    CLUB AVENUE / http://club-avenue.blogspot.com / instagram

    ReplyDelete
  11. Bílý interiér působí velmi čistě, mám takové byty ráda.

    ReplyDelete
  12. Tý jo, máš to moc krásně zařízené! :) Velmi inspirativní, děkuji za prohlídku :)
    Dobroty od A

    ReplyDelete
  13. Baru, byt máš moc krásný :) Líbí se mi všechna ta bílá barva a jak to máš krásně všude čisté, jednoduché a zorganizované aby nic nebylo navíc :) Nedá mi to, ale musím se zeptat, jestli to takhle udržuješ pořád čisté a úhledné nebo to bylo jen pro focení? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc! Jinak nemám ráda nepořádek, takže se to snažím udržovat v tomhle stavu :)

      Delete
    2. Miluju pořádek prostě :D Hned bych tvůj byt brala :)

      Delete
  14. Ahoj, můžu se zeptat kde si koupila tu s skříň s průhlednými šuplíky? (9. fotka)

    ReplyDelete
  15. Já Ti taak závidím! Máš to opravdu krásné :) Také bych chtěla takový byt. Posledních pár let jsi pro mě inspirací číslo 1! :)

    ReplyDelete
  16. Chapu, ze chodis do skoly v Nemecku, tudiz je CJ na druhe koleji, ale i tak ty hrubky nevypadaji moc dobre. Spravne je "s doplnky, s supliky", ne koncovka ...ami, ktera se pouziva u zenskeho rodu.
    A byt sice krasny, ale uklizet bych ho asi nechtela. Zase pokud nemas deti nebo partnera "prasatko", tak se poradek udrzuje lip.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji za opracvu a v bytě bydlím sama, takže po nikom uklízet nemusím :)

      Delete
  17. Máš to úžasné, presne takýto štýl bytov sa mi páči.. Máš všetko také pekné, čísté, biele. Už sa neviem dočkať na druhý článok a video, kde to uvidíme celé :)

    ReplyDelete
  18. nemám slov. Snad jen, Nechceš spolubydlící? :D

    ReplyDelete
  19. Máš veľmi krásne ladený byt. Páči sa mi, že je taký jednoduchý a pritom má niečo v sebe. Vyzerá mierne ako z obrázkov ma we❤️it. Je vidno prácu ktorú si si s ním dala.

    ReplyDelete
  20. Máš to tam moc hezky zařízené :)

    Check my blog YOKO NGUYEN BLOG

    ReplyDelete
  21. Ako z katalogu :) Zaujali ma tie obrazy a ramiky s fashion textami a boty na policke v pracovni :D A velmi sa mi paci policka na kabelky (neprasia sa? asi ich mavas v dustbagu predpokladam) a vsadepritomna biela farba.
    Peacock & Pineapples

    ReplyDelete
    Replies
    1. Práší se na ní jako na všechno ostatní. Jinak je normálně mám v dust bagu :)

      Delete
  22. This is soo beautiful , your new home looks like you . simplicity and elegance . can't wait to see other pictures !
    xx
    http://ohdebow.com/little-white-shirt/

    ReplyDelete
  23. Veľmi pekné a vkusné, aj ja by som sa taká niečo vedela predstaviť. Najviac sa mi páčia poličky na kabelky a zarámované citáty/texty :)
    theVanda’sDiary

    ReplyDelete
  24. Množstvo svetla, bielej farby, fotky a zaujimavé detaily. Presne podľa môjho gusta! :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    ReplyDelete
  25. velmi se mi libi, jak je to jednoduche a ciste, presne takhle nejak bych chtela, aby moje budouci bydleni vypadalo :) zatim si muzu vylepsovat jen muj pokoj :D
    www.claudiasnewlife.blogspot.cz

    ReplyDelete
  26. Jé nááádherný!!! Přesně takový styl se mi líbí a nemůžu se dočkat, až budeme bydlet ve společném bytě s přítelem a také si tam vše udělám podle sebe(nás)! Ale ještě jednou ti to musím vše pochválit! Všechno k sobě hezky ladí, nepůsobí to přeplácaně ale zároveň ne ani chladně a neosobně:) Fakt krása♥

    ReplyDelete
  27. Máš to strašně krásně zařízený!! :) ten obraz s Audrey nebo ty flitrovaný polštářky jsou boží!
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    ReplyDelete
  28. Ah, máš to zařízené vážně skvěle! Jen bych hrozně ráda viděla pokoje i jako celek a ne jen jako detaily :D (protože jsem, přirozeně, hrozně, hrozně, zvědavá :D )

    ReplyDelete
  29. Máš to veľmi pekné! :)

    Vladies

    ReplyDelete
  30. Krása tvojho bytu 10 bodov.
    Praktickosť tvojho bytu 1 bod.
    Útulnosť (do ktorej iste patrí aj nie naškrobený ale prirodzený neporiadok) 0 bodov.

    ReplyDelete
  31. Krasny bytik chcela som sa opytat na skrinu tu mas odkial??dakujem

    ReplyDelete
  32. OMG WOW AMAZING!!! I LOVE your Home! I wanna move in!!! Please tell us where you bought all that! That would be so great! I'm in love!!!
    Lynda
    http://fashion-petite.blogspot.de/

    ReplyDelete
  33. Tvoj blog som objavila nahodne a musim povedať, že som nadšena! :) Krásne bývanie!! Máš nadherný, jednoduchý štýl!

    ReplyDelete
  34. Naprosto úžasné, jednou bych také chtěla takto bydlet. :O
    Chtěla bych se zeptat, kdy plánuješ video a jestli to bude "prohlídka" celým bytem nebo pouze části? Předem děkuji za odpověd. Lily :)

    ReplyDelete
  35. Máš přímo dokonalý byt-zařídila jsem si podle tebe stůl(sice to nevypadá tak krásně jako ten tvůj, ale...)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig