Friday, February 13, 2015

BURGUNDY BEANIE

DSC_0465

Today it looked here like spring - it was sunny, the temperature was above ten degrees and the sky was blue. It took the chance and went for a "spring" combination. I paired my DIY ripped skinny jeans with a knit with blouse underneath, my Converse and new burgundy beanie. I added my PS11 bag, sunnies and silver watch. I have to say that I really like beanies now and I would like to get some new in my closet. I am spending my weekend in Germany. On Monday I'll have my last exam and then I will take some time off, finally!

Dneska to u nás vypadalo jako na jaře. Bylo kolem deseti stupňů a celý den svítilo sluníčko, takže jsem využila šance a vyrazila v tomhle outfitu. Ke skinny džínám jsem přidala svetr s košilí, kruhovou šálu, bílé Conversky a novou vínovou beanie. Moc jsem si trend čepic oblíbila a ráda bych si nějakou ještě pořídila. Outfit jsem dopnila kabelkou od Proenzy, stříbrnými hodinkami a slunečními brýlemi. V pondělí mám poslední zkoušku, takže víkend strávím učením. Už se moc těším až bude zkouškové za mnou. A nezapomeňte, že 21.2 pořádám Meet & Shop a budu ráda, pokud dorazíte! :)

DSC_0453
DSC_0500
DSC_0436
DSC_0545

&otherstories shirt (similar)
Choies sweater (similar)
Topshop jeans (similar)
Converse sneakers (here)
Proenza Schouler bag (here)
H&M beanie (similar)
H&M scarf (similar)
Celine sunglasses (similar)
Michael Kors watch (here)

SHOP MY OUTFIT






SHARE:

25 comments

  1. Ten outfit je naprosto dokonalý! Ale u nás bych v něm nepochodila, jelikož tady na východě je pořád kolem 0 a skoro metr sněhu hah -L

    ReplyDelete
  2. Jsi krásná, sluší ti to, outfit je super, ale promiň, v únoru ne...

    ReplyDelete
  3. No v 10°C te teda obdivuju, ze to vydrzis..
    Hlavne s tema Converskama...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vydržim, 10 stupňů (ve stínu) mi nepřijde málo :)

      Delete
    2. ...a se svetrem s košilí bez (aspoň) saka

      Delete
    3. Tak ty conversky jsou v pohodě, spíš mě zaráží Baru, že ti snad nikdy není zima :D koženka ve sněhu, svetr teď :D máš můj obdiv!!

      Delete
    4. Ale to vis, ze ji je zima, bud uplne v klidu!:-)
      Ono ji to zdravi za par let vrati, neboj.

      Delete
  4. Outfit moc pěný, ale taky mi příjde divné nosit v zimě nízké converse...škoda, že jsi nesladila s čepicí, která ti moc sluší i rtěnku, pak by to bylo moc pěné, ale až na jaře.

    ReplyDelete
  5. Vypadas super!
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. Tvé outfity nikdy nezklamou ❤️

    ReplyDelete
  7. Hrozně ti závidím, že ti čepice sluší. Já bohužel nepatřím k těm šťastným, tak je obdivuji z dálky. Rozhodně se nepřidám k těm, co tě kritizují za tenisky v zimě. Kdyby bylo v lednu 20 stupňů, taky nepůjdu v kabátu jen proto, že je leden. Bohužel bydlím ve městě, kde je prostě větší zima a tak mi nezbývá, než počkat na to pravé jaro. Na 100% se mi tvůj outfit moc líbí. Není to nic přeplácaného a i tak to má pro mě nějakou jiskru :).

    http://moimelea.blogspot.cz

    ReplyDelete
  8. Takový teplý počasí ti teda závidím. Outfit je super sluší ti to :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  9. love this look <3
    your sweater is awesome!

    http://goldendemi.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  10. Jak jí mohlo být zima na nohy v letním obutí, když je jí horko na hlavu v zimní čepici? Logika ženy!

    ReplyDelete
  11. Uprimne nechapu furt dokola komentare o tom, ze si malo oblecena :D sama chodim dost podobne. Nemam rada zimni boty, v converskach a v latkovejch Rosherunech chodim ikdyz je nasnezino a pod nulou. A za letosni zimu sem vytahla zimni bundu jen jednou. Je to kazdyho vec. A nekomu proste zima neni. A kolikrat kdyz clovek ma treba slabsi bundu-kozenkovou a velkou salu okolo krku, tak to zahreje vic jak super perova bunda. A nevim koho by bavilo divat se na to jak chodi Bara v teply bunde, kozackach a tune zimniho obleceni. Nezijeme v Rusku, aby sme tam musely chodit.
    Jinak sem ti chtela uz dyl rict. Ze si na me vzdycky pusobila dost panovane namyslene neorijemne a dost arogantne :D ale mela sem "cest" s tebou jednou mluvit, kdyz sem te obsluhovala v krame a v realu pusobit o mnoho lepe a prijemneji. Presne naopak. Spis jako totalni introvert. Tkz chapu, ze tve vystupovani tady, je spise asi urcita obrana proti ty nenavisti co se na tebe porad hazi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc za komentář :) Jsem ráda, že jsi změnila názor :D Ono kolikrát takhle na netu věci vyzní jinak než byly myšlené no :)

      Delete
  12. ty džíny jsou hrozné :(

    ReplyDelete
  13. tá katastrofálna angličtina omg....

    ReplyDelete
    Replies
    1. taky mě mrzí, že mám jenom C1 :/

      Delete
    2. To není o písmenku v certifikátu, ale o znalostech:)) Já mám C2, reálně se ale vidím tak na C1. Tebe bych tipla na takový ten maturitní B2 průměr... Nemyslím to špatně, ale realisticky. Jsi mladá, během VŠ to doženeš.

      Delete
    3. No tak ten certifikát asi o něčem vypovídá, ne? :) A mimochodem ten "maturní průměr" jsem měla za 1 ;)

      Delete
    4. jako sorry, ale když tvrdíš, že máš C1, tak bys měla psát na trochu jiný urovni a ne stejně jako já s B1. nemyslím to špatně, ale nebaví mě takový ty tvoje vytahovačský řeči typu jj mám jen vysokou támhle a támhle samý jedničky uroven aj C1 atd.. stačí někdy uznat, že nejsi tak uplně dokonalá. Já neřikám, že tvá angličtina je špatná, ale tak nám hned nepodsouvej, že máš C1 :)

      Delete
    5. Dobře, takže když mám C1 tak mám všude řikat "Ahoj, mám A2? :DD"
      A nikdo Tě nenutí Tě to číst :)

      Delete
  14. Moc ti to sluší, ta beanie je skvělá :)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig