Tuesday, January 27, 2015

NEW IN: VINTAGE SPEEDY


Today I would like to show you my new vintage Louis Vuitton bag. It's the Speedy 30 in Monogram and I got it at bazaar called Luxury Bags, specialized in selling luxurious pieces, buying vintage products and renting bags. This is my very first vintage bag, so this article might be useful for those of you, who are thinking about buying a vintage bag.

Dneska bych Vám chtěla představit svojí novou kabelku, kterou jsem si minulý týden vyzvedla v Praze. Jedná se o vintage Speedy 30 od Louis Vuitton. Pořídila jsem jí v bazaru Luxury Bags, který se specializuje na prodej luxusního zboží, také nabízí možnost odkoupení Vašeho kousku nebo zapůjčení kabelky. Tohle je moje úplně první vintage kabelka, proto tenhle článek může posloužit Vám, co po nějaké vintage kabelce také koukají. 


Why vintage? I think that vintage is a great way to buy your dream bag for less money. Mostly the bags are in very good condition, that's stated on the website. Talking about Luxury Bags, you can take a closer look at the bag yourself in their store in Prague or buy it online and have a right to return the item within 14 days. I, myself, was considering selling bags, which I don't wear, in a bazaar like this.

Proč vintage? Myslím, že vintage je skvělý způsob, jak sehnat vysněnonou kabelkou za část původní ceny. Většinou jsou kabelky ve skvělém stavu a konkrétně v Luxury Bags si kabelku můžete osobně prohlédnout v kamenném obchodě a pokud nebute spokojení, máte možnost věc do 14 dnů vrátit (bez udání důvodu). Sama jsem přemýšlela, že bych prodala kabelky, které už nenosím, v nějakém vintage bazaru. 


Luxury Bags is a Czech bazaar located in the centre of Prague and it's the biggest seller of this kind in Czech Republic. They aren't specialized in selling bags only, you can also purchase there clothing, shoes or accessories (such as sunglasses, scarves, belts, etc.) They offer a lot of brands - Louis Vuitton, Chanel, Hermés, Gucci, Prada and a lot of others. What I find really good is that you can order the products online, however you can also pick and buy personally in their store.

Luxury Bags je český bazar, který se najdete v Týnské uličce v centru Prahy. Jedná se o největší bazr s luxusním zbožím u nás, kromě kabelek si u Luxury Bags můžete pořídit i oblečení, boty a nejrůznější doplňky (šátky, brýle, šperky, apod.). Samozřejmě mají v nabídce i jiné značky než jenom Louis Vuitton - například Pradu, Chanel, Hermés nebo Gucci. Přijde mi super, že si zboží můžete objednat online, ale i zaplatit a vyzvednout přímo v obchodě.


I am really happy that I got the Speedy bag and I am so looking forwards to styling it and showing it to you in my outfits. What do you think about vintage stores like this? Have you got any experiences?

Ze Speedy mám obrovskou radost a už se moc těším až Vám jí ukážu v nějakém outfitu. Co si o vintage kabelkách myslíte Vy? Máte s vintage nakupováním nějaké zkušenosti?


SHARE:

22 comments

  1. Díky za tip, určitě se na stránky mrknu ;)

    ReplyDelete
  2. Máš ji v rámci spolupráce?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Máš štěstí :)

      Delete
    2. Budeš ji jako Sophie Hulme po 3 outfit postech prodávat? :D

      Delete
    3. Myslim, že je to moje rozhodnutí, jak dlouho a co s ní budu dělat :)

      Delete
    4. Hah, to jsem já nepsala. Jen mě to zajímalo, že je máš v boční liště :) Je krásná.

      Delete
  3. Je krasna.
    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. Gorgeous! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Vypadá skvěle :) těším se na outfity!

    ReplyDelete
  6. Pro upřesnění, je to Speedy Bandouliere, klasická Speedy popruh nemá.

    Je v moc peknem stavu, s minimální platinou, tak proč kupovat novou, proti bazarovym kabelkam nic nemám. Vůbec jsem si ji v jejich nabídce nevsimla, zajímalo by mne, za kolik ji prodávali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji za upřesnění :) Jinak byla v nabídce za 19 999,- tuším, zlevněná z původních 29 999,- :)

      Delete
  7. Jenže Bára si jí nekupovala.

    ReplyDelete
  8. Myslím si, že je to skvělý nápad. Kabelka je nádherná :)

    ReplyDelete
  9. je nádherná, pamätám si, že toto bola vôbec prvá kabelka, po akej som túžila už ako dieťa :)

    Na mojom blogu prebieha valentínska giveaway, všetci ste vítaní! :)
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  10. i'm really intereseted to see how you're gonna style it .) i love your blog btw!

    mfashionfreak♥blog

    ReplyDelete
  11. táto speedy bandouliere s dlhým ramienkom sa začala vyrábať až v roku 2012 tak ako to môže byť vintage ? nechcem rýpať, fandím ti...len toto nechápem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kabelka je z roku *2011. Ano, sama jsem přemýšlela, jak kabelku nazvat. Used? To se k luxusní zančce nehodí...

      Delete
    2. Vintage se používá i pro označení jakéhokoliv kousku, který už není nový, byl nošený. Vintage může být i takový luxusní název pro sekáč. Luxury bags prodává věci z druhé ruky, takže ano, je to vintage, Bára to nazvala správně :).

      Delete
  12. U použitých luxusních věcí se používá "preloved". Vintage bych nenazvala kabelku mladší než 20 let :)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig